Отговори
# 660
Делтичка то и фурната взеха,че днес ми инсталираха така,че вече съм с пълен комплект.Утре мисля да сефтосам фурната с един самоковски зелник.Не съм правила досега,хеле пък в английска фурна без долен реотан ама дано стане,че ми се яде а пък  баба ми ми е малко далече,чеда ми направи.smile3518

# 661
  • Varna
МАРСЕЛИНКА Hug
това на което ги учим е много красиво. Ако беше пошлотия мислиш ли, че бих ходила там?- Мисля, че си ме поопознала поне мъничко. Ето занимавам се със такива танци но пък чалга не слушам. Така, че споко ще те науча на нещо красиво. И прешлените ти ще са наред, няма да те уча да се виеш като змия тогава Joy А там където питаш за дупето как се извива то си има начин това красиво да се прави. Аз затова на много хора казвам, че във техните очи на незнаещи и отгоре на това неинтересуващи се от такива танци за тях те са свързани със нещо пошло. Ти само ела ние ще те научим като тази от картинката да танцуваш а това е най лесно- без оная стомна на главата разбира се. Това нещо щи си го тренираш у ваше селУ smile3503
ЛИНЧЕ- и аз имам една Италиански фурна която има отгоре и отдолу реотани-това заедно, но ако реша да пека само отдолу нямам-има само отгоре. Това ми е трудно за кексовете. Имам я от преди 10 години. Много красива, много бързо готви, тя е от тия вихровите но докато хвана цаката на кексовете колко съм изхвърлила не е истина и още се дъня даже. Прилича на старинна фурна, то такава ми е кухничката или по точно бокса. Та мъжът ми има един авер и той и плясна името -оджак- тъкмо заради старинният и вид и така си остана всички да я наричаме Grinning
Зелник не съм правила. Той синковеца най много обича със сирене неща. И тортата като я хапва трябва да има една буца сирене до него #Crazy Наследство от някой пра дЕдо или бабка Laughing А синковеца най-ящен у дома и ако направя зелник няма кой да го омаха, защото и БаткУ не е от ящтните. Виж ако е цигарка или да пийне бирка друга работата Laughing
Хайде да бягам аз да се къпя, че съм се оплескала със едни масла за неустоими коси да омайвам БаткУ аз newsm03като се върне да съм със още по греховна грива newsm03
ХАДЖИ- тези момчета от Тунизията със тези бирички са готови подготвени балансьори за цирка. Пари може да печелят!!!

# 662
Белбейче и Дала, и аз не искам да чуя за Кати стил. Наистина е доста скъпо,а не мога да кажа,че работят по-добре от други хубави салони и използват същите продукти на Лореал. Ама като вземат да се хвалят,че не знам си коя фолкпевица ходила при тях... аз много се дразня така на разни салони,които се фукат с разни певици,защото това,че някоя ходи там не е гаранция,че те работят добре. в един салон,където правят Ивана,аз ходя само на педикюр. един път не бях съобразила и бях отишла с пролетни ботуши и естествено щях да си размажа лака,за това реших да изчакам да изсъхне и седнах да ми изправят косата. само като гледах,как ме изсушава фризьорката-гледах като борсук в огледалото.  #2gunfire идваше ми да убия фризьорката, а до мен направиха Ивана много добре. само да не споменавам,че използваха преса за коса от 22 лева на Елит и преди мен бяха правили някой с лак за коса и на всяко "щракване" на пресата ми скубеше леко косата,защото залепваше по останалия от преди това лак... абе ужас! за салон с претенции,който уж обслужва не знам си коя певица и се фукат с това,все едно Господ ходи при тях, не може да се работи така. но от маникюристката съм супер доволна!!! За Гогов съм чувала много хубави неща. много мои колежки ходят при него. аз съм ходила при други мъже и съм доволна от тях,но от няколко години ходя (вече не толкова честно,но задължително там) само в Бютифоревър срещу Новотела. мнооооого ми харесва!!!! всичко е събрано в едно: качество на материали, цени, обстановка, професионализъм... на всички го препоръчвам.   bouquet

Делтич, много си права за блясъка в очите и аз се дразня на такива коментари. Simple Smile Ми така де, не може ли да си блестим и само от нечие присъствие или от хубаво настроение?!

Аз тези дни търся в нета квартири,но само по снимки не може да се прецени де. та очаквам и Любимия да дойде и да разглеждаме заедно. все пак той ще живее там. Такъв студ дойде,че не ми се мърда от леглото. Sad искам да е топличко. вече се чувствам като мечка в зимен сън. само се навличам и завивам... уфффффффф

# 663
  • София
МАРСЕЛИНКА Hug
това на което ги учим е много красиво. Ако беше пошлотия мислиш ли, че бих ходила там?
...
ХАДЖИ- тези момчета от Тунизията със тези бирички са готови подготвени балансьори за цирка. Пари може да печелят!!!

Има огромна разлика между красив ориенталски танц и чалга кючек. Двете нямат нищо общо.

Ами той си и печели човека (говоря за мъжа балансьор) нали играе в шоу все пак.

# 664
  • по пътеката
делти4, бъзик беше! Laughing знам за какво става въпрос!  4алга не слушам целенасо4ено, ама като отивахме на някое заведение и пускаха  ориенталско, е па го играха дамите!ние бяхме заради бг хора там, много ми се напълни душата и линда  хрипка и тя, 4ак още  помни и сиртакито, ей! важното е емоцията в душата!аз в на4алото ,като еманципирана дама и хи4 не ми пукаше да се кърша на сватбите в тунис ,пък и как ще излагам турската школа! ама после  нещо поулегнах и си викам ,я стига сеир без пари!  най-много се смяхме на  мъж ми на хорото, той  играе дъбка, ама право хоро и дай4ово, .........това остава като спомен! Laughingза еленино............ иха, поприпомнихме си 4асовете по физ.въз! Crazy
паулинка,успех в търсенето ,важно е 4есте сбъдната ме4та!  bouquet
тука едни ветрове  са завихрили, будеха ме на всеки 4ас, вси4ко потропва! отивам за един зелен 4ай да си спретна,след кафето! ама нахлузихме елеците и якетата трайно май! дали да не си изкарам и яко зимните дрехи ,а да прибера летните? може да се върне циганското лято ,напук на мене! Mr. Green

# 665
Привет момичета,
Времето тук в северозападна българия е спер студенооооооооо  Sick
да се оплача преди два дни дядо ми по майчина линия почина  smile3518 днес е погребението.Аз и бебо не можахме да отидем , поради обясними причини- много е студено .Вчера даже и сняг беше натрупал един пръст.
Паулинка, уф това с квартирите не е много лесно, Аз живеех в Кючука в един мнооого хуббав апартамен и честно казано доста модерно обзаведен. Peace нямам идея какво се случва с него трябва да поразпитам и ако  Thinking изнамеря някъде кординатите на хазяйката мога да ти пратя на лични   Stop стига да те интересува.
Делта стига да решиш че ти се пътува си добре дошла, па макар и без баткууу.ще се погрижим за теб няма да те оставим глдна и жадна.Виж може да си олигавена, захапана от дребния но в никуй случай без внимание  Crazy
Марси, стига с тези лоши нивини, надявах се на по- мека зима там.А ти с тези ветрове и бури още от сега  ooooh!, незнам какво да очаквам за януари месец.
Има ли вятър и при нас е като при теб клопа, чука та знай ли се Shocked.
Далка, брадатите мъже и забулените жени са  факт, който е  малко плашещ тъй като процента им расте прогресивно. newsm78 не мога да го разбера за либерална страна защо се получава това ноооооо  Rolling Eyes всеки си знае нещо.
незнам за Фикуса ама аз какви красиви градини видях с  дръвчета - портокалови и лимонени  Whistling няма такава красота.Мечтая си за една градинка с много такива. Blush Blush Blush но да си е само моя
Хайде че се отплеснах и стана един ферман   bouquet

# 666
  • по пътеката
белби, не е студено навън ,това е разликата  на това време, навън е по-топло от вътре! ветрец ,да! има си, но за прането е супер, съхне ,4е не сварвам да го прибирам ! е, може нещо да иде при комшиите отсреща, да взема да броя бельото ,ахаххахаха!това не е лоша новина! виж една сграда в сус е паднала  на три етажа ,с жертви и ранени, и из4езнали ,това е много лоша новина! снощи това дискутирах с мъжо, 4е не знаят да строят здраво и им липсва осигуреност на сградите като технологи4но изпълнение, за къщите говоря! за обществените като,4е по се гледа за ка4ествено изпъкнение и преди вси4ко проект с вси4ките стандарти!ама с тези тухлени нанизани покриви, луд яд ме хваща като ги знам,4е са ми над главата даже! #Cussing out #2gunfire
алжир не е демократи4на, 4акайте малко! а наистина става по-сложно там с модернизацията! само въпроси ми се задават ,аз нося ли фулар и ходя ли с джеба ,това зна4и ,4е наистина  за мъжете това определя на4ина на мислене на една жена! ужас! или жените се виждат заплашени , или мъжете са станали доста  и неженени, и изискванията за благоприли4ие са се ка4или на фона на  разюздените нрави в европата! newsm78сложно е, но много европейки избират исляма,както и мъже без никакъв арабски произход ,при това в най-тежката форма на облекло и нрави! та семейство на фрнацузи ,приели исляма е по-надъхано и по-затворено от едно сауди семейство! newsm78

Последна редакция: сб, 17 окт 2009, 13:36 от marsy

# 667
  • Varna
БЕЙЧЕ Hug
Знам аз, че няма да ме оставиш гладна и жадна. Ама съм свикнала да пътувам със Бате. А това за олигавенетооо, няма проблеми беееее. Това ще е суперско внимание Joy Кат е Малчо?
ПАУЛИНЧЕ-  HugТе пък тези фризьорки що си мислят, че за всички фолкаджийките са мерило за красота, че все го навират това на хората. Боже, Божеееей!!!
МАРСЕЛИНКА Hugспоко бе Душата, знам, че се майтапиш ама аз не се майтапя, че ще те науча smile3534
ХАДЖИ- точно, че няма нищо общо между Ориенталския танц и тоя кючек който повечето хора тука знаят. Аз това го знам прекрасно затова обясних на Марселинката- но пък тя се шегуваше и въпреки това аз реших да обясня за пошлостта и красотата поне мъничко, че аз много не се разпростирам да обяснявам.

# 668
Делтичка твоя син като мен бе и аз съм едно сиреноядно.Като отидем с приятели на кръчма шашкам всичко живо с редовната поръчка панирано сирене със картофи със сирене Laughing .Иначе самоковския зелник не е със зеле ами се прави по стените едно колело вита баница със сирене,а в средата се слага запържен праз със сирене и яйца и отгоре се залива с кисело мляко и се пече.Ама иска месене,точене бая вртня си е,но е супер вкусно.В класическия случей в сместа с праза и върху кис.мляко се слагат пръжки сланина,ама аз неям такова нещо и наще ми го правятр без пръжките.
А относно ориенталските танци преди 1-2 години минавам покрай един парк и от него се носи една ориенталска музика.И аз нали съм лубопитна отидох да видя,а то една дебелшка англи4анка,настред парка с един касетофон и в един костум за танци се опитва да танцува.Ама то смях направо,защото тя само се разхожда наляво надясно,никакви движеня в ханша,нищо характерно за ориенталските танци.Направо умрях да се хиля,а тя и публика беше събрала. #Crazy

# 669
  • Varna
ЛИНЧЕ-
тоЗ зелник Душо много вкусно ми звучи. Ще се лапа явно ама като не ме мързи. Ама то зимата що да ме мързи. Ще дадеш рецепта като си на кеф аз обичам да меся а и зимъска Бате и той ще си е във Балгария. Та да си глезункам и него, че той най заслужава. Пръжките и аз намя да ги плясна Wink
Даааа моя синковец трябва да се казва- Млекаров-Сиренаров Laughing
Евала на англичанката- Да и имам самочуствието. Аз само във залата и само пред момичетата. Или ако някоя аверка иска да а науча или да и покажа някой елемент. Възхищавам се на хора със такова самочувствие. Абе поне ви е равеселила жената  все пак положителни емиции. Сега и аз се смея Laughing Да е жива и здрава и дано да на я научили да танцува по добре, тя явно има желание. Wink

# 670
ПАУЛИНЧЕ-  HugТе пък тези фризьорки що си мислят, че за всички фолкаджийките са мерило за красота, че все го навират това на хората. Боже, Божеееей!!!

да бе и аз това се възмущавам. и в "моя" салон ходят известни хора и певици и манекенки и модели и хора,които знае цяла България и такива,които са си известни само в Пловдив. ама никой не се хвали така. Персоналът си се кефи,че са супер колектив, че работят в приятна и модерна обстановка, имат наистина много клиенти и това е важно,а не коя певица ги е сайдисала 1 път в месеца (както са примерно в Кати стил. Камелия когато имала участия в града ходила там и те вече не ходят по земята ). а в "моя" салон всеки път почти когато ходих редовно , виждах все някоя известна личност. ама нали и те са хора. те нека да те направят като ритана зелка в главата,пък много важно коя кифла ходила там.

оле,да ви се оплача. цял ден съм в леглото. такъв мързел чак аз не мога да го преживея. Simple Smile))) само ям и в банята и пак в леглото. ама за утре съм планувала едно основно чистене,че малко ми е гузно,че така се размотавах днес.

# 671
Здравейте момичета и дедко!  Hug

Вчера се завърнахме благополучно от ваканцията в България. Времето мина страшно бързо...а и то колко ли беше, 9 дни  Confused . Много ми липсва семейството ми сега, още повече от преди това, като не се бяхме виждали повече от година. Още ми е криво и не мога да свикна сега в стаята самичка.

