Наднормено тегло и бременност?!?

• 78 282
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
mozzi ,АЗ в момента съм  на разделно  хранене,но не заради  многото ми  килограми ,ами  заради диабета които  ми откриха.в момента и аз свалям  килограми,но лекаря ми  каза ,че това не е проблем ,защото  бебетата се хранят от това което съм  натрупала досега.

# 676
  • софия
Момичета, благодаря ви Hug
Спирам да се тревожа,че само преча на бебетата така Wink

# 677
mozzi, все пак внимавай. Моята приятелка в началото на 8 месец започна диета, заради открит гестационен диабет. В края му, когато отиде на преглед бебето беше изостанало с развитието си с 4 седмици. Веднага я приеха в болница, след 5 дни лекарите решиха да го извадят. Роди се 1800, сега е в кувиоз.

# 678
ох лоша работа е това!!! basis дано бебето на приятелката ти да се оправи!

и аз се опитвам да се ограничавам с храната, но не съм изхвърлила всички калорични неща. има резултат защото този месец не съм качила изобщо. ще се опитам така да я карам до раждането.

# 679
И   аз съм съм с гестационен диабед.Много късно са го открили този  диабед на това момиче  :crazyeyes:8-ми месец.По  принцип  това изследване се прави в 6-ти  месец.А до колкото имам  и  информация в Бг почти  не се прави,което е много  лошо

# 680
аз лежах една седмица в болница , вчера ме изписаха...Мислех си, че след системите, които ми вляха, и след лежането и яденето там ще се прибера с 10 кг отгоре, но не...не съм мръднала и кило...Странно ми е, но пък се радвам, че е така...

# 681
здравейте пухкавелки  Hug
tuly не се притеснявай за килограмите а мисли само за бебо. Да сте здрави и да родиш безпроблемно а после ще мислиш за килограмите.
На теб, daniela197878  и всички момичета стискам палци всичко да приключи добре. Hug  bouquet

# 682
  • Пловдив
tuly, в твоите седмици и  аз бях в болница .Изписаха ме с 3-4 кг по слаба ,които после пак си качих.Но стреса ,поне при мен в болнични заведения ми влияе.Как сте ти и бебчо ? Hug

# 683
ами благодаря, сега се чувствам добре, бебето също "не дава зор"....Дано така да сме поне още 2 седмици...
И н амен ми е подтиснато в болницата, което не ме възпираше да с ихапвам де, добре че имам киселини от вяко нещо, иначе щях да ям много повече... Laughing
На мен проблема ми е с WC-то , вляза ли в болницата и се запичам /от кофти вида на тоалетните и мизерията там.../

# 684
момичета да ви се похваля  newsm53 аз вече родих.отидах на ехография ,от  там ме пратиха в болница и ето ме с деца вече  newsm47

# 685
  • Пловдив
момичета да ви се похваля  newsm53 аз вече родих.отидах на ехография ,от  там ме пратиха в болница и ето ме с деца вече  newsm47

Честитоооооооо   bouquet.Пожелавам Ви много щастливи мигове  Hug

# 686
  • софия
daniela197878, честито, ако знаеш как ме изненада новината ти Hug Hug

Да са ти живи и здрави, да растат много щастливи и много да ви радват Hug Hug

# 687
честито   bouquet
като гледам лентичката ти - в 34  седмица ли роди....А бебоците как са?

# 688
мерси за пожеланията Hug.родих в 35 седмица.бебоците са много  добре,но са в кувиоз да качат малко килограми.дават им  от моита кърма,а когато съм тамаз ги кърмя

# 689
  • София
мерси за пожеланията Hug.родих в 35 седмица.бебоците са много  добре,но са в кувиоз да качат малко килограми.дават им  от моита кърма,а когато съм тамаз ги кърмя

А как се казват и колко кг се родиха?

Общи условия

Активация на акаунт