Страхотна Диета,Страхотни Тела /Режим на доц.Байкова/ - 25

• 51 643
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
и на мен ми е много трудно с мъжо и децата,а като се има предвид че той го няма в къщи през деня само 2 пъти седмичко!а през другото време готвя,правя им закуски,сладки!и ми е ужасно трудно!но няма как! Grinning не мога и тях да ги държа гладни!

# 46
Здравейте,Страхотни  Hug
Да сервирам едно късно следобедно кафенце:

Вчера се върнахме от морето,изкарахме супер,на малката много й хареса  Wink
Бях абсолютно нережимна,дори си хапвах стабилно и резултата е само +1кг за 7 дни  Party
Очаквах да е доста повече.
Сега трябва да се настроя да почвам пак първия режим-утре или в понеделник.
Приятна вечер и много минуси   bouquet

# 47
добро утро дами!днес съм от раннобудните и първа ще се похваля имам още -1кг!newsm03
днес мъжо ако успее ще ми донесе велоаргометъра на кака ище започна да карам  newsm39 че само с диета няма да стане!
и всепак диетата е страхотна!дано когато я спра да няма й0-йо ефект както при повечето!че аз от несполучливи диети се докарах до тези килограми/и от хапване де Embarassed/
Желая на всички лек и отслабващ ден! smile3525 и да се включвате по често!

# 48
добро утро дами!днес съм от раннобудните и първа ще се похваля имам още -1кг!newsm03
днес мъжо ако успее ще ми донесе велоаргометъра на кака ище започна да карам  newsm39 че само с диета няма да стане!
и всепак диетата е страхотна!дано когато я спра да няма й0-йо ефект както при повечето!че аз от несполучливи диети се докарах до тези килограми/и от хапване де Embarassed/
Желая на всички лек и отслабващ ден! smile3525 и да се включвате по често!
Всъщност никоя диета не може да ти гарантира, че ще останеш на тези кг, ако още на следващия ден се започне безразборно хранене. Щом си податлива на качване трябва винаги да се ограничаваш след като свалиш, колкото и гадно да звучи.  Peace Трябва да се ограничава калорийния прием, защото пак ще ги качиш...  Crossing Arms

# 49
Ей ме на и мен  Crazy

Ерота, добре завърнала се  Heart Eyes  Hug  Peace пожелавам ти скоро да я отпочнеш пак  Mr. Green да не се разсейваш много  Crazy

Писе, БРАВО  smile3501 newsm44 newsm10 гимнастиката никога не е излишна  Peace

На мен най-накрая ми дойде и съм някак по=спокойна....дано е от жегите това напрежение седмица преди МЦ,а не завинаги,че брррррррр

Наоколо съм  Crazy

# 50
И аз съм тука. Не съм режимна от два дена. Вчера на рожден ден на татко ми, днеска съм на сбор но се старая да не прекалявам. В понеделник ще мятам тараторчето.
Писето браво на тебе
Кала и моят мъж не ме разбира кекс им правих преди малко, крем в чашки но стискам още нищо не съм кусала. Като почна диета и почва да им се приява какво ли не.
Stephy Hug Hug

# 51
Здравйте момичета. Много се колебая дали да почна тази диета. Имам да свалям около 15-20 кг. Бихте ли споделили по колко кг сваляте на седмица и как мислите за колко време ще ги сваля?

# 52
Здравейте момичета. От днес започвам първата диета.  До сега не съм опитвала диетите на д-р Байкова, но ми се струва, че ще има резултат.

# 53
Здравейте Страхотни!
eli_r-va за близо две седмици свалих два килограма. То зависи и колко имаш да сваляш ако са повече ще сваляш повече в началото. Както писах и по нагоре бързи резултати тоя път не гоня. Затова съм вече десет кила отгоре заради бързото сваляне на килограми и после като се отпусна да ям качам всичко за нула време и отгоре даже. Аз лично мисля че моите ще си ги сваля за два три месеца, което ако стане напълно ме устройва.
Anastasiya_S давай  смело.
А къде са се скрили другите: Кала, Лидето, Стефи айде момичета драснете по два три реда.Днеска ще съм на кисело млекце и праскови.

# 54
  • Свищов
Момичета, завърнах се преди 2 дни, но адаптацията ме мъчи, а емоциите ми са на 6. Ето и обещаната снимка http://www.facebook.com/photo.php?pid=30644666&l=0c27ca2914&id=1480119994 Не се виждат много добре дебелините ми, но все пак се добива представа. А тук се виждам аз с бял панталон http://www.facebook.com/photo.php?pid=30644638&l=74024121fa&id=1480119994 Другата дама е кака ми.

На морето беше супер, ядох като разпрана и пак съм си толкова-54. Сууууупер!

# 55
krem4et0 все една и съща ми се виждаш. Но иначе си супер според мен не ти трябва повече да сваляш. Peace Peace
Момичета къде се изгубих те  newsm78 newsm78
Кала, Лидето Стефи, Писето ,erota ако съм пропуснала някой да извинява. Драснете по някой ред. Аз съм режимна днеска тараторче промяна в кантара няма.

# 56
  • Свищов
Ами една и съща съм си... Вече 5 месеца, откакто спрях диетата.

# 57
  • София

Добро утро, страхотни момичета! Hug

Завърнах се, с малък плюс от 2 кг ooooh!
Направо съм си за бой  Crazy

Страхотен ден на всички !  Heart Eyes
По-късно ще пиша повече  Hug

# 58
Оооо, капучино..... Mr. Green

Кремче, страхотна си  Peace  bouquet Peace

Хайде да се стягаме  Grinning , обаче аз определено имам нужда да ви чета режимни и страхотни....не ми се страхотува иначе  Crazy

А и мъжа ми е отпуска от утре  Rolling Eyes

Наоколо съм  Crazy

# 59
Здравейте момичета,
от доста време Ви чета и от днес твърдо съм решила да се включа в отбора след като видях какво показва кантара ooooh!. Заредила съм се с ябълки и к.мляко на работа и започвам. Ще се включа по късно да споделя как вървят нещата. Hug

Общи условия

Активация на акаунт