Отговори
# 75
  • Varna
ДАЛЧЕЕЕЕ- Hug
Добре дошлаааааааааааа  bouquetЛичи ти, че си се заредила страшно позитивно. Много се радвам за тебе. Дано да имаш възможност по-често така да се зареждаш. Как е Малчото?
ПАУЛИНКА- абе я стига си мислила лоши мисли. Нищо лошо няма да се случи със тебе по магистралата, зад магистралата, пред магистралата. Изживей си щастието пък оня комплексар да го духа. Да не те плашат такива като тоя ти комшия ли беше. И аз карах Нисан навремето ама червен- остана си ми любимата кола.
НИКИ- виждам, че си на клона Душко Hug

# 76
Благодаря ви,момичета! Simple Smile))

сега стягам багажа, оправям се и ще тръгвам за летището,да го посрещам. толкова се радвам и вълнувам,че от сутринта не мога да си събера акъла и да се стегна,да мога да си свърша всичките задачи. трябваше и на лекар да ходя и до университета,но...  такива вълнения са,все едно отивам на първа среща. от вчера се чудя,какво да обличам, какво да взимам за там... абе точно все едно за първи път ще се виждаме или ще ходя там.  Laughing

аз ще се включвам де,но ви пожелавам много приятни почивни дни, емоции и като отворя да чета,само хубави неща да са ви се случили и да разказвате Simple Smile))

# 77
паула-мн мн мн щастие ти желая...само приятни емоции

# 78
О радост за очите ,кръстницата се е завърнала   bouquet ,един поздрав от мен

http://l7en.com/video_watch_1899

# 79
  • Varna
ПАУЛИНЧЕ-
много се радвам и аз за тебе. Днеска една моя позната ми писа, че днеска очаква съпругът си и тя така като тебе неможе да си събере акъла от радост. Приготвила софрата и казва, че отива да се приведе във приличен вид, демек и тя като тебе гледа да се направи направо неустоима и да му увисне езика на нейния до корема като я види. Обаче аз и казах да не се омотва толкова много защото мъжът и ще я иска във възможно най неприличния  вид smile3521 Така, че
успокой топката Душа smile3503

# 80
Паулинка, мила, радвам се много и аз, както другите, за теб. Изживей много щастливи моменти и се наслаждавай на всяка секунда с твоето момче. Това ще те зареди с енергия за дълго време после. Ще чакам да разказваш  Hug

Най-накрая свърших курсовата си работа за децата, живеещи в бедност. Сега трябва да започвам друга, която е свързана с практиката ми, но след онзи инцидент с ръководителя, просто не ми идва нищо отвътре да напиша. Да видим как ще се развият нещата. Все още мисля за това. Имам чувството, че нещо ме е нарочил и каквото и да направя все няма да съм достатъчно добра и все ще недоволства нещо...  Rolling Eyes

Другото е, че поканата за визата на моето момче вече пътува към мене. След като е пропътувала 30 и няколко км (толкова са от Стара Загора до родния ми град) за 9 дни!  Shocked Какви са тези бг пощи и аз не знам, много им се чудя... Сега се надявам да пристигне и да изкараме визата безпроблемно.

На всички вас желая лек ден и много усмивки!  Hug

# 81
  • Varna
МИНЧЕ Hug
Браво моето момиче-юнак си ти. Дано и другата тема да си я направиш така, че да му запушиш устата на оня убавец. Кой знае кой го е ядосал и си го изкарва на тебе. Слаб, човек #Cussing out Я да се  опъне на някой дето може и е във възможностите да му разкаже играта да го видим тогава как ще клепа на парцали. А така се зъби и се заяжда със една студентка която не смее да се обади и да се защити защото от това зависят изпитите и. И се чувства велик. Комплексар от всички страни. Ако знаеш сега как го благослових ама не е за форума Joy Чак се хиля сама на глас tooth

# 82
Рали ,честит рожден ден на патерици бъди здрава и Щастлива с много късмет   bouquet

Паулинке ,приятна среЩа с момчето ти   bouquet

Минче ,браво ти си нашата гордост ,като знам германците какви са леле мале ,аз на твое място нямаше да оцелея там сигурно Laughing :свидливи ,наддменни егоисти и страшни комплексари ,жена ,деца не признават ,гледат си собствения г.. ;чак се чудя как някои могат да казват за белгйиците ,франзузите и холандците ,че са расисти ,явно не са посетили Германия или са си нямали работа с германец  Laughing(хихихихи)

Ние заминаваме с нашта убавица за последна седмица на морето и след това съм онлайн и Ще съм по-редовна  Hug

Алба ,Белла,Дидонка ,Делта ,файма ,рали,никито ,Далка ,Лина,Паулинка и другите които не съм изброила ,надявам се че сте добре  целувки и поздрави на всички   bouquet

# 83
Благодаря на всички за пожеланията!!!   bouquet   bouquet   bouquet

наистина сега се чувствам много щастлива,че сме заедно. не мога да се отлепя от него. донесе ми и подарък-една много хубава гривна. момченцето ми излезна одеве и чакам включване, да излизам. Simple Smile вчера пак излезна той по работа и аз останах с един негов приятел,който живя в апартамента месец и половина,защото и без това беше празно,а той трябваше да сяда и да учи сериозно...

вчера с това момче решихме да правим сърми,докато го няма  любимия. обаче не ни стигнаха листата и аз тръгнах към магазина. изведнъж се усещам,че колата ми я няма долу  Shocked  Shocked  Shocked  полудях направо   #Crazy  и като ревнах на улицата и звъня веднага на младежа,а той ми се смее,че сигурно са ми я вдигнали... е,така се оказа накрая Tired винаги спирам на едно и също място,обаче до сега не е имало никога проблем,но явно защото са били все почивни дни. и едно освобождаване ми струваше 80 лева. пууу, обирджии. отидоха ми новите обувки,явно следващия  път.

