Страхотна Диета,Страхотни Тела /Режим на доц.Байкова/ - 25

• 51 661
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Stephy почвай го щом е такова положението. Това лято вируси колкото си искаш. Моето не е спряло да боледува. То не бе шарки не бе ангини луда работа.
А сега по темата. Аз продължавам да съм си режимна. Смятам да остана твърда до утре. На кантара няма да се качам, че бях ме малко на почивка и съм се оранила яко.
Много хубави стимулчета слагайте ги по честичко.
Кала е добре да се отчете Да не би да си казвам наздраве самичка а да си мисля, че и тя си сърба таратора  Crossing Arms Crossing Arms

# 91
И около мен всички са болни, ама то с това променливо време.. Crossing Arms

А моята история прозвуча по-интересно отколкото всъщност е Blush има огромен шанс да се видя с много близък човек/мъж/ , с който за съжаление имаме възможност да се виждаме само лятото и за не повече от седмица, живеем в различни краища на света. а откакто заминах за Германия, стана още по-сложно положението. Та ако успеем да се видим и зимата, трябва да е много запомнящо се и аз трябва да изглеждам много добре     261uu
И въпреки че и днес кантарът показа 65, като си облякох по-плътни и прилепнали дрешки заради студа, видях колко още трбява да сваля и ми се развали настроението Thinking  затова си промених крайната цел на тикерчето Rolling Eyes
И аз имам такива приятелки, чиито ребра се броят, но въпреки това продължават да мрънкат колко са дебели. Много им се изнервям, защото на мен лично би ми било неудобно да говоря за свой измислен недостатък пред хора, които очевидно наистина имат подобен проблем. Ама какво да правиш...суета. newsm78

# 92
Ykk стискам палци. newsm10 newsm10 за едно хубаво преживяване. Дано успееш да се харесаш до тогава. Настроението не си го разваляй да не ти пусна снимки на шкембето си  Laughing Laughing

# 93

Кала е добре да се отчете Да не би да си казвам наздраве самичка а да си мисля, че и тя си сърба таратора  Crossing Arms Crossing Arms

Добре си усетила нещата  Mr. Green само казвам ....бяхме на луна парк цял ден.... Mr. Green да разказвам ли как и какво се хапва на такива места  Mr. Green , но да си признаят на няколко пъти си мсилех за теб и си представях колко блажено си пиеш таратора  Joy Joy Joy (смешно ми е на мен,но паласките си стоят  Confused )....ще мисля от по-нататък   Whistling

Стефи, дано по-бързо мине  Confused  дано успееш да не се натъпчеш  Mr. Green
А за твоите колежки  #2gunfire ти една свястна имаш ли поне  newsm78
Това жените сме голяма работа значи, а особено ако е повече от една и става 'кошер'  #Crazy

Укк,  Heart Eyes Grinning  Sunglasses затягай 'каишите' тогава  Mr. Green макар че съм сигурна,че +5 или минус тях....не би те върнал,но все пак е чудесен стимул  Heart Eyes

Наоколо съм  Crazy

# 94
здравейте момичета!До тук свалих 6 кг,смятам да продължа да спазвам стриктно диетата!сега имам нужда от едно голямо кафе че снощи имахме тежка нощ и не съм спала почти!желая на всички много минуси!  bouquet

# 95
Kaлa така си и  мислех. Няма значение както искаш аз ще си ходя слаба а ти ще си придържаш паласките в луна парка. А аз сърбам таратор заради тебе щото да сме си дружки по съдба ама ти така да изневеряваш. Днеска плодове месце и салатка вече ще припадна от глад.
[Писето /b] брао на тебе. Ти ме разби 6 кила
Stephy как са колежките?

# 96
Мими, уффааааааааааааааа   Rolling Eyes

# 97
Здравейте момичета!  bouquet

Реших от днес да се включа във вашите страхотни редици, защото нещо отслабването ми зацикли Tired, а имам още 10 кг да свалям. Надявам се този режим да ми помогне да се справя със зациклянето. Само не ми е ясно и 3те режима ли трябва да правя един след друг? newsm78 Благодаря ви предварително!  bouquet Hug

# 98
Амора   bouquet   bouquet   bouquet Да, 3те един след друг  Peace  успех  Peace

# 99
amora добре дошла в нашите редици. И аз имам да свалям долу горе 10 кила и се боря с тях от две три години.
Режимите се правят последователно. Но общо взето аз все съм си на първия режим  Laughing Laughing Laughing повече ми харесва. Но сега мисля да ги пробвам и трите.
Ами тя Кала ме е изпреварила.

# 100
mimi_msm , на мен 10 ми останаха, иначе бяха мноооооого повече Embarassed Само че напоследък нещо зациклям и искам да пораздвижа нещата, така или иначе се придържам към разделното хранене, а тук си е разделно Simple Smile Ще видим как ще ми се отрази, поне ще си отям на кисело мляко  Joy

# 101
amora като родих имах да свалям 30 кила. Голямо въцане през вереме на бремеността. Тях ги свалих много бързо ама тия пусти 10 все си седят. Ту сваля 5 ту кача 6. Сега твърдо съм решила да ги сваля стига съм се излагала.
Stephy как е днеска гърлото нищо не си писала.

# 102
  • BG
Ей ме на и мен!   bouquet

Гърлото днес е много по-добре и аз съм в по-добро настроение.  Wink

Кала, и аз незнам дали имам една свястна, като цяло, колежка. Опитвам се да ги разбирам и да не се впечатлявам, но ми е толкова трудно  ooooh!

Ще ви разкажа последните хитове от офиса - поне да се забавлявате  Laughing
Случката е със същата колежка-слабежка. По принцип нямам кола и идвам на работа с градски транспорт, по-рядко с такси. Мъжът ми остави колата си за една седмица, защото е за ремонт (удари го кола на чистотата докато беше паркирал). В офиса има две служебни места, които се използват от колежките, които имат служебни коли. Тази седмица и двете не са в офиса и парко местата са свободни по принцип. В момента сме три с коли. С въпросната колежка обсъждахме ден преди случката, че би било справедливо да се редуваме. Във въпросният ден тя беше паркирала на служебното място. И така ... Закъснявам аз за работа с 15 мин и докато пътувам тя ми се обажда за да ми каже, че третата ни колежка се била уговорила да използва мястото на едната от отсъстващите, самата тя е заела другото място и затова ме посъветва да си търся място някъде. Имайте предвид, че наоколо е наистина трудно да се паркира след определен час. Много се ядосах! При същата ситуация не бих постъпила така. Имайки предвид колко е сложно да се паркира щях да си намеря място и да и отстъпя, защото щях да знам, че в лутане щеше да изгуби поне 20 мин.
Може и да не съм права да се възмущавам и затова го споделям с вас. Вие все пак гледате на ситуацията по-обективно! Но е факт, че такова поведение не ми е приятно.

По темата,  днес хапнах пъпеш сутринта, на обяд пилешка пържола с краставица, следобяд съм отново на пъпеш, а вечерта съм с обедното меню.

Моля да ме извините за словоизлиянията ...  Embarassed

# 103
Добро утро дами!аэ мога да се похваля с още едно минусче! newsm44 
Stephy   просто повечето хора са егоисти и мвислят само за себе си!не си го слагай на сърце!

# 104
Добро утро дами!аэ мога да се похваля с още едно минусче! newsm44 

Браво  smile3501 newsm44 newsm10 newsm08

Мими, уффаааа.......вчера не се натъпках с удоволствие  с едни неща Crossing Arms ,защото ме беше смъмрила  Crossing Arms

Наоколо съм ...

Общи условия

Активация на акаунт