МАРТенско човече седнало седи и се пробва да пълзи !

• 10 860
  • 287
  •   1
Отговори
# 210
Черпя ви по едно , че днес имам Имен ден  Flutter

Честито и на другите именници на тази дата ,специално на Адриана на Бодливка 

# 211
Добро утро!

Снощи за сефте направих 210мл.АМ,и взе че ги изпи!И аз с надеждата,че няма да се буди за вода през ноща..познайте..не само че два пъти ставах да давам вода,ами и пя и се хилосва от 4 до 5:30! Crazy

Честит имен ден,Нати!Да си здрава и много щастлива!

Хайде днес и закуска и почерпка са от мен,за първия имен ден на моята "певица".
Да ми е жива и здрава!
Heart Eyes Честито на всички малки и големи именници!  bouquet
Ха,писали сме заедно..

Последна редакция: ср, 26 авг 2009, 08:12 от БОДЛИВКА

# 212

Албуми за 200 снимки 10/15 с поле за надписване по 4 лв. (!!!) има в Джъмбо. Има и по-скъпи, де.

Ъъъъ...сериозно ли? Shocked С хубави корици ли са?Ако си заслужават парите(все пак са 4-тири лева а е криза  Mr. Green) ще те помоля да вземеш един за нас и да го изпратиш по пощата. Peace Ако не те затруднява, де, пиши ми ЛС.

много малко пари за албумче,до сега толкова евтино не съм виждала newsm78 да не е от тези,които дават от фотото като извадиш повече снимки Thinking

# 213
Здравейте,

ЧИД Нати!!! Много любов и послушно бебче!!

за албумчетата в Джъмбо- така си е. Аз миналия месец си взех за 2.99лв 100снимки 9/13 с твърди корици.

Aз пък гласувах точно за бели блузки и бял чаршаф. Peace И да нямам бих отишла да купя,ако е такова общото решение.И понеже сме се наканили да правим нещо заедно,надявам се каквото и да се реши,да се спази!А момента може да бъде уловен винаги.. Whistling
Ако сега не можем да се разберем за това,какво остава за националната среща-тогава всеки да е на различно място и ще поддържаме видео-връзка.. Joy
Много правилно казано. На мен ми писна вече да спорим. В предната тема казах, че във Вис Виталис има бели блузки (1.89лв) и ако нямат някой мами ще ида да купя и ще разпратя.

Хайде  Hug

# 214
ЧИД, Нати! Много усмивки ти желая  Hug
Честито на всички останали малки и големи именници   bouquet
Ние ставаме на 6 месеца днес. Времето лети с бясна скорост.

Честито и на останалите бебоци родени на 26ти  Hug
Гери, и от мен стиснати палци за малката сладуранка. Дано не стигнете до инжекции  Hug

# 215
добру утро  Flutter
ето че и моето момче навърши половин годинка! Hug

Честити месечинки и на другите бебоци!  bouquet
Честит имен ден на всички които празнуват!

# 216
аз още не съм гласувала за колажа,каквото решим-такова,нямам никакви притенции,но според мен,най-организирано ще е да са с бели блузки,без значение дали ще е бял чаршаф или цветен фон,че на бялото бял фон newsm78
вярно е,че момента трудно се хваща,но както решите,на белите блузки ще мога да напиша имената на бебоците,ако искате ,разбира се  Hug

# 217
Добро утро, момичета  Grinning

Натси, честит имен ден!

Снощи за сефте направих 210мл.АМ,и взе че ги изпи!И аз с надеждата,че няма да се буди за вода през ноща..познайте..не само че два пъти ставах да давам вода,ами и пя и се хилосва от 4 до 5:30! Crazy

Ох, недей така да ми разбиваш илюзиите още преди да съм почнала с нашите опити да махам нощното хранене  Laughing Аз такива надежди възлагам, че като започна ад й давам АМ вечер преди лягане, няма да се буди да суче  Whistling  Mr. Green

За колажа и аз мисля, като Бодливка  Peace Нали сме се заели да правим нещо заедно и организирано. Тове е идеята, а не просто да напправим някакъв колаж  Rolling Eyes

А и аз да Ви кажа... Сминам го в щастлив момент и пращам снимката, ако Ви харесва я сложете...

