Наднормено тегло и бременност?!?

• 78 255
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Месец преди да родя:

http://prikachi.com/images.php?users/marian4o/3R.jpg

# 196
хм....ама темичката се напълни със сладки мамчета......послеее как да не се вманиачавам като ви гледам колко сте сладки и щастливи  Hug

# 197
иии,сладурани...как нямам и аз снимка няколко дни преди раждането, но имам такива след раждането...и то вече 2,5 години след него, на които снимки си изглеждам като бременна.... Laughing
http://tuly.snimka.bg/daily/nyu.422701.15379797.big

10 сентс, и аз искам да ме облечеш...

# 198
Много сте сладки и усмихнати) Ех, че се радвам!

# 199
  • софия
Еййй момичета, много хубава темичка сте си заформили, ще взема да се присъединя и аз Wink Grinning

И ние бебеправим или по-точно ни "правят" бебе, че сме се докарали до ин витро или както мъжа ми казва "Абе тия хора няма ли най-накрая да ни направят едно бебе" Laughing.На мен са ми поставили бойната задача до края на ноември да сваля някое килце, че тогава ще ни е следващия опит, а тия хормони добре са ме закръглили, та от днес съм се захванала, но колкото и да смъкна, пак ще съм от хубавите Laughing, но като ви гледам снимките- ми прекрасни бремелинки сте били всички Hug Hug

Успех на всички в бебеправенето-и аз ползвах в началото тест лентички за овулация, но най-важното си е  luvbed Wink

# 200
  • София
ТСХ е хормон, който произвежда хипофизната жлеза, за да накара щитовидната да проработи (понеже при Хашимото не работи щитовидната жлеза и обърква обмяната на веществата и още една камара неща).
В общи линии, макар че не съм чела научна обосновка, се смята, че докато ТСХ не се вкара в норма, не може да се забременее.
Моето досега не беше, вече е  Party
Та в неделя хем имаме годишнина, хем ми се пада овулация, хем ТСХто ми е в норма  Flutter

# 201
  • с/у ОколоМръсТното
Та в неделя хем имаме годишнина, хем ми се пада овулация, хем ТСХто ми е в норма  Flutter

получаваш едно голямо палцестискане в неделя от мен  Hug

# 202
да взема и аз да се запиша при вас  Heart Eyes
Прилично закръглена съм с надежди да забременея скоро  Blush
Мисля, че тук ще ми е много приятно  Hug

# 203
късмет и от мен Peace

# 204
  • София
Бърди, или както казвам аз - една тройно-критична неделя ще е това!  Laughing Hug
Радвам се, че този страховит ТСХ е вече там, където му е мястото.

# 205
  • София
Гледам да не се пренавивам за тая неделя, че от що зор, ще заспим в 8, преди детето  hahaha hahaha

# 206
  • софия
Бърди , детето баби няма ли, че с такъв троен празник неделята направо ще си е критична Laughing Wink

# 207
  • София
Бърди , детето баби няма ли, че с такъв троен празник неделята направо ще си е критична Laughing Wink

В София няма Simple Smile
Тоест, има една баба, ама тя е бивша свекърва, та надали  Joy Joy
Свикнали сме си ние с дечото, не ни пречи, спи си чудесно  Mr. Green

# 208
  • София

В София няма Simple Smile
Тоест, има една баба, ама тя е бивша свекърва, та надали  Joy Joy
Свикнали сме си ние с дечото, не ни пречи, спи си чудесно  Mr. Green

Пу пу - да си спи все така и в неделя  Mr. Green

# 209
  • София
Айде стига вече, че ще ме урочасате  Mr. Green
Дайте нова тема. Откъде си купувахте дрехи за бременни? Аз мисля да отскоча до 10те цента да ме облече  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт