ДЕКЕМВРИ ще бъде незабравим, нов живот ний ще дарим!

• 11 485
  • 305
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте!
 newsm59 Елфче!Много здраве,щастие и успехи!
Мацки имам едно питане... случва ли ви се понякой път да усещате бебчето да рита толкова ниско долу,че чак да имате чувството че ще изпадне? Rolling Eyes
При мен е така предимно вечер!
Пращам на всички морски целувки!
 Hug

# 106
Елф да си ни жива здрава и щастлива.
Пепинчето да ти е живо и здраво детемце и да го слушат с таткото.
Аз отивам да чистя за утре си остава нали. Лек ден на всички. Hug

# 107
Оххх петък ...  ooooh!
Choosy, незнам дали днес ще са готови резултатите. Ще звънна после като се прибера от работа.
*MILADY*, благодаря  Hug

# 108

за Елфи и рожденника на Пепинчето. С пожелания за здраве и всичко най-най-.

# 109
pamivo, и при мен бебка рита така. Имам чувството, че още малко и ще й се покаже крака отдолу  Crazy  Laughing Оказа се, че е седалищно за сега и с лице напред, за това и така се усеща, а пък да не говорим, че използва пикочния ми мехур за батут и/или канапе и дивее яко там. Предполагам, че и при теб просто така се е разположило зайчето  Wink

# 110
*MILADY*, мноО сте яки на аватара.  Hug
pamivo, и моето девойче ме подритва ниско долу и около пъпа. Разположена е седалищно с лице към корема, точно като на Милейдито. Предполагам, че долу ме рита, а горе ме бута с ръчички.

# 111
  • София
Явно всички бебки ритат така - и мойта е седалищно и както каза доктора да и се чудиш какво толкова се бута надолу и се е свряла и само там си рита де Heart Eyes
Ама ще си я търпя, какво да я правя мишанката, щом така и е удобно

# 112
Здравейте мамита  Hug
Честито на Elf Princess   Gift с пожелания за много здраве ,късмет и едно сладко бебче декемвриче  newsm30
Честито и на Коката на Пепинчето да расте едно здраво умно и прекрасно дете и много да слушка мама и тате.
Ние днес бяхме на ЖК ,всичко с момченцето ми беше наред,спинкаше сладко,отговаряше си на седмиците и така.Само ме притеснява тази моя плацента ,че е първа степен зрялост и силно се надявам да издържи възможно най дълго,най малко поне да е до ноември  #Crazy
На всички ви пожелавам да си почивате повечко и да стискате крачета,накрая резултата ще си заслужава.  baby_neutral

# 113
Минах през батко д-р (даже подозирам, че аз малко съм му кака  Mr. Green).
Долу всичко е наред, дори шийката ми била по-дълга от нормалното. evil ми поиска малко назаем  hahaha
Казаха да почивам и да пия к'вот тряба.

До като чаках бях неволен свидетел на едно бременно момиче, което получи лош БХС и насрочи дата за амнио. Шокът, тревогата, неизвестността - всичко ми се върна, когато ги срещнах в очите й. Все едно нямам изследването на което пише "Нормален мъжки кариотип на плода, без бройни и структурни хромозомни аберации" ...

*MILADY*, няма да сменяш аватара!  Hug

И моя дребен май не се е обърнал, последно беше поседнал. Има моменти, в които си мисля, че очаквам бебе-октопод. То сякаш във всички посоки шава, как го постига, не знам?

И за капак днес, майка ми гледала предаване сутринта, в което Алена обяснила, че е лоша карма момче да се казва като баща си или момиче като майка си. И ме фърли в джаза. Тъкмо се бях успокоила по въпроса. Не че толкова държа, да се казва като баща си, ами заради символиката на името (не харесвам Божидар)
Поне имам много добър астролог на близо, та ще взема да ида на един консулт, че ме яде от вътре.