Дидето, само една малка корикция. Сега сигурно пак ще кажеш, че се заяждам с теб, но просто не се стърпях.  В тези случеи "ви" се пише с малка буква  Wink Обръщението "Вие" /с главна буква/ е учтива форма. Не изразява обръщение в множествено число  Peace
Пиша, го защото го виждам много често разпространено. Не знам защо  newsm78

# 218
Ей, изчетох ви... ама така е като чета на пресекулки...ама и вие много сте изписали.

Дез, прегърнах идеята ти за аватар - мисля, че се получи... Hug

Та по повод и колажа, аз гласувах за "С бели блузки седнали, подпрени, легнали", ама като се замисля си харесвам блузката ва Whitesnake, та да видим... Wink Може да обзаведем Рая с боди на Rammstein, или на Metallica. Joy

Не помня коя мама ме беше питала за магазина за такива блузки и бодита в София... Е, питах моята приятелка и ми каза, че е на Раковска и то в началото, след като излезеш от моста под НДК и завиеш наляво по Раковска, на 30 метра в ляво бил магазина. Още не сме ходили, но скоро ще го посетим, защото имало дрънкалки и т.н. бебешки глезотии.

ЧИД, Нати! Много усмивки и щастливи моменти!

Честито и на месечинковците днес! Много здрави и прекрасни деца да са.  bouquet

Аз почиствам паркета в къщи със Steam Mop и съм супер доволна. Мъж ми минава с прахосмукачка, а аз след него с мопа и паркета блести само с вода. Изобщо не ми прави петна по паркета, може би защото ползвам само микрофибърната подложка, а тя е по-дебела... Не знам, но съм доволна, че не са препарати...

А ето и обещаните снимки от кръщенето... Малко са, но повечето не са на фокус. Embarassed Снимал е свекър ми и почти няма нормална снимка, направо ще се изям...ама на...то и детето като беше нервно, та и мъж ми му дал да снима той и резултата е фатален. Cry Sad

# 219
  • София
Привет!
Честит имен ден на всички празнуващи! (трябва да се ограмотя - хич и не знам кой празнува днес, гледам имената са бая различни  Rolling Eyes)
Честито на всички пораснали с 1м сладурчета!
Да са здрави, щастливи, късметлии всички!
  bouquet  Hug Heart Eyes 
Веселина, и аз не знам на какво се надяваш Wink Laughing, ние сме си на АМ от доста отдавна - буди се по 100 пъти нощем  Whistling
Отивам да гледам снимки от кръщенето на Рая  Simple Smile

# 220
Честити месечинки!!!
ЧИД на бебката на Бодливка!!! Да ти е все така чаровна, здравичка и много щастлива!!!

Тони- много е сладка Рая. Hug

# 221
  • София
Здравейте и от нас.

Честито на всички именници и месечинковци   bouquet

Роси, честита месечинка на Стела  Hug

за срещите- ми като почнете да редувате ще идваме и ние.

Таковата... ние и сега ги редуваме... само че са 2 в Зап. парк и 1 в Борисовата...

Албуми за 200 снимки 10/15 с поле за надписване по 4 лв. (!!!) има в Джъмбо. Има и по-скъпи, де.

Ъъъъ...сериозно ли? Shocked С хубави корици ли са?Ако си заслужават парите(все пак са 4-тири лева а е криза  Mr. Green) ще те помоля да вземеш един за нас и да го изпратиш по пощата. Peace Ако не те затруднява, де, пиши ми ЛС.

