Отговори
# 645
Ох да ви кажа бях на родителска среща допреди един час на сина  ooooh! Tired Crazy Направо свят ми се завъртя. И имахме досега имахе един разговор с него ама то ден до пладне. Ох този пубертееееееееееееет!!! #Crazy Sick #Cussing out
МАРСИ ами то да питам душата ама да знам какво да питам  hahaha Joy
ДАЛКА  Hug за теб.
ПАУЛИНА много се радвам за теб и хабибито надявам се отсега нататък всичко за теб да е цветя и рози и само хубави неща.Да се сбъдне всичко за което си мечтаеш.
ДЕЛТИЧКА  Hug хабибито е добре по принцип и при всяка възможност сега като има нет на работа си пишем обаче положението с майка му не е добро. Утре ще я прибира от болницата в къщи обаче казва че не разпознава дори децата си  Cry Много ми е мъчно за него но какво да се прави това е живота.
На всички други магребски дами много гушки  Hug   bouquet

# 646
  • Varna
АлЮЮЮЮЮЮЮЮ как стееее, ДобрЮутрУУУУУУУУУУ newsm68
Тази сутрин подраних, че изпращах детенце във София. И викам да взема да ви забъркам едни милинки, ко шЪ кажИтИ пУ тоЗ въпрос Wink

Лек и спорен и много усмихнат ден на пук на тоя дъждовен ден newsm10

# 647
Ох да ви кажа бях на родителска среща допреди един час на сина  ooooh! Tired Crazy Направо свят ми се завъртя. И имахме досега имахе един разговор с него ама то ден до пладне. Ох този пубертееееееееееееет!!! #Crazy Sick #Cussing out
МАРСИ ами то да питам душата ама да знам какво да питам  hahaha Joy
:

Олееее-болната ми тема Ники
момата ми тинейджерка-пави саморъчниопити да си Изстръгне бреките ooooh! Sick #Crazy
Синочек-реши ,че трябва д е Рапър-и се препасва  със едни днки,които слизат до половината му дупе-пристяга на главата една кърпа..с Листо от марихуана! SickМного се кефи на новия си вид-няма лошо.....ама те-рапърите Скачали и Се Премятали-доста нездравословно.Прескача огради,разни столове и маси-....почти винаги неуспешно.Спира ми сърцето направо от страх

Делтичка-кажи ми мила лек за кашлицата-нещо бързо и лесн.Цяла вечер не спя.нещо с нож ми  реже гърдите...
Ох,-чакам да дойде 20-да се умуша в тая болница..поне за 2-3дни да си почина и да се наспя!

# 648
  • по пътеката
далке, моят е от години  е с 4ерна пиратка на главата  и се премята! аз нау4их от  мъж ми, 4е да не полу4а удар и ве4е като си бяхме тръгнали от бг! ами ти, ако видиш каква адреналинка ми е каката! ако туй малкото предприеме нещо подобно на големите, 4е носи лудете гени на двама адреналини, просто не знам! скоро ми се наложи да разкрия някои мои подвизи, дето и близките ми не знаят, а тези които косвено са били свидетели, едва ли са били на моя хал ,хехе!та, няма как крушата и дървото ...............! линда като 4уе за мотори и ска4а от леглото, бензин в кръвта има, ужас!да пази бог !
 Whistling ooooh!
и най-добрият бабешки сироп за кашлица-небет шекер, има го в арабските магазини, лук с люспите, орехи с 4ерупките и индрише ! на 4ай4е и се пие, много е готино!

# 649
  • Varna
ДАЛЧЕ-
и аз да кажа но незнам къде ще намериш бонбони лукчета.
3 бонбона, 3 локумчета, 3 орехчета.
Орехчетата се счукват със черупките целите и заедно със бонбонките и локумчето се варят във 500 грама водичка. Вари се докато водата стане тъмна. Пие се по една малка кафяна чашка 3 пъти на ден.
МАРСЕЛИНКЕ- Далка де шЪ намири индрише из Парижа бе newsm78 Ама може и да си имат хората това толкова Българско растение. Много искам да си го завъдя у дома. Много хубаво мирише.

# 650
  • по пътеката
нашето бабе изкорени целия голям храст индрише, ей ! ooooh! баш като се прибрах от бг, лошо ми стана ! тя е ужас в това отношение, окипази пак цялата градина- розите махнала, ябълките, крушата! а с индришето си правех 4ай заедно със зеления! трябва да има по францата-индришето е уж устой4иво разстение! тук най ме радват  ,4е са големи! като видях първото фикусово дърво, викам си; ей, ти си мислиш,4е 2.5 м фикус на едно стебло и малко клони било голяма работа!заблуденооооооооооооо! я, виж какво 5 метрово фикус4е ,което заема половин двор имат хората! 4еснах си и сложих във вода, после го подарих на рускинята, ама не знам завъди ли го! аз едно друго мислех,4е ще загубя, докато бях в бг, жен-шен казаха,4е е ,ама  не съм се задълбала! горкото ,оцеляло, но и е било поливано от свеки, затова, грешка няма! bowuu

# 651
  • Varna
Ей, Марселинка,
 като каза фикус та се сетих за преди години Кака ти Делта се мотка в Каошунг ТайванскУ- като Варната пристанище ама къде по голямо градО. Та излизаме ние първиЬО ден и гледам аз едни дървета със странно познати листа и сЪ чудя и почесфЪм по кратуната newsm78ПитЪм мъжо очите ли ме лъжат или е истина- дали това не е фикус. Ми то сериозно дървета фикус, като нашите липи големи дървета и завършват със тези листа. Пък при нас е китка #Crazy
Ей, там видях страшно голям боб тогава, праз, ягоди, абе всичко голямо бе и змии, змии за готвене във едни каси, навити едни такива лъскави, умряФ от страх, а те завалийските си бяха предназначени за ядене. Обаче кво ми беше смешнУ. Техните мъжаве нали без косми и идат и гледат ту Бате ту останалите мъжове- те брадати пирати а и по ръцете имат. И пипат на бате ръката а аз ги пляскам мацките през ръцете да не ПиП мойтУ БаткУ. Мнаго се смяхме тогава. Те на нас ний на тях. Много мили хора, възпитани и усмихнати.
Сетих се, че храната им много прясна беше и беше евтина дори за тях  а те получаваха доста добри пари. Мебелите не бяха евтини но мебели не купуваме всеки ден а храната да. Наши познати отидоха там на гости на обикновенни хора- шофьори на пристанището- апартаментите им мезонети. И това преди 20 години. Няма да разправям сега, че пуста криза да не се дразнят хората.

# 652
Ох ДЕЛТИЧКА разсмя ме с туй пипане  Joy Пък на батку ти му завиждам благородно дет се разхожда по египетску.Да вземе да отвлече хабибито по пиратски да го метне на корабчето и право тука да го доведе  Laughing
Апропо мерси и за закуската и кавенцето първа съм на кафето да знаеш ама без цигара не мога ей.
Лек и усмихнат ден на всички - макар че то както е намръщено и навъсено навънка и вали как да се усмихне човек аз поне много се влияя от това.

# 653
И аз се присъединявам към Никито.Делтичка бате като се заприбира да мята и моито хабиби 6е ми го съхранявате докато доида да си го взема Wink
Голям кеф кухнята ми заприли4ва на не6то подобно,ве4е има хладилник и пералня,днес разка4иха и газовата фурна и утре може вече да сложат другата.Само дето днес аз се успах за работа и утре 6те трябва да бръмча на работа което е направо ужас а имах такива хубави планове.Ама караи неделята е моя.
От мен една следобедна закуска:

# 654
  • Varna
ЛИНКЕЕЕЙ- Hug
ТъЗ торта колкото красива толкУз вкусна ми изглежда и докато ти пиша преглъщааааааам.
Хайде да ти оправят къщичката и да мирясаш накрая, че то като имаш такива неща за оправяне не си и спокоен а кухнята най - важна. thumbsup

# 655
  • по пътеката
http://www.youtube.com/watch?v=0d0NaF9Zk5Y&feature=related
я да ви разкърша!аз откровено си признавам -не го мога това! после има да ме поправят кой прешлен накъде гледа, като мозайка ! Mr. Green
ако някой се справи да пусне клипа в фейса! има жури да знаете!  bouquet

# 656
  • Varna
МАРСЕЛИНКОВА-
няма нищо трудно, това са съвсем лесни елементи. Можех да те науча много бързо и лесно. Виж със стомна не мога да танцувам. Но ние не учим марокански танци. И елементите които ние танцуваме са много по трудни. Така, че живот и здраве догодина оставяш малките поне за 2 часа на някой и идваш да те уча и то точно на тази музика. Имам я аз от миналата година.

# 657
  • по пътеката
хахха,сега като каза какво не у4ите, 4е се сетих да те бъзикна, да не би да у4ите танците на ония, дето надупени си мърдат задниците! ей, това не знам дали няма да го можем по презумпция! докато събираме картофите по бригадите и вадим цвеклото дали не сме задобрели?  Mr. Greenти си мислиш,4е ще ме  нау4иш, ама да си направиш схема с етикет после кой прешлен на кое място ,нали обещаваш? 4е да не ми признае тати после  гаранцията ,а-а поне  10 г иска да е! Laughing

# 658
  • София
Марси те прешлените после ще се наместят като след танца нали се качите па се повозите на камила. Напраооо ти казвам след половин час ментално люлеене на камила всичко се намества отма. Даже ако е като тая моята дето пък имаше навици и да подскача и марширува просто няма начин да не се получи.

Иначе това в Тунис да играят стомни на главите (и то не с една ами с по няколко - във фейсбука съм качил видоклип с 4 на главата на танцьорката) си е явно някакъв местен фолклор. Щото в Ел Захира на шоуто пък играеше мъж ама той пък беше наредил бутилки с бира на една табла.

Между другото дъщеря ми играе много хубаво ориенталски танци ама не мога да я накарам да я снимам на видео. Впрочем имам видео от сватбата и ама там играе пък с мене, а аз предпочитам да не ме гледате в ориенталски танц, че ще си загубите чувството за хумор.  Laughing

Последна редакция: сб, 17 окт 2009, 00:28 от дядо хаджия

# 659
Като става дума за ориенталски танци добре ги танцувам и много ме кефят,обаче пред хора се спичам.В Египет хабибито танцувай та танцувай и аз ама не,немога,няма такива работи.Остана доиволен каза,че танцувам като египтянка викам ми хубаво.Иначе съм му се заканила да го уча да танцува салса.Какъвто ми е като сопнат кон в краката ще е голям hahaha .

Общи условия

Активация на акаунт