Страхотна Диета,Страхотни Тела /Режим на доц.Байкова/ - 25

• 51 650
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Ооо, страхотно кафенце ммммммм

# 76
  • BG
Ооо, страхотно кафенце ммммммм

Как си - не пишеш много напоследък?

# 77
Стефи, наоколо съм,но с мъж в отпуска си представи какво е....успявам поне между храненията да се тъпча, а за режимност не може и дума да става  Mr. Green .....ох, нещо не усещам каква картинка да сложа..... такава Mr. Green или такава  Cry
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Смешно ми е сега  Joy Joy Joy Joy Joy 

Чета ви....ама не сте много словоухотливи, а аз имам нужда за стимул  Grinning  Peace   bouquet

# 78
Кала такива да си ги нямаме  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Мъж в отпуска и какво от това. Я да се стягаме. Лятото дебели, пролета дебели, зимата дебели. Хората отслабнаха и забравиха, че са били на диети. Вчера видях една клиентка направо се опулих  Shocked Shocked изглеждаше прекрасно. Свалила десет кила ех и на мене толкова ми трябват ама пуста лакомия. Всяка вечер оправдание. Кала защо ги пускаш стимулите нахъсвам се ама до вечерта и като припаря до манджата ела ме виж.
Хайде чакам дружината от утре почвам с нови сили тараторче и докато не стигна желаните кила няма да спирам Thinking Thinking Който иска да почва с мене. Като си сложа тясна ризка и дънчици по мене да не се чудите коя съм. Имам силна воля и казвам НЕ НА БЕЗРАЗБОРНОТО ХРАНЕНЕ. ОТ УТРЕ ЩЕ СВАЛЯМ КИЛАТА ВРЪЩАНЕ НАЗАД НЯМА.

# 79
  • BG
Оф, то и аз свалих 10кг, но определено не са достатъчно ...  Rolling Eyes

Кала, сигурна съм, че си изкарвате добре, а това е най-важно!!!!    bouquet

# 80
Браво Стефи  Peace Десет - 10,кой то ги дава  Peace

Мими, С ТЕБ СЪМ  Peace Морално и Емоционално  Peace Peace Peace Дано ти е се е настроил 'компютъра' и наистина да успееш  Peace

И при мен вече са 10...но съм много на приливи и отливи напоследък  Blush

# 81
Браво Стефи  Peace Десет - 10,кой то ги дава  Peace

Мими, С ТЕБ СЪМ  Peace Морално и Емоционално  Peace Peace Peace Дано ти е се е настроил 'компютъра' и наистина да успееш  Peace

И при мен вече са 10...но съм много на приливи и отливи напоследък  Blush
Стефи браво на тебе. А колко имаш още да сваляш?
Кала давай мацко да ги разбиваме тия пусти кила. Ще те следя откъсо всеки ден. Благодаря ти за подкрепата Hug Hug

# 82
Минавам да ви видя как сте   bouquet
аз се опитвам максимално да разнообразя ваканцията си, която и без това приключва след седмица и се връщам отново в германия.  днес сутринта се претеглих и кантарът показа 65.  Party не съм на абсолтно никакъв режим, но явно по-динамичното ежедневие си каза думата Peace
Февруари се очертава голямо събитие в личен план, така че очаквайте гооляямото ми завръщане в редиците скоро Mr. Green
  bouquet  bouquet  bouquet на всички и едно стимулче:

# 83
  • BG
Ами аз искам да стана 55кг, примерно ....  Wink

ДА ви се оплача ... Тук има една хърба, която е 53кг на 172см. Непрекъснато са едни драми колко и бил станал голям корема и какви тлъстини има  ooooh! Ужас направо!  Shocked
Понеже тези истерии ми дойдоха в повече, се преместих в друга стая!  Crossing Arms

Ykk, е може ли така?!  Rolling Eyes Раздразни ни любопитството за събитието в личен план и ни остави така ...

# 84
Добро утро момичета!направо ви завиждам за килограмите,аэ имам да свалям 37кг! днес пак съм на тараторче! Peace
желая ви лек и отслабващ ден! Hug

# 85
Stephy мани ги тия анорексички бе. Ей такива момичета много ме дразнят.
Писето ще ги свалиш в нашта група сигурна съм.
Кала наздраве на тараторчето
Ykk наистина не е чесно така да ни подразниш. А стимула е супер.

# 86
Добро Утро Банда  Grinning

Мими, наздраве  Mr. Green

Успешен ден;)

# 87
  • BG
Добро утро и от мен!   bouquet

Благодаря за кафето!  Hug

Стимула на Ykk е невидим за мен  Crossing Arms ... (заради филтрите в работата)

Писето, и аз съм убедена, че ще ги свалиш в нашата компания!  Peace

Успешен ден!  Peace (аз нещо май се разболявам)

# 88
Добро утро,
 ще се почерпя с кафенце, че тази нощ беше ад..... Tired. Аз отчитам днес началото на 3-ти ден ябълково-млечен.
Предните дни ги изкарах добре, но вчера обърнах белтъчният с въглехидратен ден...просто така стана и докато се усетя беше късно.
Стефи smile3545 и повече витамини...
Кала кафето е точно по мой вкус , нес с мляко.......
Писе....дерзай ще успееш.
Чао до после....

# 89
  • BG
Аз май ще започна с Цитросепт, че ужас - гърлото ужасно ме боли ....  Rolling Eyes

Къде сте всички - темата на втора страница отишла ...  Confused

Общи условия

Активация на акаунт