Както вече бях писала с визата на хабибито нямаше проблеми. В понеделник я получихме и в сряда заминахме. Нашите ни чакаха на летището...много голяма радост. Майка ми целуваше него повече от мене Simple Smile. По пътя спряхме в едно кафене да пием кафе, все пак е дълъг път от София до нас. Влязохме до тоалетна да идем. Някакво момиче мина покрай мен, ама аз въобще не обърнах внимание и по едно време хабибито ми вика: "Ей, виж тая танцува с Азис!" хаха, обръщам се аз и гледам че прилича страшно много на Емилия, певицата. После викам, абе от къде ми е позната и се досетих, че е била Иванина от Биг Брадър дето учстваше. Ама много му се зарадвах от къде пък я позна !  Crazy

Мислех че в моя малък роден град ще има коментари по негов адрес, но не беше така. Всички много му се радваха, особено заради косата.  Crazy Майка ми и баща ми също много го харесаха. Аз през цялото време бях преводачка, естествено, но няма нищо. Иначе няма как да се разберат. С баща ми много си паснаха, говориха си на разни исторически теми, за историята на България, за историята на Мароко. Сравняваха живота в България и Мароко, разпитваха го за бъдещите му планове. Хабибито от своя страна приготвя няколко пъти марокански специалитети, от които нашите останаха очаровани. Бабите също много го харесаха. Всичко беше толкова хубаво.  Heart Eyes Гледаше козичките на баба ми и искаше да ги дои даже.  Joy

Ходихме в Пловдив в Стария Град, купи си български сувенири и мед (в Пловдив имаше по това време фестивал на меда). Пловдивските дюнери много му харесаха. Често закусвахме банички мммм, обаче боза не можахме да го научим да пие Simple Smile . Много му хареса българския кашкавал и слънчогледа  Laughing аххх да... и нашите картофи. През цялото време само пържени картофи искаше. Разкзваше как атмосферата в България му напомня на тази в Мароко, малките улички, хората, които продават по улиците, хаоса по улиците... . Каза че се радва на хора, които даже и да не живеят в лукс са щастливи.

Както вече казах всичко беше много хубаво. Изкарахме си страхотно. Моето момче също остана с хубави спомени. Родителите ми го приеха като свое момче. Радвам се, че успяха най-после да се запознаят...след 4 години!
Сега вече неговите родители ме видяха и ме одобриха, моите също го видяха и го одобриха Simple Smile Това е толкова успокояващо. Знам че стоят зад мен и ме подкрепят във всяко едно отношение.
Сега се надявам да може колкото е възможно по-скоро да се съберем.
Днес го изпратих, че утре е на работа и стаята ми се опразни. Толкова ми е криво...от понеделник почват пак лекции, работа.... едно и също. Няма начин.
Следващата ни дестинация за почивка е Мароко Simple Smile нямам търпение!

Имам още 3 страници да ви доизчета.
Харесва ми това, което сте започнали с гатанките. Има толкова много интересни неща, за които ние не знаем.  Hug

Желая ви лека вечер!  Hug

# 672
  • Varna
МИНЧООООК- Hug
Много, много се радвам за вашето щастие. smile3501 newsm47 smile3501 Толкова хубаво е това което си написала. Абе нямам думи, просто ви се радвам и това е!!!
Кога смятате да ходите във Мароко?

# 673
  • Egypt
Минчеее,  направо ме разтопи с тая история. Много, много се радвам, че всичко се е получило така хубаво  Heart Eyes И недей унива, още по- прекрасни мигове ви предстоят.
Аз мислех да разкажа за нашето пътуване до Александрия, ама ще оставя за утре, вече имаме позитивното преживяване на Мина за днес  Laughing
Далка, за професията ми си много права, мене вече ме сърбят ръцете, ама да видим как ще убедя доктор Рос, че не иска да работя (това е ново 20).
И аз съм в отбора на млеко- и сиренеядните. Според мъжа ми ( беше удивен на количествата прясно и кисело мляко и сирене, които ядем със Софито) това идвало от там, дето сме монголи, развъждали сме стада добитък, и било нормално и да се изхранваме с мляко.
P.S. Делтич, мерси за маската  Hug И да те питам за тоя кекс Мадлена от другия форум, къде е, не можах да го намеря  newsm78

# 674
  • Varna
ФАЙМИЧ Hug
Да ти кажа аз лапам сирине ама синът ми е направо медалист. Ама виж прясно и кисело мляко там аз съм олимпийката. А ми казаха, че прясно мляко не е хубаво за по възрастни хора а аз немога да се събудя без прясно мляко със маааалко нес кафенце колкото за мирис и вкус. Още рошава отивам сутрин да си го приготвя  и не ми е омръзнало толкова години да свещенодействам така всяка сутрин. Ако нямам прясно мляко съм като болна.

Общи условия

Активация на акаунт