ПЕРЛА-история за любов,тъга и още нещо.....11

• 25 789
  • 361
  •   1
Отговори
# 120
ох Мехмет бива ли да е такъв темерут??? поне пред Инджи да се преструва..Какво се е втурачил в една точка

# 121
Ей ама много ме е яд,как я излъга,че влизал в заседание,а тя от фирмата се връща.Как не можа сега да й каже за детето.И Мехмед-Фикри не е прав,защото в карайна сметка детето никаква вина няма.Ама и Нихан яко се надява.ОФФФФ много се ядосвам да и кажат вече на Инджи. #Cussing out ooooh!

# 122
имаше моменти който помислих че обича повече Нихан отколкото Инджи а дали е възможно ?? как мислите Вие?

# 123
Да беше казал на Инджи вместо да я лъже, ще му се случи случка май на хубавото синче на мама.

Опааааа, лошо стана май за Мехмет

Последна редакция: чт, 20 авг 2009, 21:07 от Shusha83

# 124
Тъпи мъже, тъп Мехмед! Колко проблеми можеше да си спести , ако не беше излъгал Инджи!

# 125
Моля някой да напише с ББ какво ще стане напред! Praynig

# 126
 newsm45 newsm45 Ох направо ще умра от мъка.Тая вечер много тежък епизод е 2-рия.Хем рева хем се ядосвам на Мехмед.Може ли да е такъв простак,значи,така да я излъже и накрая да си вървяла.Точно като п..... се държи  newsm61

# 127
 ooooh! ooooh!...ще се побъркам  Cry Горката , Инджи ...какво преживя... smile3518 Вече си мисля , че по - добре ще е да го остави тоя Мехмет .

# 128
подкрепям! Много тъпо се държи Мехмет. Лъже Инджи, а после й се нерви, че не му вярва, че я обича.

# 129
  • На морето!
Мехмед е ужасно нагъл! Не бих го търпяла и половин час, абсолютно безочие, кой би искал да го обичат по този начин!

# 130
  • София
Аууу че ме ядоса тоя Мехмед!!!!
Точно като п..... се държи  newsm61
Вярно е!!! Joy

# 131
Много се ядосах когато Мехмет каза че тя (Инджи) си решава и че няма да я спира и едва ли не не му пука..И после вътре какво каза аз не съм виновен!-Инджи:Еми аз ли съм виновна аз ли те лъгах?

# 132
Наистина мн тежки серии,горката Инджи нямам думи просто.И не достига,че винове ами и нагъл.Еееее ако и в реалния живот е такъв,мен ме изключвайте от списъка още сега  Laughing Моля за малко инфо за утре.Макар че невярвам утрешните серии да са по-леки и да стане нещо хубаво.Напротив,кой знае още на колко серии ще си пореваваме.

ПП:Никой нищо не каза за идеята да се видим на кафенце и клюки  Peace

# 133
  • София
На мен пък тоя Мехмед  ми е най-трагичната личност - разпънат на кръст между две жени и дете, което е загубил на времето, мечтал за него  и случаймо намерил го. И всички му правят фасони, имат изисквания, мрат или се вкарват в инвалидни колоички заради него. И той, завалията, все виновен на всички - от дядо си та до детето си (а помежду им и всички останали)

# 134
Перла утре е петък! В сайта на БТВ вече има информация за сериите в понеделник! С две думи още ще си поплакваме.

Общи условия

Активация на акаунт