Последна редакция: вт, 18 авг 2009, 15:29 от eta

# 114
Хелоу бременни мадами!
ЧРД на Коката на Пепинчето!Жив и здрав и много да слуша мама и да помага в грижите за бебето!

ЧРД на Елф!Здраве, късмет и любов!Сладко и послушно бебче Декември!
    Laughing Laughing Това е подарък от мен!Дано ти хареса!

# 115
За ритането ... при мен ми се струва, че е различно положението. Мисля, че наш бебо си е полегнал настрани, но се върти ту наляво, ту надясно. Защото го усещам ниско, рита настрани, а и когато му слушахме пулса беше отляво долу, а вечер като легна на дясната ми страна, започва да мрънкалясва, че май му натискам главата (то се усеща и една топчица)... значи се е завъртяло на дясно.  newsm78
Айде че сериала почна... пак ще има рев неска май май  Joy

# 116
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕЛФЧЕТО, КОКАТА И БАБАТА НА ПЕТЯ СПОРТ!!!

Блазе им на тези от вас, които си поспиват до късно. Аз спя много напоследък, дори на обед си поспивам, като едно добро дете  Grinning Имам си един ранобудник обаче, който започва да ми говори на уше още в 7-7.30 сутринта и няма начин трябва да стана  Crazy Първата бременност също много спях и то до самия край, рано заспивах вечер и се излежавах сутрин до към 10.
Киселини аз имах по едно време, даже до болницата ходих една вечер, че не се търпеше болката, чак ушите ми бучаха. Изписаха ми един сироп, който пих две седмици и от тогава да чукам на дърво не съм имала проблеми, но винаги си държа сега сиропчето под ръка.
Тази сутрин си имахме неканен гост да ви кажа, събудих се към 5 часа от настойчиво мяучене, което в съня си първо взех за рев на малко дете, но после осъзнах че е коте. Та вмъкнало се котето на съседите в нашия двор и се качило на нашия прозорец на спалнята и плаче ли плаче. Мъжа ми ходи да го пусне пак в техния двор и се успокои. Не знам защо, но аз привличам котките като магнит. По принцип имам страх от котки, но отида ли някъде където има котка все в мен ще се завре и ще ми заспи в скута. Ей сега и тук все ни влизат разни котета по двора, защото те си прескачат от съседите и си се разхождат из квартала. Имам си и един черен котарак, който най-редовно седи пред гаража, много е готин.
За кг, не се меря дори напоследък та да не се ядосвам. Аз задържам много вода и все качвам по много, но после ще ги мисля най-важното сега е бебо да е здрав, друго не ме интересува. За тестеното обаче ще гледам да го намаля, със сладкото нямам проблем, защото хич не ми се яде напоследък. Хапвам си само по малко черен шоколад на Линдт с парченца портокал.
Стискам силно палци на Поли и Точи и да казват скоро добрите новини.  Praynig

# 117
Оххх петък ...  ooooh!
Choosy, незнам дали днес ще са готови резултатите. Ще звънна после като се прибера от работа.
*MILADY*, благодаря  Hug

Изследванията са ми ОК, всичко било нормално, в граници  ooooh! Hug Пфу! Успокоих се!

# 118
Darlin' HugУспокои се newsm10

# 119
Здравейте, момичета!

Честит рожден ден на Коки!Желая му радостно и безгрижно детство!

newsm59 Elf!?Бъди жива, здрава и много щастлива!

Darlin, браво за резултатите!

elektra, eta евала за добрите новини от прегледите!

Как ги усещате тез бебоци не ми е ясно newsm78Нищо не усещам, най-много през вечер-две да усетя някое немощно подритване.
За киселините не ми се говори, имам ги още от 3 месец.Вчера прочетох, че някой ги цери с прясно мляко, веднага експериментирах и резултата беше дежурен ,,тъмна стайчка,, Embarassed

Не спирам да си мисля за Поли и Точи.Очаквам добри новини!

Общи условия

Активация на акаунт