Наднормено тегло и бременност?!?

• 78 274
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Благодаря ти и на теб и спокойна бременност ти желая  bouquet

# 661
Честит празник мили дами! Бъдете обичани, вдъхновяващи и щастливи!
 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51

# 662
  • Пловдив
Честит празник мили дами  bouquetБъдете много обичани  и щастливи!

# 663
Честит празник, дами! Всичко най-добро пожелавам от сърце Simple Smile

# 664
  • София
Май никои не ще да пише при нас от 8-ми насам  Crossing Arms
Аз пък от как съм забременяла свалих 4 кг. това дали е нормално  newsm78
Не че се оплаквам и без това съм си доста сочна... newsm68
Хайде бъдете ми живи и здрави   bouquet

# 665
Тя темата не е "отчетна" и затова никой не е влизал от 8-ми. Общо взето влизат майки с наднормено тегло за да питат нещо, което ги интересува. Радвам се, че си свалила. Нормално е в случай, че всичко с децата е наред и теглото се редуцира в следствие на правилен хранителен режим, а не на диета.  Hug

# 666
  • софия
Ох, аз пък до тук съм -11.5 кг и нещо взех да се притеснявам-в началото както съм споменавала спазвах разделно хранене, но отдавна съм зарязала всякакви хранителни режими, защото нещо ми се струват множко свалените килца.Не мога да ям повече от веднъж на ден, всичко друго повръщам; ако се опитам да ям повече на обяд(само тогава задържам храна) резултата е пак същия-става ми лошо и всичко връщам-другата седмица съм при Док и ще го питам и него, но много се притеснявам дали с бебетата всичко е наред

Има ли някой друг, който е свалил толкова много в началото на бременността?

# 667
Е, ти си на разделно хранене, а и повръщаш. Майка ми е влязла да ражда толкова килограми, колкото е забременяла, а сестра ми не е била малко бебе.  Мен по-ме притеснява режима ти на хранене. Ти консултира ли се с лекаря си за разделното хранене по време на бременност? Защото аз знам, че то не е препоръчително за малки деца и бременни жени. На консултацията ще видих как са бебетата. Желая ти от тук нататък лека и безпроблемна бременност. Hug

# 668
  • Стара Загора
Мози аз свалях през бременността...но 7кг. свалих и после ги качих последнит три месеца. Отидох да раждам толкова колкото бях преди да забременея....родих син 3600кг. 52см.

Снимката е от 20.09.2006 на обяд...родих на 21.09.2006 в 5,55ч.

# 669
в момента и аз изглеждам като теб...доста едра...всичко ме боли - кръст, хълбоци, едвам си мърдам краката, запъхтявам се на всяка втора крачка....Не знам въобще дали  ще мога да се кача на магарето, сигурно ще бъда атракция в родилното..Sad

# 670
  • София
в момента и аз изглеждам като теб...доста едра...всичко ме боли - кръст, хълбоци, едвам си мърдам краката, запъхтявам се на всяка втора крачка....Не знам въобще дали  ще мога да се кача на магарето, сигурно ще бъда атракция в родилното..Sad

Ще, ще. Не си толкоз дебела, спокойно  Mr. Green

# 671
И аз си мислех , че ще съм атракция , когато ходя на доктор , но не съм докторите изобщо не ми обръщат внимание държат се с мен все едно съм нормална жена. А не бременните в коридора ме гледат с умиление. Знае ли човек, какво ще стане до края.
  Да ви кажа аз в понеделник съм на преглед , а днес съм точно по средата 20:20  Laughing Стискайте палци , че ме тресе треската вече.

# 672
  • софия
Е, ти си на разделно хранене, а и повръщаш. Майка ми е влязла да ражда толкова килограми, колкото е забременяла, а сестра ми не е била малко бебе.  Мен по-ме притеснява режима ти на хранене. Ти консултира ли се с лекаря си за разделното хранене по време на бременност? Защото аз знам, че то не е препоръчително за малки деца и бременни жени. На консултацията ще видих как са бебетата. Желая ти от тук нататък лека и безпроблемна бременност. Hug

Питах Док в началото за храненето и се разбрахме силно да огранича всичко сладко и тестено,да увелича млечните храни, а разделното ми хранене се състоеше всъщност в това, че не смесвах примерно картофи и месо в едно ядене, което гинекологът ми одобри-но това беше януари месец-тогава не повръщах освен сутрин и бях свалила около 3 кг.Ама после настана едно постоянно тичане между леглото и банята Crazy и килцата просто спадаха много бързо.В момента на обяд ям всякакви неща, които ми понасят, изобщо никакво разделно не спазвам, но пак си отслабвам
Честно казано сега като се замисля ако с бебетата всичко е наред нямам нищо против да вляза да раждам живот и здраве на същите килца, на които забременях-те и без това не са никак малко Grinning Wink

# 673
Ще е наред. Няма начин да не е. Чакаме да се похвалиш колко много са пораснали бебетата от предната консултация до сега.  Дано скоро и повръщнето да спре.

# 674
  • Пловдив
mozzi, аз също много повръщах.Свалих доста кг до 20 седмица, но след това плавно започвах да си ги връщам, въпреки повръщането което се запази до края.

Общи условия

Активация на акаунт