Наднормено тегло и бременност?!?

• 78 415
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте и от нас, мили дами!

Вече сме си вкъщи и да ви кажа - отслабвам активно.... Храня се заради кърменето, но то и от спането на 3 часа явно си оказва влияние! Нищо! Важното е, че кошмара покрай раждането мина (беше доста тежко) и сега сме си ок!

Целувам ви всички!

А мамите с опит - диета и кърмене - става или не?

П.П. Ето ви малко снимчици http://noemvri2009.snimka.bg/baby/nashite-bebcheta-0-3m.436851.15964481

# 406
  • София
А мамите с опит - диета и кърмене - става или не?

Голям сладур е Ваското  Grinning
Иначе диета и кърмене - ТЦ  Naughty

# 407
Тули според мен сега не е време да се ограничаваш.По-добре се стреми да ядеш по-малко калорична храна и повечко плодове, пълнозърнест хляб, кашкавал....Вместо щрудел хапни ябълки, круши или нещо такова.Аз започнах да спирам да купувам сладко вкъщи, за да няма какво да ме изкуши като озверея  Hug

да, ам ав къщи има по нещо - заради малкия...няма как...

# 408
  • Стара Загора
Има май някакъв вариант на Дюкан за кърмачки...ама не съм сигурна.

# 409
  • София
Стели, да ти е жив и здрав малкия!
Аз когато бях на 90-дневната имаше кърмачки при нас, обаче на доста облекчен режим - не караха водния ден и в плодовия ядяха и мляко. Ти ще си прецениш, но и според мен ти е рано за диета, има време.  Hug

Тули, аз също избягвам да поддържам наличност на сладки неща вкъщи, защото се изкушавам, но при мен е късно вечер като се загледам в някой готин филм /все същото, де, пак на нашите задници се лепи/. Или ако купувам гледам да са неща, които не обичам, добре, че съм капризна, та има избор.  Laughing

# 410
Или ако купувам гледам да са неща, които не обичам....

а,това е идея...

# 411
  • София
Или ако купувам гледам да са неща, които не обичам....

а,това е идея...
Hug Така, де, при цялата ми обич към течния шоколад сега например сме набарали някакъв, който на мен ми мирише на крака и съответно не мога и лъжица да преглътна от него. Мъжа ми твърди, че всичко си му е наред на шоколада и ето как си спестявам някое и друго грамче.  Mr. Green

# 412
Ника - Аз като невежа - каква е тази 90 дневна диета? Имаш ли линк? Или повече инфо за нея?

Абе и аз мисля, че ми е рано, ама ме е страх да не си свикна с килата, че после трудно ще смъкна....

# 413
  • София
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=444697.405
Ето я темичката, много са готини момичетата, и много позитивни, може би защото все пак се ядат въглехидрати и шоколад.  Laughing

# 414
Ех, този шоколад.Ще ми изяде главата някой ден  Crazy

# 415
Ника - Изключително благодаря!

# 416
  • Пловдив
Здр-те
Отдавна не съм писала,ама все нямах време-пренасях се от 1 жилище в друго и забраних на роднините да идват да ми помагат за да мога малко по малко да чистя и да се разсейвам.И о,чудо за  месец и половина не съм качила нито 1 килце.Много се радвам,ама не закъсняха и контракциите,та сега го давам по спокойно
за диетата на Dji-djo приди време бях манекенка и ни давах почти същата като бяхме се закръглили(абе бая по-сурова беше)
От Дюкан съм доволна,въпреки че я спазвазх стриктно само 4 дена и после си бях на мой си Дюкан,но въпреки това трайно отслабнах.Наистина има Дюкян за бременни и кърмачки в нета има инфо
На оная кокошка(забравих и ника) от преди -3 странички мога да кажа да ** *****!
ами това е от мен
Ще пиша пак скоро да ви кажа как ми се отразява семйният живот
 Hug Hug Hug

# 417
леле, къде е тоз Дюкян за бременни....че за 4 месеца съм качила 5 кг.....а така исках да съм като други, дето нищо не качват #Cussing out

# 418
  • Пловдив
При Дюкан за кърмачки няма ударна фаза! Всичко е 3та олекотена.. където си има достатъчно въглехидрати 
това съм го цитирала от места,къдео обсъждат диетата.Ако можеш да си намериш книгата из нета-там можеш да видиш коя е 3-тта фаза(нмаистина е олекотена)
Но аз специално докато съм бременна не бих си позволила да правя диета.Твоето качване е минимално,tuly
Не знам,кое те тревожи.Аз до 6 месец бях +1 килце и изведнъж за 2 месеца качих близо 12-13 кг,но се преживяява.Живот и здраве като се роди бебо-тогава бих се заела с диета
 Peace

# 419
  • София
Тули, ся не е времето за диети, душко! За 4м. 5 кг. не е много.  Hug Ако караш с такова темпо до края вероятно няма да качиш повече от 12-15 кг. което при всички положения си е добре.
Аз до момента съм +5,5 кг. и то защото нещо напоследък ми се прияжда тесто.  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт