Наднормено тегло и бременност?!?

• 78 204
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
  • софия
tuly, да ти е жива и здрава малката Радостина и много да ви радва Hug

Аз качих първия си килограм за бременността-мъжът ми твърди, че вече било крайно време Laughing, но на мен ми се струва, че е защото последните 4-5 дни се чувствам доста по-добре и успях и да вечерям и това си даде резултат

# 721
Честита рожба! Да ви е жива и здрава и много щастлива!
Момичета аз обмислям дали да раждам нормално или секцио. Докторката каза , че имам физически данни да родя нормално , но аз се притеснявам , като си пълен и не ти е развита мускулатурата не е ли по-трудно?!

# 722
Раждай нормално щом  можеш.Секциото  след като мине упойката боли. Naughty

# 723
  • софия
Bubinuni, а защо реши, че като си пълна мускулатурата ти е недоразвита newsm78
Между другото активните спортистки понякога раждат много по-трудно ,защото мускулатурата на тазовото им дъно е много развита и оказва по-голямо съпротивление, когато започнат напъните

Според мен щом нямаш показания за секцио и лекарката ти смята,че можеш да родиш нормално, а и ти самата това искаш, килограмите не са причина да се отказваш Peace
Истината е, че всяко раждане боли, с това няма да се разминем-дали по време на самото раждане или след това(ако си секцио), все си боли, но си заслужава Wink Hug Hug

# 724
  • София
Честита рожба! Да ви е жива и здрава и много щастлива!
Момичета аз обмислям дали да раждам нормално или секцио. Докторката каза , че имам физически данни да родя нормално , но аз се притеснявам , като си пълен и не ти е развита мускулатурата не е ли по-трудно?!

Това откъде си го съчини?
Пълнотата няма нищо общо с тазовото дъно или влагалищните мускули.

# 725

[/quote]

Ами на една позната с приблизително моя тонаж и бяха казали така и директно на секцио и на скоро и на втора , но тя настояла за нормално раждане и раждала 30часа.

# 726
  • София

Ами на една позната с приблизително моя тонаж и бяха казали така и директно на секцио и на скоро и на втора , но тя настояла за нормално раждане и раждала 30часа.
[/quote]

Ами това си е проблем само на твоята позната.
Една моя позната с моя тонаж, който със сигурност е по-голям от твоя, беше насрочена за секцио, а роди нормално за час и половина.  Mr. Green

# 727
  • София
Много ме дразни тая лекарска мания да изкарват всичко причина за секцио!
Ясно ми е, че така им е по-лесно, всичко по разписание и график, знаят кога отиват, кога си тръгват, не се "моткат" да чакат някоя родилка да си изкара цялото раждане, а пък ако е на частно е и по-скъпо.
Аз съм с много килограми и с едно секцио и въпреки това мисля да опитам естествено раждане в случай, че не се получат някакви противопоказания или нещо не се закучи (с първото ми дете се закучиха накрая нещата, при напъването нещо не пожела да тръгне сладура, та се наложи, така че съм наясно, че понякога си е наложително - но тогава поне ме изчакаха цял ден с контракциите да си се пробвам, не ме резнаха от вратата).

# 728
Tuly, честита р(Р)адост. Да ви е жива и здрава. Да е спокойно бебе. Мислех ви тези дни. Пътувах, нямах интернет и изтървах доста новини, но мислено ви пожелавах раждането да мине леко и безпроблемно.

# 729
  • Пловдив
Честит празник на всички именници и малко да побутна темата  Wink

# 730
Мами,не съм писала отдавна,но да се сключа и аз.Аз ще раждам с планувано секцио Peace.

# 731
  • София
Мами,не съм писала отдавна,но да се сключа и аз.Аз ще раждам с планувано секцио Peace.

Избра ли си къде?

# 732

Избра ли си къде?
Да !  Wink

Надявам се да няма проблеми заради килограмите ми и упойката.Все си внушавам как зор ще ми я бият или няма да ме хване ooooh!.

# 733
  • Пловдив
бяла лястовица Hug, леко раждане и не си вкарвай такива мисли , всичко ще е наред

# 734
  • софия
бяла лястовица,само хубави мисли, вече си на финалната права, съвсем малко ти остана Hug Hug

А за упойката не се притеснявай-измери си килограмите преди да тръгнеш за болницата, упойката се изчислява на килограм тегло и като си знаеш точните естествено,че ще те хване

На мен пък Док ми каза, че трябва да се постарая да кача около или малко над 10 кг за цялата бременност-то хубаво, ама аз съм и с близнаци и не знам дали може да стане newsm78.Иначе сега съм в края на 6 месец и съм +4 кг-каза, че било много добре, ама на мен ми се струва, че сега започва голямото качване

Общи условия

Активация на акаунт