Наднормено тегло и бременност?!?

• 78 358
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
  • Mediterraneo
Уф, и аз бях решила да карам с нея по време на бременността, но не ми се получи  Stop

# 511
  • София
Аз съм я правила, много ефективна диета, поне при мен. Каквото свалих остана трайно свалено.
Сега като се окотя пак я почвам.  Laughing
Дотук съм +11 и съм сравнително доволна от себе си.

# 512
  • Пловдив
Аз качих моите последни 4 кг 37-38 седмица Sick.Много оставих в болницата , но постепенно си ги върнах .И  сега
нямам мърдане каквото и да правя  #Crazy

# 513
  • софия
Ника , съвсем добре си според мен

На мен ми казаха, че трябва да кача 9 килограма, после като разбраха, че бебетата са две и ми отпуснаха още 3 килограма Grinning
Общо взето ме посъветваха до края на 4 месец да отслабвам(5-7 килограма-мисля, че с това ще се справя), после до 7 месец да съм качила не повече от 3 и останалите за последните месеци.Засега съм по план, но се притеснявам да не започне рязко качване от един момент

# 514
  • София
Мози, аз честно казано се изложих покрай празниците.  Embarassed Ако бременността ми не беше съвпаднала с тях, сигурна щях да съм още по-добре.  Laughing
Мисля, че при теб нещата наистина ще се развият по плана ти, като гледам си много стабилно подготвена!  Hug

# 515
Как не съм я видяла тази тема досега  ooooh! Запис  Peace
Здравейте, хубавици  Hug
Ние бебеправим от 4-5 месеца, и знам, че не е много време, но този месец се замислих дали не са ми проблем килограмите. От утре започвам диета и дано скоро се получи бебчо.
Прочетох половината тема и виждам, че не са особено голям проблем пустите кила, но мен сега ми тежат пък като забременея незнам как ще я карам  Blush
Много сте позитивни и ще се радвам да се присъединя в отбора  Hug

# 516
  • UK/София

Преди години с разделно хранене свалих над 30кг.Когато забременях с първото дете качих само 10кг., но не прекъснах разделното хранене.Дори лекарката и акушерката ме разпитваха за режима на хранене за да започнат и те.Никога не гладувах и се чувствах прекрасно.След това с втората бременност бях спряла разделното и си върнах всички килограми.
  За това ви съветвам да си намерите книгата "Сила за живот" и да си изкарате бременността с нея.

# 517
Биляна, стана ми интересно за тази книга и пуснах в нета да видя как изглежда , че да знам какво да търся в книжарницата, само че ми излизат на двама автори: едната е на Харви Дайъмънд, а другата Димитър Пашкулев. Те свързанили са помежду си и за коя става въпрос

# 518
и аз се заинтригувах за тази книга

# 519
  • Стара Загора
http://www.books.bg/books/260/46071.html мисля, че тази.

# 520
  • UK/София

Не е тази, а на Харви Дайъмънд.На Пашкулев никак не я харесвам.

# 521
и може ли да вметнеш в общи линии за какво "се разказва" в нея...

# 522
  • софия
Доколкото знам много подробно са обяснени принципите на разделното хранене-цялата теория и как да комбинираш храните
Иначе в подфорума за Диети има темичка за Разделно хранене-може и от там доста информация да се получи

Аз го спазвам горе-долу-например знам, че доматите не е хубаво да се комбинират с протеини, но аз си ям домат със сирене и т.нОсновно не смесвам белтъчини и въглехидрати в едно ядене, даже в един ден-т.е редувам белтъчни и въглехидратни дни

# 523
Включвам се в темата!  Peace   bouquet

# 524
  • София
Здравейте мили момичета, да ви се представя и аз, и да се впиша между вас.. Laughing
Общо взето следното положение - бременна с близнаци след 9 години опити и доста килца отгоре..стартирах с 90 кг. бременността си, сега съм 95 кг. Колко ще кача докрая незнам  newsm78 ама и хич не ми пука..важно е бебетата да са добре..
Ние с Мози се знем от друг форум  hahaha здравей мила...
Ама нейният хранителен режим е перфектен и изпитан /поне от мен/...така че горещо го препоръчвам на всички майчета...с него свалих около 30 кг. за 1 година, като от тях 22 кг. само за 7 месеца...та, не се колебайте...аз сега така или иначе се храня разделно /вече ми е навик с течение на годините/ама килцата растат...ще се опитам доколкото ми е възможно да ги задържам, ама съм решила бебетата на стрес да не ги подлагам...
Искрено се смях с коментарите на онази неориентирана "дама" Вики и с приятелите й без самочувстие, кво диреше тая шматка в този форум така и неразбрах...лекция за здравето да изнася...всеки си има причина за килограмите и ако се чувства добре нея кво я грее...абе простотия...
Аз съм си добре, мъжлето си ме обичка, целува всяка вечер  и бебоците също и все ми говори да не се тормозя за килата...всичко ще си дойде на място, когато малките мишлета дойдат на бял свят...прегръщам ви и пак ще пиша... Hug

Общи условия

Активация на акаунт