Наднормено тегло и бременност?!?

• 78 314
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • София
За после-то сме се разбрали, давам ти се  Laughing

# 646
Здравейте момичета.Аз да се похваля-на 10-ти родих момченце,3,150 кг, 50 см.Раждах секцио с пълна упойка и всичко мина много добре.На втория ден бях станала и цял ден ходих.Ставането ми беше доста трудно, защото ми падна кръвното,ама бързо се оправих.Разрезът ми е много добър и почти не личи,а на килограми вече съм по малко отколкото когато забременях.Целувки на всички и по-малко притеснения за пустите килограми и пухкавите мами се вдигаме след секцио. Wink

# 647
Ванилка, честита радост. Да ви е живо и здраво новото попълнение, да расте здраво и усмихнато дете.

# 648
  • София
Здравейте момичета.Аз да се похваля-на 10-ти родих момченце,3,150 кг, 50 см.Раждах секцио с пълна упойка и всичко мина много добре.На втория ден бях станала и цял ден ходих.Ставането ми беше доста трудно, защото ми падна кръвното,ама бързо се оправих.Разрезът ми е много добър и почти не личи,а на килограми вече съм по малко отколкото когато забременях.Целувки на всички и по-малко притеснения за пустите килограми и пухкавите мами се вдигаме след секцио. Wink

Да ти е жив и здрав синът! Как се казва?

# 649
И мен така си ме взе даже бях по зле. Бях 116 на сватбата и пушех цигари , като строшен комин. Сега съм непушачка и съм 112. Мале представяте ли си , че съм стигала до 93, преди да забременея.
 Сега съм му сърдита . Само слуша мама и ме ядосва. Стои в другата стая, защото знае , че съм ядосана.
 Горкото ми момче, май съм много лоша.  Sad

Ванила , честито момиченце да сте живи и здарви!

Последна редакция: пт, 26 фев 2010, 12:12 от Bubinuni

# 650
Ванила, честито момченце, да ти е живо и здраво, много да те радва Simple Smile

# 651
Здравейте момичета!Искам да се включа и аз по тази тема,защото и аз съм една от пухкавелките и при първото си раждане качих близо 30 килограма , слава богу всичко мина като приказка, лесно забременявам, въпреки моите 90 килограма /преди бременност/. Досега съм забременявала 3 пъти, а сега е четвърти път.Така, че природата си знае работата, стига да не я насилваш психически. Имам приятелка ,която не може да забременее от 15 години опити, а няма и килце отгоре, както и физиологичен, медицински доказан проблем.... и ако това не е психика или пък божа работа....на който когато му дойде времето. Пожелавам на всички да опитат от тази радост, наречена  свое дете newsm10
[/color]

# 652
  • София
Ванила честито ти момченци, да ти е живо и здраво и много да те радва...  bouquet

# 653
Здравейте момичета,
Искам да ви попитам нещо. Те притесненията нямат край, особено за по-чувствителни хора, като мен. Кога започна ви мърда бебето ви? Аз съм в 19г.с. в лентичката ми го пише. Три дни усещах нещо , като пеперудки или пукане на мехурчета. Днес изчезнаха и реших , че е нещо друго това , а и подобно нещо съм усещала в много по-ранни седмици, заради което си мисля , че може да не е бебчо. Четох и по други форуми , но си мисля , че това дето съм повечко килца също оказва влияние.

# 654
  • София
Здравейте момичета,
Искам да ви попитам нещо. Те притесненията нямат край, особено за по-чувствителни хора, като мен. Кога започна ви мърда бебето ви? Аз съм в 19г.с. в лентичката ми го пише. Три дни усещах нещо , като пеперудки или пукане на мехурчета. Днес изчезнаха и реших , че е нещо друго това , а и подобно нещо съм усещала в много по-ранни седмици, заради което си мисля , че може да не е бебчо. Четох и по други форуми , но си мисля , че това дето съм повечко килца също оказва влияние.

Аз усетих Калоян около 22-ра седмица. При дебелите жени има повече сланинки по коремната стена, а бебе в 19-та г.с още не е толкова силно, че да го усещаш постоянно.
Спокойно - всичко е наред.

# 655
  • Стара Загора
Здравейте момичета,
Пърхането като пеперудки го усещах още от 15-16г.с. Иначе по-активно...вече с по-уверени побутвания го усетих в 21 г.с

# 656
  • Пловдив
Аз  в 19 седмица още нищо не усещах и даже отидох на лекар , за да се уверя че всичко е наред.В 22 се появиха ясни отчетливи движения.

# 657
Аз също пърхането го усещах още в 15-16гс, но по осезаеми побутвания към 20-та седмица. Също в началото не бяха постоянни усещанията за бебето, а бяха от време на време, при това не всеки ден . Също зависи дали по предна или задна стена е плацентата.

В отчетната ми тема има момиче, което до 21 гс не усащаше бебето, а дори не е пълно Wink

Последна редакция: сб, 06 мар 2010, 23:04 от Славчето

# 658
Благодаря на всички! Точно вашето мнение ме интересуваше. Четох доста по другите форуми и точно това ме притесни , че 90% са го усетили до 20г.с. Сега съм по-спокойна.

# 659
Честит 8 - ми март!  newsm51 baloni 

Общи условия

Активация на акаунт