айде,после пак ще пиша,че трябва да излизам. Simple Smile))

наистина съм много щастлива сега!!! Simple Smile)))

Последна редакция: сб, 29 авг 2009, 15:16 от PAULA_PAULINA

# 84
  • Varna
ПАУЛИНКА Hug
внимавай къде паркирваш друг път smile3503 щото много ще стане всеки път по 80 пари......

# 85
Привет Hug

Минче-ти си герой  bouquetбраво за успеха  bouquet дано и визата да дойде бързо и да си дойдеш по българско с момчето да си починете у дома

Шекинце-наслади се на последната седмица от почивката.малката кукла сигурное адски доволна на морето във водата

Делтичка-маската,която ми писа....е просто без грешка!Ще помъкна 5 шишенца от продукта към парижко...удивена съм от ефекта-и то само за няколко намазвания.Мерси бокууу Hug

Паулинче-офффф ,абе много вдигат из Пловдив наистина.да не ти казвам че и на мен се случи миналата година-пред поликлиниката в Тракия.за няколко минути само докъто отида до аптеката....И аз не знаех че трябва бързо-бързо да си е потърся колата...та отидох чак на другия ден-а то се оскъпявал престоя с по 5 лева на час.С две думи-вкиснаха ме малко като плащах....Внимавай друг път.ама е кофти ,като видиш че колите около теб стоят...а точно твоята е няма.дано не се случва вече

момичета днес ще почерпя с торта-имам си личен повод Embarassed много хубав Heart Eyes.защото съм с две леви ръчички и хич не ме бива в кулинарията....закупих една готова и само трябваше да е приготвя.стана прилична.ето я-дано и да е вкусна

# 86
  • Varna
ДАЛЧЕ-
радвам се, че маската така ти е подействала. Аз даже съм забравила, че съм ти я казала. БожИИИИИ стар човек, акъла му наникадИИИИ tooth
А тез тортички са Убави. Що е сладичко за мене си е Убавичко.
Далче-що дразниш народО и не казваш за личния повод а само се червиш smile3503
Хайде- все такива хубави лични поводи ти пожелавам. И сИга каква картинка да ти пратя като не ти знам поводО newsm78 Ми освен китки незнам какво друго - или пък шампанско без сълзи и със шоколад

Последна редакция: сб, 29 авг 2009, 18:23 от DELTA_DELTA

# 87
Далка честит повод какъвто и да е!!!

# 88
ехоооо, пак съм тук! Simple Smile

ако знаете, в какво състояние намерихме апартамента в София... ужас! този приятел,който живя там месец и половина направо беше обърнал всичко на кочинка.  ooooh!  навсякъде имаше червени люспи от тютюна за наргилето, цялата къща миришеше на изгоряло наргиле  bambam, навсякъде пепел от въглените, чиниите мити и омазани, хладилника целия в разни следи от пръсти и капки, плочките около печката и изобщо в цялата кухня бяха така омазани и опръскани... и двете спални бяха разхвърляни, куфари и дрехи по земята, по леглата...  #2gunfire  моя младеж не обича така (а за себе си да не казвам)  Naughty !  ама то нямаше изчистване. първата вечер почти нищо не сме оправили. втората започнахме,но където минем, този човек пак след нас си ръси пепел и червени люспи  #2gunfire , а моето момченце болничко,все по-висока температура вдигаше вечер  Ill... и днес като се хванахме двамката с любимия, аз пуснах прахосмукачката (добре,че се сетих да помъкна моята от Пловдив,че е доста по-силна и чисти перфектно! ), момченцето ми с температура и светещи очи търка плочки в кухнята,след мен изми пода навсякъде   action032... аз сгъвах и подреждах дрехи... оправихме най накрая лудницата! само да  е посмял сега този негов приятел да омаже пак всичко  Crossing Arms  а на обяд,докато си лежеше моето момче, сложих масата,да обядваме,обаче неговия приятел се наяде първи и реши да си измие чинията.  Sickкакво беше това мятане на ръце не знам,но плочките,които преди това бяха идеално почистени и изтъркани,станаха всичките в пяна и печката също. направо ми призля  #Crazy как може такова нещо ?!?!

а на отиване не можа да ми излезне ечемика на лявото око,обаче миналия ден като взе да ми се подува дясното... ужас! ама пак се търках със злато и този път с чесън. да знаете,че с чесън е мнооого гадно!

май доста време отделих да ви се оплача от битовизма Wink

иначе всичко беше много хубаво. разходихме се единия ден, на следващия пазарувахме, имахме и притеснения за моята кола,но вече ще знам,къде не трябва да си я паркирам. ще вземе много скъпо да ми идва едно ходене до София. Wink

тази седмица ще ходя на сватба и не знам,дали ще се видим с моето момче,но на фона на последните месеци,през които се виждахме все по 1 път в месеца, 2 седмици нищо не са. Simple Smile

ех,утре пак на работа. поне когато работя,не ми остава време да се депресирам и да мисля прекалено много за глупости. Simple Smile

на всички    bouquet  newsm51  smile3525   love001

# 89
  • Varna
ПАУЛИНКА-
помня аз, че момчето ти е подредено и чистофайник та затова се чудя как живеее със такъв човек който прави апартамента на кочинка както ти умалително наричаш една доста голяма кочина. Аз чак се ядосах. Някаква отговорност трябва да има все пак живеят под наем. Твоя неможе ли поне малко да му повлияе. Че той оня, ще чака всеки път ти да му чистиш и слугуваш.  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт