Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 12 -Тема 49

• 37 575
  • 693
  •   1
Отговори
# 645
момичета може ли някой да ми каже спешно процента на отстъпка на чантите фиксиран ли беше или зависи от процента който ще достигнеш от размера на поръчката.Благодаря Hug

# 646
Понеже ти е спешно, мисля, че е 15% твърдо като НЕКОЗМЕТИЧЕН продукт и се вкл. в образуването процента на поръчката. Ако греша бързо да ме поправи някой.

# 647
Гардже мерси много, ще чакам още някой да потвърди   bouquet

# 648
На мен ми се върти 10% ...

# 649
  • Горна Оряховица
Влизат в  образуването на % със сигурност,миналия път го пробвах това и мисля ,че са твърдо  на 15%,но моите бяха с условие и бяха на 10% направо ме беше яд да ги поръчвам,е...и отстъпката,такава ми правят и в магазина,като лоялен клиент...примерно hahaha
Много се дразня на тези малки отстъпки, а преди кординаторката ми казваше ,че били с малка отсъпка защото са некозметични,а ние сме продавали козметика,дрън , дрън, а в западните каталози какви некозметични неща продаваааат,айде нема нужда и други каталози сме виждали,ама нали си взех комисионна 4лв за 40лв оборот,ако си платя и превода 1лв -супер печалба..
Извинете ме за дрънканиците,ама много се дразня от някои %

# 650
  • плевен
момичета може ли някой да ми каже спешно процента на отстъпка на чантите фиксиран ли беше или зависи от процента който ще достигнеш от размера на поръчката.Благодаря Hug

чантите са на 15% в това съм сигурна,само да не пише например някаква цена ако закупите друг продукт от брошурата  Peace

# 651
Благодаря на всички, златни сте smile3525

# 652
http://www.avon.bg/SLSuite/static/images/PDF_Files/Info%20Guide% … 20Reps%202009.xls
Прочети това , тук е изяснено всичко , кое колко , как и т.н.

# 653
  • о`майна лунна нощ е
Проблемът на големите градове е , че има и много представители , няма да ти обяснявам просто колко пъти съм чувала , Леля ми / братовчетката/ Дъщерята / съседката / колежката е представител и аз там си поръчвам!

Да, но и няколко пъти съм чувала и другото "Ама защо не каза, че си представител ... аз си поръчвам при едно момиче, но не ми е близка/свързвам се трудно с нея и т.н." Все пак наистина е много много трудно вече в големите градове.

# 654
Аз разгледах какво бяхте пуснали и много се зарадвах като видях, че в мини к16 се връща Rare Pearls. Това ми е любимият аромат на Ейвън и много ме беше яд, че го нямам.И гледам пуснали са пак душ-геловете към парфюмите,което също е добре, защото бяха много хубави и като аромат,а и не се измирисват веднага.Като че ли бяха спряли всички хубави неща и ни пробутваха само глупостите.И серията с бадемите на Naturals също се връща.Надявам се и да пуснат кремовете за тяло/лосионите като на Pur Blanca или Crystal Aura.Бяха много хубави.С тези некачествени продукти доста ни набутваха.Има и хубави неща,но са малко.Аз много харесвам някои от тоалетните им води и парфюми,защото са и трайни...но има и такива,които направо не си заслужават парите.Тези в продълговатите шишета дето са pur blanca,celebre и passion dance не струват за нищо..
Между др има ли някой нетна към к15, че гледам само каталога са пуснали.Не че нещо ще си поръчам,защото и там цените идват като каталога,но с отстъпка.А и не винаги качеството е добро,пратиха веднъж един фдт с изтекъл срок, а от там не можем да ги връщаме,така че..
И да ви питам мини брошърите нали имаме отстъпка на тях и влизат в образуването на процента?

# 655
  • Някъде тук
Здравейте, видях че в руския каталог 15 има новия гланц със 7 нюанса, при нас нали  да го пускат, някой знае ли нещо? newsm78

# 656
# 657
Някой ще ми каже ли кода на 5 бр. мостри който са за 1.50 на Spotlight ,че не мога да си отворя приложението

# 658
  • гр. Пловдив
Lady_Flirt  заповядай: http://www.album.bg/dimislava/images/17391444/
Patenceto84 заповядай и на теб : 4120 2
elizabeta_videnova мини брошура=официална брошура като проценти.  Peace

# 659
какви примамливи комплекти ще има по Коледа Crazy

Общи условия

Активация на акаунт