Защо децата са толкова злобни

• 5 645
  • 114
  •   1
Отговори
# 60
Родителите му само гледаха и мълчаха и след 2 минути напуснаха мястото.
Слава Богу! Whistling

# 61
ОщЕ ВЕДНЪЖ ЛИ ТРЯБВА ДА ГО ПОВТОРЯ!!!!ДА,НЕ БЯХ ПРАВЯ И НЕ ТРЯБВАШЕ ДА ГО УДРЯМ,ИМАМ СТРАШНИ УГРИЗЕНИЯ И НЕ МИСЛЯ,ЧЕ СЕ ВЪЗПИТАВА ЧРЕЗ БОЙ!!!НЕ МЕ РАЗБИРАЙТЕ ПОГРЕШНО!!!ДОСЕГА НИКОГА НЕ СЪМ СИ ПОЗВОЛЯВАЛА  ДА УДРЯМ чУЖДИ ДЕЦА И ЗАНАПРЕД НИКОГА ВЕЧЕ НЯМА ДА ПОВТОРЯ СЪЩАТА ГРЕШКА!!!!РОДИТЕЛИТЕ МИ НИКОГА НЕ СА МЕ УДРЯЛИ И АЗ НЕ БИХ УДАРИЛА СОБСТВЕНОТО СИ ДЕТЕ!!!!САМО ЗА ТОВА чЕ СЪМ РЕАГИРАЛА ОСТРО И НЕАДЕКВАТНО,ЗАЩО ВСИчКИ ТУК СИ МИСЛЯТ,чЕ СЪМ МАЙКА Ч CryУДОВИЩЕ.
Не се тревожи Simple Smile
Аз не те мисля за майка чудовище.
Ти си майка орлица,и инстинктивно си защитила чедото си.
Големите моралистки от по-горните редове,са по-често в позицията на майки с деца побойници,затова се нахвърлят срещу теб.

И аз така мисля! Peace

# 62
ОщЕ ВЕДНЪЖ ЛИ ТРЯБВА ДА ГО ПОВТОРЯ!!!!ДА,НЕ БЯХ ПРАВЯ И НЕ ТРЯБВАШЕ ДА ГО УДРЯМ,ИМАМ СТРАШНИ УГРИЗЕНИЯ И НЕ МИСЛЯ,ЧЕ СЕ ВЪЗПИТАВА ЧРЕЗ БОЙ!!!НЕ МЕ РАЗБИРАЙТЕ ПОГРЕШНО!!!ДОСЕГА НИКОГА НЕ СЪМ СИ ПОЗВОЛЯВАЛА  ДА УДРЯМ чУЖДИ ДЕЦА И ЗАНАПРЕД НИКОГА ВЕЧЕ НЯМА ДА ПОВТОРЯ СЪЩАТА ГРЕШКА!!!!РОДИТЕЛИТЕ МИ НИКОГА НЕ СА МЕ УДРЯЛИ И АЗ НЕ БИХ УДАРИЛА СОБСТВЕНОТО СИ ДЕТЕ!!!!САМО ЗА ТОВА чЕ СЪМ РЕАГИРАЛА ОСТРО И НЕАДЕКВАТНО,ЗАЩО ВСИчКИ ТУК СИ МИСЛЯТ,чЕ СЪМ МАЙКА Ч CryУДОВИЩЕ.
Големите моралистки от по-горните редове,са по-често в позицията на майки с деца побойници,затова се нахвърлят срещу теб.

И аз така мисля! Peace

АЗ пък не!

# 63

От кого?! От дете!
Направо е смешно.Голяма орлица, няма що.Раздава шамари на деца.Представям си нейното като я ядоса какво го прави "инстинктивно" и "без да иска".

За протокола-детето ми не е побойник, напротив.Отнасяло си е както по площадки, така и пред блока от деца с които играе всеки ден.Но и през ум не ми е минавало да се появя като една "майка орлица" и да ги зачаткам с шамарите.

# 64

От кого?! От дете!
Направо е смешно.Голяма орлица, няма що.Раздава шамари на деца.Представям си нейното като я ядоса какво го прави "инстинктивно" и "без да иска".

За протокола-детето ми не е побойник, напротив.Отнасяло си е както по площадки, така и пред блока от деца с които играе всеки ден.Но и през ум не ми е минавало да се появя като една "майка орлица" и да ги зачаткам с шамарите.
Ти своя побойник ли защитаваш???

# 65

И аз така мисля! Peace

АЗ пък не!
Теб кой те пита???
Ти имаш бебе на 5 месеца,не си натрупала опит....

# 66
mamma_mia , жената с опит, въздържай се от определения ако обичаш.
Не познаваш нито мен, нито децата ми за да класифицираш.
Два поста подред си пуснала без да кажеш нищо съществено.

