Страхотна Диета,Страхотни Тела /Режим на доц.Байкова/ - 25

• 52 037
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
хахах да така е Simple Smile Права си  Hug  bouquet

И аз ставам желязна #2gunfire Laughing , сега ще си хапна кис. мляко и до вечерта ще съм  на кис.мляко и ябълки Simple Smile
Ааааа и довечера отивам на фитнес да повъртя малко куулоту  Laughing Blush

bouquet А ти не се предавай

# 646
Прясното мляко ... аз не бих го пила . По-добре кисело  Peace Ама нека и другите се изкажат Simple Smile

# 647
  • BG
Изказвам се - и аз съм ЗА киселото мляко пред прясното!  Wink Peace

# 648
Ei me na i men  Crazy

Vesi, pove4ko voda kato si gladna  Peace

Estrea, tolkoz mnogo prqsno mlqko ne mi se stryva podhodq6to  Peace

Stefi, praznitsite minaha i obilno si hapnahme  Crazy maj vsi4ki  Crazy

Linnkata, nov start nov kusmet  Laughing no gledaj ako se duni6 da ne e 4as tsqlo hapvane i to obilno  Laughing

Stuck Out Tongue

# 649
  • BG
То мойто обилно хапване си беше освинване чак  ooooh! Майка ми такава баклава беше направила  Whistling

# 650
 #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
Кала откъде ги вземаш тия дупета? Ей да му се невиди и моето трябва да стане такова.
Stephy потекоха ми лигите само докато прочетох баклава  Laughing Laughing Laughing

# 651
  • BG
И на мен ми текоха докато я гледах и си казах:"Я да я изям, че да не ме дразни!" и хоп ми се настани на дупето!  Joy

# 652
Супер много вода пия и постоянно съм до тоалетната имам чувството,че прекарвам доста време в това помещение  Joy  Joy  Joy
И аз обичам много прясно мляко,но съм го отказала. Макар,че е нож с две остриета ,защото когато спрем да правим режима ще се върнем на нормално хранене и може тогава да стане по зле. Знам ли разсъждавам на глас.

# 653
От баклава се качва супер много да знаете има от всички забранени изделия в нея макар че много я обичам и моите потекоха

# 654
  • BG
Аз затова я изядох - да не ме изкушава!  Joy Joy Joy

# 655
O, ne....nEma da izdurja az s tiq razkazki za baklava to4no  Crazy

MolE vi.....

Mimi, ot neta sa ....az sum dale4 ot pridobivaneto na takova, makar 4e ne sum i takava stryktyra de  Crazy

Vesi, i az sum taka ve4e 3 dni....no ako ne pritupq glada s voda i ne 4yvstvam glad...nqma i minys  Crazy

Naokolo sum  Crazy

# 656
  • BG
Кала, не се крии - знаем, че се снимаш, а после ни заблуждаваш, че са от нета! НО на нас не ни вървят тия!  Naughty

# 657
За много години момичета ,пожелавам Ви много здраве,радост,късмет и любов в дома ви!Ето ме и мен след две седмици отсъствие -за жалост няма с какво да се похваля ,не стига че си върнах двете кила а сам и 500 гр.плюс .Днес ми е трети ден -върнах се на първата диета и сам само с 200 гр.минус.Тази България не ми се отразява добре-много  вкусотийки и като си помисля че на 15 януари се прибирам пак за месец лошо ми става -успокоявам се само че сте посетя Байкова и да видим какво ще каже.Лек и успешен ден на всички !

# 658
  • BG
Моника, няма страшно - всички сме си похапнали по празниците!  Wink Ми то иначе какви празници са, ако не се отдадем на кулинарните изкушения?!  Joy

# 659
Някоя от вас има ли проблем с ходенето по голяма нужда? Извинявам се предварително за въпроса. Аз имам и то жесток.  Ходя на 2-3 дни и то с голям зор. Исках да пия чай ИНХУА,но още кърмя и не се препоръчва,а сега пия ЛАКТУЛОЗА на МИП,но нещо и той не помага

Общи условия

Активация на акаунт