Отговори
# 60
  • Varna
Оченце, Честит Рожден Ден!!!
Много да си здравичка и най-сетне да се докопаш до заветното място. Ти знаеш къде Wink

# 61
РА- newsm59ЖЕЛАЯ ТИ МН ЗДРАВЕ И ПОЗИТИВНИ ЕМОЦИИ.

# 62

Честит Рожден Ден, Рали  Hug!!!!
Желая ти много здраве, щастие, късмет, любов,........ Нека пътят ти те води към все повече успехи в личен и професионален план.
 Hug

# 63
  • София
Магребски дами идвам инцидентно в темата защото ми е нужна помощ.

Предстои ми пътуване до Тунис и искам да помоля, ако има някоя дама от там много я моля да ми пише на ЛС, защото искам да попитам за някои основни неща.

Тъй като аз имам самоограничение да пиша в тази тема ще ви помоля да не ми отговаряте тук.

Благодаря ви предварително.

# 64
  • T"A
Ра, на патерички приеми честитката ми за рождения ти ден   bouquet Желая ти по много от най-хубавото в живота, каквото си го избереш и за каквото мечтаеш  Hug

И една такава торта специално за теб:

Даже имам идея как да ти я направя - само ме предупреди, като идваш насам  Wink

# 65
Здравейте!

Ра, Честит Рожден Ден на патерици и от мен! Пожелавам ти много щастие и любов! Simple Smile

Да ви се оплача и аз...вчера ми беше много криво, то всъщност от няколко дни ми е така де, ама вчера беше върха просто. Имах разговор относно практиката, която правя (както винаги 1 път в месеца) с още една практикантка и ръководителя ни. Че той като ме почна....не съм била достатъчно активна, само съм седяла в ъгъла и съм се усмихвала мило. Това обаче не стигало, в областта на социалните дейности това не било правилно. Трябвало аз да поема инициативата, никога нищо не съм казвала. Ей казвам ви щях да се разрева...чувствам как очите ми се пълнят със сълзи, ама се стискам, не искам да рева пред него. Много гадно се почувствах, не можех една думичка да кажа....а той през цялото време, защо съм такава, ми не еди каква си. Еми такава съм, какво да направя, не съм в центъра на всяко действие, но и не седя безучастна. Пък и не е лесно да работиш, да учиш, да правиш практика и да плащаш по 700 евро такси... но той явно не го разбира това. Развали ми деня вчера.... Добре, че вечерта имахме пак едно събиране от практиката и там се разведрих малко. Сега обаче като се сетя още ми е гадно. Не мога да разбера как можа да го каже това всичко....даже на другото момиче май също и стана криво и след това ми вика, че ръководителя ни си мислел, че неговата практика е най-важна и че нямаме други неща за вършене. Ох, ако не ми беше част от следването щях да се махна...ама няма начин, не мога да завърша без да съм правила практика. .....

Другото е, че от няколко дни звъня на приятеля ми, той не вдига...по принцип си говорим по няколко пъти на ден. Сега му звъня по 100 пъти, не вдига, един път ми вдигна, някакъв супер умърлушен. Реших, че аз съм казала нещо криво и съм го засегнала. Така вече няколко дни не си говорихме. Вчера вечерта обаче поговорихме надълго и нашироко. Много е депресиран пак (имам чувството, че винаги по Рамадан така става), тъжно му е, че сме все така разделени, че отдавна правим планове за женене, за общо жилище, а все нищо не става. Чувства се самотен...И на мен ми е криво....ама какво да правя  Cry. Поплаках си и аз преди няколко дни, защото по принцип се опитвам да не мисля за това, ама като ми се насъбере и не мога!
Остават ми още 3 семестъра докато завърша. Не мога сега да се преместя при него. Не мога да прекъсна и с практиката....Този семестър пак платих почти 700 евро за таксите. И парите са кът... Реших от другия семестър да взема кредит, да се концентрирам повече върху изпитите и да мога за 2 семестъра да свърша всичко. Ако стане да се преместя другото лято при него. Ако си взема до 5 семестър всички изпити, в 6тия ще пиша само бакалавър, а за това няма да се иска да ходя до университета толкова често. .... Не знам вече какво да правя. Тъжно ми е и на мен, но не искам да му го показвам и още повече да го депресирам. Казвам му, че всичко ще се оправи и че след всяка буря изгрява слънце, но вътрешно се питам, кога ще изгрее слънцето и при нас?