Ами кориците са твърди и последно бяха 2 вида картинки от 4 лв.: с пчеличка и с охлювче. От 6 лв. има мнооого голям избор на картинки, вкл. на тази авторка, която снима дечица напр. върху цветя или като зайчета. Вече от 9-10 лв. има с герои от рода да Спайдърмен и Дисни. Но отвътре са еднакви. Аз съм накупила една купчина, че нали и за свеки вадя снимки и нося... А обикновените албумчета за 100 снимки 10/15 (без поле) с твърди корици са 2 лв. с "простите" картинки. Мога да снимам албума, ама глупавата снимка.бг не ми дава да качвам, та евентуално по Скайп  newsm78

Тони_ст, и ние ще дойдем до магазина за "металски" бебешки дрешки  Twisted Evil

Пак моля мамите от срещата в Банкя да ме дирят на Скайп за снимки и Елле, благодаря, ако имаш възможност да качиш моите.
Който няма Скайп, аз имам и някакво icq, но за по мейл не знам дали ще стане, защото са 280 МВ снимки и 162 МС клипчета  ooooh!

ТРИНАДЕСЕТА  Twisted Evil Софийска среща Западен парк 11 ч. тази неделя 30.08.2009 г. Моля, записвайте се: зелено човече
Относно срещите, май ще вземат да "вържат" метрото на 07.09.2009 г. и ще започнем да редуваме срещите Западен парк - Борисова градина 1:1  Mr. Green

# 222
Здрасти и от нас Hug
Честит Имен Ден на празнуващите днес
Честити месечинки,кръщенета  и т.н на сладурите,които съм пропуснала
 Elwing днес е Св.ВМЧК Адриан и Наталия,празнуват Адриан/а,Адриян/а и Натали/я Hug
Гледам Дивена две именнички има да са и живи и здрави Hug
Вчера бяхме на консултация,Илия вече е голямо момче,качил е 600гр. и е пораснал с 5см.Иначе казано тежи 7кг и е висок 65см.
За колажа и аз гласувах още като Нинчето пусна анкетата,обаче ми се стува,че този който ще прави колажа най-добре ще прецени как да бъдат снимани нашите златца сладки WinkТака мисля аз де Peace
Tony_st,Рая е голям бонбон Hug

Амииии май за сега е това newsm78.............по късно пак ще ви нагледам Laughing

# 223
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАЛКАТА АДРИАНА И НА НАТСИ ! НЕКА ИМЕТО ВИ НОСИ ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ !

ВЕСИ аз също си мислех че АМ ще го накара да спи цяла нощ както преди ама ТЦ. Човека си става поне 2 пъти на нощ и не иска нищо друго освен ц*ц*. Като му дам чая все едно отрова му давам. Tired

За колажа аз гласувах още като пусна Нинка анкетата за розови и сини дрехи. Сега обаче все повече се разколебавам newsm78 Наистина ако са всички в бяло ще е по организирано. И това което каза Бейби Мони че може да им надпише имената е направо супер. Сега мога ли да гласувам отново и за бяло боди newsm78 А и също съм на мнение че трябва да се постараем малко за колажа да прилича на нещо, а не просто да сложим някакви снимки. Освен това не мисля че ще отнеме кой знае колко време.

# 224
Привет и от нас Hug

Момичета, не ми е до парите или търсенето на бяла блуза, просто не ми допада бяла блуза на бял чаршаф newsm78. Ще ви изпратя Коковата усмихната снимка независимо как е застанал и как е облечен. Peace Ако има някой против, не я слагаите Peace

veselina_s_p
, благодаря за пояснението, ти да не си учителка по български език? Laughing А и между другото
Дидето, само една малка корикция. Сега сигурно пак ще кажеш, че се заяждам с теб, но просто не се стърпях.  В тези случеи "ви" се пише с малка буква  Wink Обръщението "Вие" /с главна буква/ е учтива форма. Не изразява обръщение в множествено число  Peace
Пиша, го защото го виждам много често разпространено. Не знам защо  newsm78
корикция се пише с "е" - корекция Simple Smile Peace. И аз не се заяждам, просто не се стърпях Wink

А сега почерпете се - днес Коко става на 6 месеца.

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт