Тайната на дългата и здрава коса - 73

• 23 644
  • 310
  •   1
Отговори
# 165

И каква е разликата ако се регистрира ? newsm78
Да се похваля .. започнах да ползвам само шампоан и косата ми се чувства много добре, май наистина се е била пренаситила, затова нищо не е и дейсташе  Peace

Ами и аз съм на това мнение, че косата се насища. Лично аз си сменям шампоана на 1 месец, заради това насищане. Косата взима всички необходими за ния вещества и в един момент спира да има ефект от насищане понеже си е набавила необходимите неща  Hug

# 166
Аз от много време имим проблеми с изтущената и падаща коса ,ама тези преси й разказаха играта и сега от близо година нито я боядисвам,нито я горя /само в крайни случаи/.Мания ми е да израсте естествения цвят,пък да видим ще устоя ли  newsm78  Laughing

# 167
  • У дома
ell_ell ,извинявай за късния отговор,тоника на Билка основно слагам, след миене и когато ми падне обема също съм го ползвала,за ефект  Peace
 каква е приблизителната цена на Пергейн,навила съм се да го взема и аз,че такъв косопад ме сполетя и мен  ooooh! ще остана без коса,даже и Фитовала не помага сега.Иначе маска с триви отдавна не съм правила,че в тия жеги не ми се занимава с нищо  Embarassed

Аз го купих за 8 лв.

# 168
  • Бургас
Momi4eta sorry za latinicata izvan grada sam i na tozi komp niama kirilica  Embarassed ,6te sam kratka : Po kolko pati 6ampunirste kosata si ?

# 169
Не разбрах много въпроса,но ако е за миене аз си я мия 2 пъти сезмично по веднъж , опитвала съм да я мия веднъж седмично .. но не успявам да я  изтрая  ooooh!

# 170
Momi4eta sorry za latinicata izvan grada sam i na tozi komp niama kirilica  Embarassed ,6te sam kratka : Po kolko pati 6ampunirste kosata si ?

Аз лично 2 пъти- от както се помня... 2 пъти слагам шампоан и после б-м или маска. Случва ми се и м/у двете шапонисвания да слагам б-ма и после след 2-рото отново Rolling Eyes

# 171
  • В полите на Пирин планина
Momi4eta sorry za latinicata izvan grada sam i na tozi komp niama kirilica  Embarassed ,6te sam kratka : Po kolko pati 6ampunirste kosata si ?

Аз мисля, че питаш при едно измиване по колко пъти слагаме шампоан, нали? Аз - по веднъж, но се мия всеки ден  Grinning

Само като слагам маска - по два пъти.

# 172
  • Бургас
Благодаря,то4но това питам.Оба4е се измъ4их с този комп без кирилица. Embarassed

# 173
  • Mонтана
аз го правя 2-пъти и има разлика от веднъж и два пъти.

# 174
Аз също я сапунисвам 2пъти на миене.С едно шампуниране имам чувство,че не се измива Peace
ivaa71 благодаря за отговора  bouquetАз също го сложих след измиване,не ми е омазнило косата,като за начало.Може би при по честа употреба тогава ще омазнява косата.
Момичета относно пипането на косата и омазняването,аз съм забелязала,даже когато мързелувам и лежа по възглавниците само, е същата работа.За това от доста време когато съм вкъщи и когато спа съм вързана на висока опашка.

# 175
 Laughing Да лош навик е, а пък знаете ли  аз какво др съм забелязала.Когато съм цял ден вкъщи и я държа вързана повече от 12 часа, после като я пусна и ми изглежда мазна, а уж е вързана и не я пипам .. не знам може и да си внушавам.Аман с това омазняване, евала на тези,които не си мият косите 5-6 дена и не им се омазняват   bouquet

# 176

Аз лично 2 пъти- от както се помня... 2 пъти слагам шампоан и после б-м или маска. Случва ми се и м/у двете шапонисвания да слагам б-ма и после след 2-рото отново Rolling Eyes
[/quote]

Гледам,че си писала,че слагаш б-м ИЛИ маска,гледах преди време един фризьор как обясняваше,че маската се ползва 1 път на 4 измивания(толкова траело действието)и дори след нея се слага балсам(негова е работата да затвори люспичките на косама).Така косата има блясък и не е хвърчаща,а нямало смисъл да се хаби по този начин маската за коса.Аз така действам и съм доволна Peace

# 177
Гледам,че си писала,че слагаш б-м ИЛИ маска,гледах преди време един фризьор как обясняваше,че маската се ползва 1 път на 4 измивания(толкова траело действието)и дори след нея се слага балсам(негова е работата да затвори люспичките на косама).Така косата има блясък и не е хвърчаща,а нямало смисъл да се хаби по този начин маската за коса.Аз така действам и съм доволна Peace

Ами през тези четири измивания, през които не слагаме маска, само с шампоан ли трябва да са или и балсам ? newsm78 Знаете ли какво четох наскоро ? Че.. балсама се слага в хладилника малко преди къпане, така заглажда повърхността на косъма по-добре  Peace В сайта на Рошавка го четох това.  Simple Smile

# 178
 3 измивания с шампоан+балсам а, 4-то шампоан,маска и балсам.
Следващия път ще пробвам да го сложа в хладилника пък да видим.Колко да стои?30 мин.дали ще са добре?

# 179
2 измивания с шампоан, след това маска с отмиване.

Общи условия

Активация на акаунт