Ако животът ми е дюканичен ме чака морският бряг романтичен - 207

• 22 750
  • 448
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
  bouquet  bouquet  bouquet
Вещи, забележително заглавие  Heart Eyes
Минавам набързичко да се запиша, но иначе нищо ново при мен.
Пожелавам успех на всички, и особено много на "повтарячките", защото за тях е по-трудно!
ЦИлуФки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 91
  bouquet   bouquet   bouquet

Цоп на 7 страничка -7кг и на толкова съм съгласна  Laughing

Вещи Страхотна темичка Аз съм с любимия  Wink  Hug
mimensita Благодаря, мила  Hug  Hug  Hug
Petenci-cvetenci за готвача може малко да поспорим  Heart Eyes
mmmshushy80 Мерси за записчето на първа имам голяма нужда newsm51
tanyatais Мойте адмирации, към твоята Свеки   bouquet
merito Честита ти дюканска годинка   smile3525 Пожелавам ти бързо постигане на новата цел и успешно задържане Hug

Моят + от вчера(аз си знам че е от МЦ) е изчезнал даже имам и -100гр

Много минусов ден на всички  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug

# 92
Здравейте, момичета! Да се запиша за протокола- днес имам още едно минусче и сега съм 66 килца. Определено мотивацията започва да ми се възвръща. От милите варненки научих за хартията за печене и след малко ще се развихря в кухнята.
Довечера май ще ходя на реторант и трябва да внимавам.
Ще следя темата.
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Дори, как си мила, върви ли поправката.  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 93
noni2009[/b] да малко са но в нашето семейство килограмите са относителни т.е сестра ми например е много слаба, а тежи 67 кг. висока е 180 аз тежа 70кг и съм 2,3см. по ниска ,а съм по закръглена.Винаги сме били на едни килограми, имаме и 3 години разлика.Та идеята ми е че имам натрупване на малко мазнини по корема ханша и бедрата,като всяка жена и се надявам с кг.да си заминат тъй като преди да кача ги нямах!  newsm78

# 94
  • София
Ламята не Спаска, хубаво изкарване, колко време ще си там?
Вземи си степчета, ако обичаш, че момичетата писаха, че няма  Laughing.
Иначе месцето си е месце навсякъде  Wink

Мери, честита годинка   bouquet.Хайде сега не разваляй новото тату, де  Hug

# 95
Днес съм с плюсче... и аз незнам от какво, не съм прекалявала с храната... НО от днес започвам на П, включително и уикенда съм  П (на риба)... леко ми стана криво с тоя плюс, но вярвам че ще се оправят нещата.

За обяд - пилешки стрелички от Годзилата, вечерята я мъдря още..

Дорчестър мерси за подкрепата  Hug

# 96
     Ахой срадурки .... много целувки на всички   Heart Eyes ... прасето при мен така се е отприщило от към плодове ,че немога да се справя  ooooh! много ми е трудно , а както вчера писах , дайте съвет как да заобичам пак месото ! Много ми отвратително напоследък ! Трябва да взема мерки !  
    labello , внимавай с тези стрелички , че последните 2 пъти от годзилата на плажа кадето бяхме на срещите , доста солени и недопечени ! Киснат ги в някакви маринати!
  Явно поверието работи , че който е на 1 стр има минус , днес се представяте чудесно ... само така ви искам!
  Мерито , нИдеЙ разваля този татуссс  Praynig , стягай се и смело напред!  Честита ти годинка !   bouquet
  Хубав ден прекрасни !  Hug

# 97
  • Пловдив
Танятаис, твоята свеки има забележителна промяна  Peace Браво на нея!   bouquet

# 98
  • Варна

Дори, как си мила, върви ли поправката.  