# 67
Децата са злобни поради родителското възпитание.

Сори, ама не вярвам да има родители, които си възпитават децата да бият другите. Толкова агресивни деца има, чиито родители се чудят как да ги отучат да се бият и не успяват. Родителите не са всесилни. Още по малко могат да се борят с природата. Далеч не винаги причината е възпитанието и семейната обстановка. Това, че родителите на са реагирали може би значи, че не са забелязали какво се е случило. Което не ги оправдава разбира се. Но все пак не можеш да видиш всичко, което прави детето ти. Нормално е да обърнеш внимание когато примерно детето ти ревне. Но да се загрижиш защо някое друго реве изобщо не е задължително. То си има родители да си му берат грижата.
Има деца, които непрекъснато дивеят, бият се, пищят. Знаеш ли как ще протече такава разходка ако е по твоите правила. Ми майката не трябва да спира да вика по детето си и да му прави забележка. То е невъзможно. Но пък от др страна няма да си го държи в къщи да се побърква. А който го е страх да не му бият детето да си го пази или да не го води на места където има побойници. Или с родителите ли ще говори, квото и да е, негов си проблем. Но не може да се обвиняват родителите им, че детето им е агресивно. Едва ли някой си е поръчал агресивно дете. Такова му се е паднало и това е. Както казах нямам против други хора да правят забележки на детето ми ако се налага. Дори да го шляпнат лекичко за сплашване бих приела. Но разбира се няма да ми е приятно някой як мъжага да го млатне с всичка сила.
Има родители, които се дразнят дори ако чужд човек направи забележка на детето им. Вярно зависи си от забележката. Но една нормална и спокойно направена забележка си е съвсем в реда на нещата. Иначе ако е по груба има чувствителни деца, които ще се засегнат. Но... такъв е живота. Ако ни е страх от вълци да не ходим в гората и да не си водим децата

# 68

И аз така мисля! Peace

АЗ пък не!
Теб кой те пита???

Този същия който те пита и теб!
Много пък си злобна бе,я по спокойно!Ейй,че ще попаднете на някоя луда майка дет ще ви оправи!!!!

# 69

И аз така мисля! Peace

АЗ пък не!
Теб кой те пита???

Този същия който те пита и теб!
Много пък си злобна бе,я по спокойно!Ейй,че ще попаднете на някоя луда майка дет ще ви оправи!!!!
Да внимава да не я оправя яз Mr. Green

# 70
Вече жена му , като гледам ти си по злобна от нея. Вече тръгна с пожеланията някой си да ги оправял. Нема нужда, оправени са си. А ти наистина не виждам защо се изказваш като още не си минала по този път и очевидно нямаш реален поглед.

# 71
Сори, ама не вярвам да има родители, които си възпитават децата да бият другите.
Има,има smile3521
Познавам такива.

# 72
Вече жена му , като гледам ти си по злобна от нея. Вече тръгна с пожеланията някой си да ги оправял. Нема нужда, оправени са си. А ти наистина не виждам защо се изказваш като още не си минала по този път и очевидно нямаш реален поглед.

Ти пък защо така си мислиш?
Какво искаш да ми кажеш,че от всичките 5 страници само на mamma_mia  детето е възпитано.
Ей пък че сте с опит и реален поглед!
Нали ви чета колко сте възпитани. На такива като вас децата са злобни.
От такива майки дето бият чуждите деца!

# 73
  • до една звездичка
Като чета постовете, особено последните, имам чувството, че темата като магнит е привлякла най-благите и добронамерени майки във форума. Whistling
Ако се съберете, може и да се изпопребиете една друга.

А по темата - аз също действам с приказки. Явно в комбинация с изражението ми действат безотказно, защото агресорчетата и майките им офейкват на мига.
До физическо насилие не ми се е налагало да стигам. Дай Боже все да е така.
Peace

# 74

Сори, ама не вярвам да има родители, които си възпитават децата да бият другите.

По поредния ми случай за домашно насилие, съдебното заседание ще се проведе в края на август. Нямаш си представа какво е семейна помия , в която участват две деца от предходна връзка и бебе на осем месеца. Никой не казва, че родителя възпитава пряко детето си към насиле, но с поведението на бащата /майката се създава една "матрица", модел на поведение.

Да, и моят син днес се опита да метне една плюшена играчка върху едно дете в детския клуб. Спрях го с обяснението , че така не се прави и че другото дете ще го заболи.  Надявам се да е разбрал рамкираното поведение, ако не е , може и  хиляди пъти да ми се наложи да го повторя, да правя какви ли не възпитателни хватки, включително и да наказвам, но ще поставя ясни граници на това какво е позволено и какво не е.

Общи условия

Активация на акаунт