Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо обсъждането на Рамадан може да бъде неподходящо?
Какво е Рамадан и какво представлява?
Какви са празниците Рамазан и Шекер Байрам?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо обсъждането на Рамадан може да бъде неподходящо?
-
Какво е Рамадан и какво представлява?
Рамадан е свещеният месец на пост за мюсюлмани, през който те се въздържат от храна, напитки и светски удоволствия от изгрев до залез слънце. Този период се свързва с духовност, пречистване и смирение. Рамадан е светият месец за мюсюлмани, през който те постят от изгрев до залез слънце. Това е време за духовно обновление, пречистване и по-голяма преданост към Аллах. Постът включва въздържане от храна, напитки, пушен и сексуални отношения през дневните часове. В края на Рамадан се празнува Ид ал-Фитр, който е време за радост и събиране със семейството.
-
Какви са празниците Рамазан и Шекер Байрам?
Рамазан и Шекер Байрам са мюсюлмански празници. Рамазан е периодът на пост, докато Шекер Байрам е празникът, който се отбелязва в края на Рамадан. Той е израз на радост и благодарност след успешно издържан пост. Рамадан и Рамазан са едно и също, просто се използват различни имена в различните култури. В Турция се използва името Ramazan, докато в арабските страни се използва Ramadan.
-
Какво е ифтар?
-
Какво представлява Ид ал-Фитр?

А там където питаш за дупето как се извива то си има начин това красиво да се прави. Аз затова на много хора казвам, че във техните очи на незнаещи и отгоре на това неинтересуващи се от такива танци за тях те са свързани със нещо пошло. Ти само ела ние ще те научим като тази от картинката да танцуваш а това е най лесно- без оная стомна на главата разбира се. Това нещо щи си го тренираш у ваше селУ 

Наследство от някой пра дЕдо или бабка
като се върне да съм със още по греховна грива
идваше ми да убия фризьорката, а до мен направиха Ивана много добре. само да не споменавам,че използваха преса за коса от 22 лева на Елит и преди мен бяха правили някой с лак за коса и на всяко "щракване" на пресата ми скубеше леко косата,защото залепваше по останалия от преди това лак... абе ужас! за салон с претенции,който уж обслужва не знам си коя певица и се фукат с това,все едно Господ ходи при тях, не може да се работи така. но от маникюристката съм супер доволна!!! За Гогов съм чувала много хубави неща. много мои колежки ходят при него. аз съм ходила при други мъже и съм доволна от тях,но от няколко години ходя (вече не толкова честно,но задължително там) само в Бютифоревър срещу Новотела. мнооооого ми харесва!!!! всичко е събрано в едно: качество на материали, цени, обстановка, професионализъм... на всички го препоръчвам.
Ми така де, не може ли да си блестим и само от нечие присъствие или от хубаво настроение?!
искам да е топличко. вече се чувствам като мечка в зимен сън. само се навличам и завивам... уфффффффф 

нямам идея какво се случва с него трябва да поразпитам и ако
изнамеря някъде кординатите на хазяйката мога да ти пратя на лични
стига да те интересува.
, незнам какво да очаквам за януари месец.
не мога да го разбера за либерална страна защо се получава това ноооооо
няма такава красота.Мечтая си за една градинка с много такива.

Гледаше козичките на баба ми и искаше да ги дои даже.