Наднормено тегло и бременност?!?

• 78 292
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
  • София
10-те цента ми липсват нещо, къде забегна таз девойка?

Бебеправи  Mr. Green

# 166
  • София
10-те цента ми липсват нещо, къде забегна таз девойка?

Бебеправи  Mr. Green

Мда, разбрала е, че с писане във форума не става  Laughing Аз само какво се мотам  Joy

# 167
тук съм, но нямам много какво да кажа  ценно Grinning
В последната седмица всичките ми диети вятъра ги отвя и направо се срамувам какви принципни ги наговорих на Мануела ..

За тестовете за овулация - аз този месец пак ще започвам да правя тези тестове, бях ги спряла за около 7-8 месеца може би. Спрях ги, защото е много подлудяващо да се дзвериш в тия чертички, а при мен много рядко улучвах 2 чертички, втората еднаква (или по-интензивна) от тестовата. После пък таман улуча, или някой трябва да пътува някъде, или е уморен, или пък в последния момент получил страх от родителството ... затова аз вече нищо не говоря - нито кога меря, нито какво виждам:)))) Щото така... не на 35, ми на 45 няма да имаме дете. Приятелският ми съвет е точно да мерите и да не казвате, защото мъжете са хем искат, хем не им стиска.. поне моят де Grinning

# 168
  • София
Да, и при нас дългото бебеправене доведе до пренавиване. Тестовете бяха за похлупак. Много голямо напрежение е това Аз, която цял живот живея на скорост, така да се каже, направо се стресирах, пък мъжа ми не мога да ви го опиша. Laughing Обаче колкото и да ми казват отстрани - спокойно, ами не става да си спокойна и това е.
А иначе за хомеопатичните капки, за които ви бях споменала - казват се Хормиил, обаче първо се консултирайте с гинеколога си.

# 169
  • София
Замислихте ме с тестовете за овулация, определено.
Сега ги купихме и четохме заедно, така че няма да си ги правя насаме, обаче следващите ще си ги взема и ще си ги правя сама.

# 170
  • София
Замислихте ме с тестовете за овулация, определено.
Сега ги купихме и четохме заедно, така че няма да си ги правя насаме, обаче следващите ще си ги взема и ще си ги правя сама.

Стига бре, това не е валидно за всеки мъж. Моят знаеш и датите и резултатите на тестовете и всичко - нито се е дърпал, нито е мрънкал, нито пък ни е повлияло на сексуалния живот.  Wink Така че си зависи от характера на мъжа. Даже като си правих после теста за бременност и още преди да изляза от банята и той се провикна - Бременна си налиииииии?  Mr. Green

# 171
  • София
Нана, може и да си права, моооооже, да мине тоя месец, ще му мисля.
Аз връхлитам със страхотната ми днешна новина - излезе ми резултата и ТСХ-то най-сетне ми е в норма  newsm44
Пак не съм идеална, на ръба съм, но поне съм във, а не извън референтните граници, което след последните месеци изследвания ми е простоооооо ...щастие бе, щастие  Grinning
Ето, наздраве  Drunk , пък аз довечера съвсем реално ще му пийна и ще потренираме преди ову  Joy Joy
Разлигавих се, ама съм толкова хепи, ей такова съм   261uu

# 172
  • София
Хайде, честито!

СЕга удари едно за отскок, още едно за смелост и трето за искри в очите и се мятай при мъжО  hahaha

# 173
Бърди хайде честитка!

...........и да внимавате с мебелите  newsm53

# 174
  • В сърцето на живота!
Бърди,ако ще се мяташ при мъжо,внимавай със "земетръс" - а....Mr. Green да не падне къщата,те мебелите и да паднат няма страшно Whistling
Хайде честито и от мен Hug

# 175
  • София
Ма мноооого сте бойни бе, аз лИбоФ се каня да правя, те за трошене на мебели ми говорят  Joy Joy

# 176
  • София
Бърди, идея нямам какво е ТСХ, но много се радвам, че си толкова щастлива! Hug

# 177
  • София
Понеже сте много добрички днес, ето черпя ви с една снимка. След нея моля да не смее никой да ми оспорва лидерството в тази тема  Mr. Green Снимката е правена 2 дена преди да родя Кало.

http://avgustinki.snimka.bg/family/svatbata-na-nana-i-mitko.159136.15375926

# 178
  • В сърцето на живота!
Еййй,че си сладурана Нана  Flutter

# 179
Честито, но като не знам какво е ТСХ? Тиреоиден .. хормон ли?))
Сега ще гледам Нана:)

Общи условия

Активация на акаунт