Страхотна Диета,Страхотни Тела /Режим на доц.Байкова/ - 25

• 51 644
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
Фру, ябълки и мляко са моето самонаказание  Joy Joy Joy

Успех   bouquet

# 61
Кала, аз за сега съм О.К., но нищо не се знае може тази комбинация да се окаже и моето самонаказание.. Laughing през деня все някак ще изтикам критично ще е положението довечера според мен....обещавам ще стискам зъби и ще вия с/у луната... Joy

# 62
Ха така браво на вас. Всички са се появили на линия та и нови попълнения има вече.  Аз съм долу горе режимна. Днеска ще стискам зъби щото снощи прекалих с месото и салатката та и черна филийка си хапнах така бях прегладняла. От днеска съм сериозна. Най-трудно ми е вечер като се съберем на масата.  Cry Cry

# 63
  • BG
Ето ме и мен, Страхотни!   bouquet

Не съм се вясвала наскоро, защото майка ми влезе в болница. Не съм режимна, но много внимавам какво консумирам. Днес, за сега, съм на нектарини.  Peace
В сряда мъжът ми реши да ни заведе с майка ми на ресторант (пуснаха я да спи в къщи). Ядохме любимата ми индийска храна и ......... преядох. Осъзнах, че с режимът на Доц. Байкова ми се е свил стомаха. Много съм доволна!  newsm44

Кремче, снимките са страхотни - размечтах се за морето! Изглеждаш много добре!!!!  newsm10 Бих искала и аз да постигна твоят резултат някой ден   Peace

Напоследък се замислям за ходене на фитнес, за да се постегна. Вие спортувате ли?

Е, това е за сега от мен! Пожелавам ви много минуси!

# 64
Здравейте момичета
От днес и аз съм с вас. Днес съм на кисело мляко и ябълки!
Ще видим дали ще има резултат. надявам се да дойде бързо. Аз имам да свалям около 15-20 кг. При вас след колко време се вижда резултата? Има ли някой който като мен има толкова много за сваляне?

# 65
Здарвейте момичета!
Имам един въпрос- може ли на едно хранен да се смесват млечни с месо или яйца или трябва всичко да се консумира по отделно?

# 66
  • на Земята
Здравейте!
Аз се позагубих три седмици не бяхме в нас,но направих първата диета и резултата е -2-3кг.
Не е много ,но и аз тук таме съгрешавах Crazy
Сега ще започна и номер 2,макар няколко дена след първата.Дано да не пречи.Нямам време да ви чета назад,но ще ви следя вече.
Лек ден!

# 67
Добро утро Страхотни. Няколко дена ми замина режима на кино. Днеска почвам наново. Тараторче. Дано някой се включи и почерпи кафенце.

# 68
здравейте момичета,аэ бях на село цяла седмица....от днес пак съм режимна на тараторче съм!

# 69
Здравейте момичета, и аз се провалих с гръм и трясък през почивните дни Embarassed, започвам днес от начало и аз мисля да е таратор. Успех на всички и сериозната тая седмица. Grinning

Последна редакция: пн, 07 сеп 2009, 09:47 от Fru Fru

# 70
Добро утро и от мен  Grinning

Аз съм наоколо да се стимулирам....че с мъж в отпуска е трудничко  Crazy

# 71
Хайде да почерпя с едно кафенце  Simple Smile Все още не съм режимна,но мисля тези дни да се стегна  Blush

Кала,супер стимулчета,особено второто  Wink

# 72
  • BG
Добър ден и от мен!   bouquet

Не съм ви навестявала, защото не съм режимна, но много внимавам какво консумирам и за сега не мърдам с килограмите.
Мисля да започна с ходене на фитнес, но все още не съм се мотивирала достатъчно, явно ....  Rolling Eyes

Здарвейте момичета!
Имам един въпрос- може ли на едно хранен да се смесват млечни с месо или яйца или трябва всичко да се консумира по отделно?

Режимите трябва да се спазват стриктно, както е описано по-горе. Диетата е на принципа на приема на едни и същи продукти в рамките на деня.  Peace

erota, мерси за кафето!

# 73
  • BG
Добро утро, Страхотни!   bouquet

От вчера никой не е писал ....  Rolling Eyes

Черпя едно слънчево кафе за Добро утро:

Успешен минусов ден!  Hug

# 74
Добро утро на всички. Stephy мерси за кафенцето. Снощи се изложих  Cry Cry днеска ще внимавам много.

Общи условия

Активация на акаунт