Как се указва връзка (линк)
Как се цитира мнение?
Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение. Намаля … на картинка
Всичко това и още ето тук
скоро не съм ви показвала моята принцеса
:

аз нямах проблем със снимкабг

:

Та изморително си беше и може би затова не наблегнахме на плажуването.
Много ми се искаше и още да се виждаме, ама пусти роднини, не ни оставиха 
. Е не можахме да удвоим рожденното тегло (3040гр), но да се надяваме, че е защото беше горещо и защото беба е доста активна. Обръща се по корем много, но обратното засега е в сферата на желанията. Това, което ме учудва е, че не посяга още към играчки, а гледам,че тук повечето бебета го правят, даже и завират играчки в устата си. Е, ние само ръцете си завираме, а на играчките даже и внимание не обръщаме. С едно изключение - имаме си една любима гъсеница дето пее и й светят рогцата - само на нея реагира изобщо. Иска живи играчки и това си е.
Отделно след -месечната борба с обривите, днес педката ми каза, че според нея наистина беба има атопичен дерматит, неспокойна кожа. Притеснително е, че дори сега като е на кърма ги има тези проблеми, а уж кърмата тушира тези неща и повишава имунитета. Дано като захраним да не стане по-лошо
То аз затова и ще захраня при навършени 6 месеца, не по-рано, добре, че и педката май е на това мнение.
.При нас ситуацияат е малко по-различна.В събота за малко го занимава зълва ми и му беше замисилила много забавна игра
. Да вдишва аромата на таку-що изпрани нейни дрехи.Беше го сложила пред пералнята с кошчето за кола и пускаше перални една след друга. И за капак го е погалила с ръката ,с която е пипала праха за пране и хоп,ние се опъпчихме.Няма да коментирам постъпката ,че съм повече от бясна.Моля се само да не направи алергия към праховете за пране ,за възрастни,че ше се побъркам да се чудя цял живот какво да го правя

Пожелавам ви хубаво време и ще чакам снимки.

Много красив тоалет си избрала,а свещите издават ,че си и сръчна 
,скривам моето
.Тенк ю,Дени 
.А ти изглеждаш прелестно 
.Иначе съм чувала че се подарява златно кръстче от кръстника на кръщелника,но това не сме го спазвали.Златно кръстче Саши получи от етърва ми 
).
.Дано се окаже пък не точно това,и да отшуми,а не да се задълбочава при Борянка 

.
,абе трябват ми към 8 килца да сваля ,че нищо от старите гащурки не ми става 
че нищо не схващам.

както и гаджето на Сашка Андрея на Аничка
много хубави тез Русенци брей 
а и свещите са направо чудесни!

Чела съм, че на Запад не се препоръчва дори обливане с вода всяка вечер (за новородени говоря), защото изсушава кожата и понижава телесната Т на бебето, а тя не може да се регулира още сама.
Поредната съм, която ще ти кажа, че снимките бяха наслада за моите сини очи 
И да запечатате всички хубави моменти, естествено. 
Ако искаш ми прати снимка на ЛС, аз ще я смаля с Фотошоп и ще я кача някъде, направо да си копираш линка за аватар. 
То не може само с кг да се хвалим, нали този свят се нуждае и от нежност...
Ако си фри, свиркай. 

красавица лек и слънчев ден! 
Препоръчани теми