Съжалявам за това словоизлияние,но ми дойде отвътре.

Лек ден на всички!

# 66
Минче, не се отчайвай! и аз изпадам честно в такива състояния и всичко ми се струва безнадеждно и несигурно,особено като виждам,че и двамата имаме еднакво желание да се виждаме,да сме заедно,а все не се получават и нашите планове. аз съм писала тук доста за това. Sad но когато ми мине този период винаги си казвам,че изпитанията са за това-да ни покаже,че можем да се справим с всичко. търпение,сили, късмет и кураж ти пожелавам!

момичета, ако знаете какво съм КуКу  Joy нали се подготвям за среща с любимия ,тези дни съм в отпуска. реших да си използвам последната седмица от 2 месеца,които поисках,но не използвах... и днес след всичкото чистене, епилатори, подреждане и пранета, взех че се боядисах. обаче освен косата, реших да си намажа и веждите  hahaha и сега ще кажете "и какво от това". ами ей такова, че от няколко месеца се боядисвам с цвят млечен шоколад. но цвета се получава само в корените,защото преди това бях черта... и сега веждите ми,горките , станаха светло кафяви,а на слънце са рижавеещи.  Joy ужас и безумие!!! сега задължително ще трябва да се рисувам всеки ден,че ще плаша хората. писах един смс на любимия,да му се похваля,каква съм ненормална и той веднага ми звъни,все едно е ми се е случило нещо. а аз му се хиля на телефона и ме предупреди,да внимавам,да не го изплаша.  хахахахахха това е, човек без работа съм аз Wink

# 67
  • по пътеката
прибрахме се от бал4ик! много емоции за децата- най-малките бяха,4е ина4е ни трябва микробус!хапнахме , оваляхме се в прах около пясъка и се прибрахме, децата заспаха тутакси, гроги!разгледахме  двореца на кралицата, линда  4акаще отнякъде да я види, както и войниците и делвите дето са се крили разбойниците на али баба и дето прислужницата ги е заливала с  горещо масло! много приказки накуп,4е да им е интересно! #Crazy newsm78 Mr. Green
сега полягвам,4е от сутринта в 6 съм станала да организирам домашните зада4и!след 2 ч пък идват пак майстори!дано ни се размине с малко 4истене! Sick

# 68
Рали, честит рожден ден!
(със закъснение)
Желая ти здраве, много любов и осъществяване на мечтите ти

Момичета   bouquet

# 69
Рали,
Честит Рожден Ден!

Бъди здрава,винаги усмихната и много щастлива!

# 70
Момичета,  Hug Hug Hug
Много благодаря на всички за цветята и прекрасните пожелания!  hug
Много ме зарадвахте с тия пирамидени торти и египетски нещица...  smile3510
 Hug Hug Hug
То, Алби, и почерпката дойде със закъснение, така че...  hahaha

Ето едно поздравче от мен - продукцията е на един приятел, но е сполучливо видеото Simple Smile
http://www.youtube.com/watch?v=fP74DwlHerE - Амр Диаб

ДидонкаHug как си?

Марси, хубаво че сте се разходили до Балчик... аз все още не съм ходила там, пропуск голям.

Паула, така се смях с твоите вежди... И аз както винаги, в последния момент (вчера!!) реших да си боядисам косата. Купих си Палете, уж златен блясък... аааами, стана кафява!!!! И сега какво да правя?? Утре освен да я боядисам пак...  newsm78

Мина, и аз съм като теб - не от най - активните, но не и от най - срамежливите. Но по принцип не се занимавам с излишни (според мен) неща, като клюки, надсмиване, иронично отношение... И при нас, както във всеки колектив може би, има хора, които избиват собственото си нещастие и комплекси на гърба на останалите... От начало мислех, че е лично отношение.... сега знам, че не е. Но те разбирам добре.  Hug Бъди такава, каквато си! Това, че в твоя случай ти е казал каква НЕ трябва да си, не значи, че един ден ТОЧНО тези ти качества няма да ти помогнат... напротив!! Така, че, смело напред, стискам палци да го махнеш по-скоро това учене от главата си и да се съберете с хабибито. Според мен това е по-важното нещо, което трябва да мислиш!! Hug

Мента, няма проблем, ще кажа като затръгвам, ама "насам" предполагам имаш предвид координатите под снимката ти, нали?  newsm78  Дано скоро имам възможност да го посетя....  Party

А, да, и една молба само към фермерките - много моля, ако имате възможност - изпращайте ми фрии гифтс...  Crazy Mr. Green

# 71
Ра, хич да не ти пука,че е станал различен цвят. ходи си така за малко разнообразие Wink чувала съм,че не е хубаво да се боядисваш толкова скоро пак!!!  ама аз не съм много веща в боядисването де. обаче веждите са ми готини   newsm03 видях се с една колежка и с една приятелка и много ме харесаха.  smile3521 ама аз се понарисувах, понагласих и не плаша народа  Joy сега да видим,каква ще е реакцията на младежа,като ме види така. ако си хване обратно самолета за Варна, значи съм го стресирала.  newsm62

ей,момичета, не остана време вече! днес отивам да си видя момченцето  newsm44 пуууу,ама че търпение съм имала.

обаче вчера един тъпак пред блока ми вика,внимавай като караш,че на магистралата стават много катастрофи и да не четем за теб в черните хроники,че вие жените... Sad аз не стига че толкова се стресирах от онази реклама,че през тази година в катастрофи ще загинат над 900 души... и карам уж внимателно... ама като чуя такива неща,много ми действат. как може да ми каже така?! ама аз първо се разпених,че ние жените не караме по-лошо от мъжете... по-внимателни сме, не се правим на голяма работа като тях, по-добре паркираме,а не си зарязваме колите като каруци в празно поле и т.н... и след това чак се усетих,как точно ми го каза това за катастрофите. все едно предизвиква дявола. та да си знаете, ако има инцидент на магистралата с тъмно сив нисан, и ако не ви пиша,значи съм аз.  оффффф,ама че хора. и един колега така ми вика скоро: " ей,малката, ти не си ли катастрофирала още?здрава ли е колата?"  Tired напоследък много недоброжелатели явно около мен.  Crossing Arms

# 72
  • T"A
PAULA, ако знаеш как се ядосвам на такива приказки  ooooh! Не знам как е в България, но при нас на жените се дават по-добри условия застровки. А много добре знаем, че застрахователите са си изчислили риска, защото там играят големи пари - е, ако жените правеха повече катастрофи, нямаше да им дават тези условия! Не се връзвай на хорска простотия и най-вече на мъжките предразсъдъци  Crossing Arms

Лек път и весело изкарване!  Grinning

# 73
Привет мили ми магребинки   bouquet Hug

нека се извиня за мълчанието си първо
Благодаря на дружките,които са ми писали и търсили Hug  bouquet
С родата отскочихме до гръцките земи и така ме завъртя емоцията че.....хич не ме задържаше на едно място-дори се хранех в движение hahaha
всички сме добре и,ваканса е в разгара си-така както си го представях-позитивно зареждащ

с закъснение да честитя синчето на Цецето
и рожденният ден на Рали
линче-да ти кажа че се радвам за теб  :hug
мина-да ти благодаря и аз за това че си създала такава хубава тема
Делтичка- предадоха ми...мерси Hug
Много приятелски  Hug  bouquet за всички

и ....Добре дошли на новите момичета-магребинчета сред нас

# 74
Добър ден мили дами от магриба!!!
Паулина не се поддавай на такива внушения мисли позитивно. Пожелавам ти безавариен път и много приятни емоции с любимия.
Далка добре завърнала се.  Hug
Много  Hug на мойто късметче Ра (тя си знае).
На всички лек ден и много усмивки.

Общи условия

Активация на акаунт