Наднормено тегло и бременност?!?

• 78 415
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
  • в белята
Я по-ведро,аз като съм 78 кг и съм едва в 4ти месец ,ся да се хвърля под влака ли?Хич не ми пука за коментарите,само се моля детето да е живо и здраво ,че изникнаха куп проблеми още от самото начало.Иначе аз за раждане се знае къде ще раждам при д-р Мазнейкова,ако не стане някой фал и не стигна до там навреме...............

# 466
A,вие тази тема сте си  я направили нещо като отчетна на дебеланките  HugЗащо не се обаждате бе хора Joy Joy
Аз вече 10 дена преди финала съм 115 кила.Ама така ми се яде тестяно,иначе огладнявам след час.Опитвам се да ям повече плодове,особено като огладнея.Но аз и от тях пълнея ,така че леле дано не мина 120.Аз с многото килограми си докарах нетърпими болки в ръцете (май-вече пръстие) ,затова и толкова рано ви казвам ДОБРО УТРО.За моя радост нямам високо кръвнои като цяло съм във форма.Стискайте палци на 29.12 Hug

# 467
стискам ти палци и пожелавам леко раждане...може и с бебе на годината да се похвалиш или е планирано секцио...

# 468
Сладурки,здравейте ! И аз се записвам при вас. С наднормено тегло и чакаща второ слънце. Wink
Моето наднормено тегло си е само от лакомия.Дойдох в Германия и лапах шоколади,бонбони и други сладости като невиждала.Резултатът е 25 килограма горница  ooooh!. С първата си бременност накрая развалих работата - високо кръвно и гестационен диабет.Кърмих една година и доста се освиних по това време.Все гладна бях и ядях като за петима.
Сега стартирах с доста килограми и много ме е страх.Остана ми от първата бременност и високото кръвно,което ме следва до преди да забременея.Сега съм с нормално до ниско,но ще видим накрая.Не се чувствам в кожата си,тежко ми е още от сега и просто ме е страх до финала.Може и да се търкалям.
Много съм пощетничева и ми е много трудно да се ограничавам.До скоро ми беше лошо и свалих към пет килограма,но съм сигурна,че сега по празниците ще се "реванширам " с килограмите. Crazy

Поздрави на мама Цоци.Знае ме като немското Веси. Wink Очаквам те скоро с бебоческата новина. Heart Eyes

Това е от мен за сега ! Една пълничка,но сита. Laughing Wink

# 469
  • в белята
Здравей бяла лястовица ,като гледам аз съм само месец и половина пред теб в термина,така че сме заедно в кюпа  Whistling
Аз вече съм с гестационен диабет и това ме плаши жестоко,само като се сетя колко много неща мога да увредя на детето,а то снищо не ми е виновно ,че аз съм си мечка стръвница.Та като прочетох ,какво може да стане се постреснах и сега се ограничавам все още не напълно всичко,но е на път и това да стане ,че все пак е надвиснала опасността да съм на инсулиново лечение до края на бремеността ,а и след това  Cry Cry Cry

# 470
  • Пловдив
Весела Коледа !
Много здраве и късмет и дай боже да поотслабнем през новата година.На момичетата ,които бременеят желая лека бременност и здрави бебчета на финала .
На Ела79 Hug Hug желая леко раждане и и едно прекрасно бебче , стискам палци всичко да мине отлично Praynig(май  ще е утре ,доколкото разбрах)

# 471
# 472
  • София
Абсолютно  Mr. Green И като гледам още по-умни ще ставаме.

Някой да има инфо от Ела?  newsm78

# 473
  • Пловдив
Вчера Ела79 е станала мама на Виктор newsm44 newsm68 newsm44.
Честита  радост на родителите.Пожелавам на Виктор безгрижно детство и много щастливи дни.На мама бързо възстановяване Hug Hug

# 474
  • София
Честита рожба, Ела! Да е жив и здрав Виктор, много да ви радва заедно с батко АНди!  Hug

# 475
И аз съм чувала че по-пълните жени качват по малко ,аз бях 60 кг 180см висока  към края на бременността бях 87  като клекнех не можех да се изправя  Wink но след райдането излишните кг сами изчезват

# 476
но след райдането излишните кг сами изчезват

аз сам омога да си мечтая за това... Joy
без воля  иглад при мен няма да стане

# 477
Хей момичета как сте? Ние вече сме си в къщи.Аз и бебо се чустваме много добре.Толкова се притеснявах,че наднорменото ми тегло ще е проблем за самото секцио и за възтановяването ми по-късно.Оказа се обаче че се оправих доста бързичко.Единственото ми нерзположение сега след 9 дни е ,че не мога да спя на една страна тъй като корема ми е голям и ме придърпва раната.Иначев ече ми махнаха конците,нямам възпаления  и всичко зараства нормално.На всички бременни дебеланки късмет.Прегръщам ви всички Hug Hug Hug

# 478
  • София
Да ти е живо и здраво второто синче, Ела! Много радост да ви донесе, много щастие, здраве, късмет и любов!

# 479
Здравей бяла лястовица ,като гледам аз съм само месец и половина пред теб в термина,така че сме заедно в кюпа  Whistling
Аз вече съм с гестационен диабет и това ме плаши жестоко,само като се сетя колко много неща мога да увредя на детето,а то снищо не ми е виновно ,че аз съм си мечка стръвница.Та като прочетох ,какво може да стане се постреснах и сега се ограничавам все още не напълно всичко,но е на път и това да стане ,че все пак е надвиснала опасността да съм на инсулиново лечение до края на бремеността ,а и след това  Cry Cry Cry
Здравей,bubalanak!Ох,и аз съм притеснена за този гестационен диабет.Ти кога го хвана сега?
Сигурно ще раждаш секцио щом си с рискова бременност.
Аз с дъщеря ми  получих гест. диабет и високо кръвно 2-3 седмици преди термина.
А във вторник бях на фетална морфология и всичко ни е наред за наше успокоение.Но ми казаха,че е хубаво да отида в 22 още веднъж,защото съм имала вече гестационен диабет и трябва сериозно наблюдение сега.Имам също акушерка,която идва всяка седмица да си говорим,да ми дава съвети.Тя каза,че този път мога да го избегна ако огранича сладостите.И разбира се да пия повече течности,айрян с повечко сол,витамини.

Общи условия

Активация на акаунт