Ама не, чакай, каква поправка  newsm78
Имах поправка, ама тя беше преди една година точно.  Joy
Сега съм Уеко шишкава, обаче на поправка не съм; уча се да се храня правилно (благодарение на ВаниНик и Маккена), старая се да правя всичко за редовното WC и те така - четвърта фаза.... Ако успея с това, което съм си наумила, ще обясня най-подробно, засега нищо още няма за споделяне.  Heart Eyes Успех  Peace

Лабелло  Hug

Шушка, мерси  Hug

# 99
talyyy, степчета няма да взимам - мога и без тях. Няма да ме има поне две седмици - с олиото и зехтинът трябва да внимавам - дано да мога поне това да контролирам.

Все едно, като се върна - ще докладвам.
УСПЕХ на всички!

# 100
Шушинко, много ти благодаря за записа  Hug  Ама какъв разширен списък си си направила само   Party
Радвам се, че ме посрещате радушно  Hug  Вече имам нет, ама компютъра не е при мен  Confused Айде, все ще  намеря начин да се добера до него.
Гушкам ви и ви цИлувам всички  Hug Hug Hug Hug Hug    love001  love001  love001  love001 love001 ама без изключения.

# 101
  • Бургас-Несебър
а бе много сте бързи - 7 страници за няма и 19 часа
 Simple Smile

# 102
Танятаис, твоята свеки има забележителна промяна  Peace Браво на нея!   bouquet
Мерси вещи!Знам и направо е друг човек ,благодарениве На Дюкан!

# 103
Привет Дюканска дружина!

Мимиииии, много гушки миличко Hug Heart Eyes Hug....ама хич не се коси за таз рибна консерва, не се стресирай и не мисли за нея....всичко ще е наред....сигурна съм, така, че смело напред и никакви негативни мисли, миналото-минало....

Шушинкоооо  Heart Eyes Hug Heart Eyes, благодаря за записчето красавице....

Ох, не мога да се стърпя да не ви покажа една мила картинка, която се състоя пред офиса ми...."фурнаджийската" ни котка/така и казваме, защото до офиса ни има фурна, където тя най често наобикаля/ отново си има бебета и реши да ни покаже едно отроче от потомството.....та ето сега аз да ви покажа и на вас:

ПП Преди това нахраних мама котана с парченца пилешка пържолка на скара....и все я питах де е скрила бебетата си и тя мина се не мина и донесе едничко... Rolling Eyes Thinking Laughing

Хубав, гальовен, обичлив и емоционален петък за всички.... Heart Eyes Hug Heart Eyes.....

Редакция: Ох, забравих newsm78 ooooh! Whistling.... Laughing Laughing Laughing...Танятайс, резултата на свекърва ти е невероятен, просто страхотен....големи адмирации за волята и успеха и! Поздрави я от нас-дюканската дружина, защото заслужава истинско възхищение  bouquet!

Хехе и Гарденийка се е разписала днес...така, така, че липсваше...а не бивааа....ето гушки за нашата хубавицааа... Hug Heart Eyes Hug...

Уф, днес здраво ме е подгонила дюканската амнезия newsm78 Thinking ooooh!, сто пъти си редактирам поста Laughing Laughing Wink Laughing Laughing

И ей ме на пак... Laughing Rolling Eyes...ДаниГод Hug Heart Eyes Hug, съжалявам да чуя това за холестерола, но се надявам и съм сигурна, че всичко ще се оправи...стискам палци...Между другото разгледах снимките ти, промяната ти е страхотна, никога не бих предположила, че си имала толкова за сваляне....сега си истинска красавица, с тази дълга, черна, разкошна коса и тези красиви очи...не, че преди не си била, но сега си просто разкошна.....  bouquet

Последна редакция: пт, 21 авг 2009, 13:37 от Tumba_lumba

# 104
  • София
здравейте момичета   bouquet на мен днес ми е някакъв ужасен ден  Sick нещо корема ме наболява,едно такова тежко ми е,едвам си изядох триците с млекото сутринта....не ми се яде нищо и нямам сили за нищо
е оплаках се,сега ви пожелавам лек и отслабващ ден на всички  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт