Страхотна Диета,Страхотни Тела /Режим на доц.Байкова/ - 25

• 51 640
  • 740
  •   1
Отговори
# 30
Как сте страхотни. Аз до сега съм режимна прасковки чай и един ориз със зеленчуци за обяд.
Писето как е тараторчето.
 Yontcheva  браво на тебе 15 кила

# 31
 newsm44 имам минус 2 кг!направо неможаш да повярвам!

# 32
Ду банда  Heart Eyes

Браво Писе  newsm44 smile3501 newsm68 newsm10 newsm51

Може ли кафенце?!  Crazy

# 33
Писето браво на тебе. Давай в същия дух. Аз да се оплача днеска се качих на кантара и ми даде + 1кг но може да е заради МС или  smile3550 smile3550 а иначе вчера си бях режимна.
Kaлa тебе чакам с кафето. Много съм боса със слагането на снимки така че чакам все някой да почерпи.

# 34
Позакъсняло....Късичко за отскок  Crazy

Уфф, аз пак съм пред МЦ и пак напрежение в цялото тяло....не ми харесва така,вече втори месец  Crossing Arms

Мими, хм за детските градини...ти пък какво говориш мед сестри....за въшки ние си го проверяваме и ако не се чувства ок звънят на майката да си го прибира  Thinking и тя си решава след това какво ще прави,а болни има постоянно...аз вече свикнах  Thinking

Наоколо съм уж  Crazy

ПП СТефи, Лидето,Стам....и другите да не ви изтипосвам всички...НА ОТЧЕТ  wait clock

# 35
Kaлa супер е кафенцето. Тъкмо за събуждане. За градините немога да свикна, че моето като отиде там и за два дена се разболява и ми е много гадно щото на всяко разболяване се налага антибиотик.
Да къде са се изпокрили всички незнам. Даже и Стефито не е писала днеска а Лидето незнам от кога.

# 36
  • Sofia
Аз изкарах и трите режима, а след тях сега съм на осемседмичния режим. Вече към края му. Минус 15 кг, но има още толкова, а режимите постнати в темата привършват и се чудя какъв ще захвана като минат следващите 5 седмици...
Би ли споделила какъв е този осемседмичен режим и ако не е публикуван дали може да го сложиш? Режима поддържащ ли е и на доц. Байкова или просто различен вариант на някой от режимите във форума?
Предварително благодаря и се извинявам ако питам за вече публикувани неща.  Peace

# 37
Осемседмичния режим е всъщност Страхотен вариант 3 , който е постнат в началото на темата.
Ето все пак линк :
http://strahotna.blog.bg/drugi/2008/03/19/osem-sedmichen-strahoten-rejim.174500
Това е някакъв вариант на Байкова. Те всичките и си приличат като цяло.

# 38
  • Sofia
Yontcheva сърдечно благодаря  Hug и успех с оставащите кг.

# 39
Ехоооо, Страхотни,

Да не би да лунувате  Twisted Evil
диетично кафенце;)

Аз съм толкова подпухнала и ме болят гърдите брррррррр.....втори месец пред МЦ се чувствам така и хич не ми харесва да ме мъчи по цяла седмица преди МЦ  Rolling Eyes

Хубав уикенд  Heart Eyes

ПП Стимулче  Crazy

Последна редакция: пт, 28 авг 2009, 09:51 от Kaлa

# 40
  • BG
Ето ме и мен, Страхотни!

Кала, мерси за кафето - определено имам нужда.  Hug Стимулчето си го бива  Peace

Защо от сега ни пожелаваш хубав уикенд - няма ли да пишеш?  Rolling Eyes

Между другото, гледах снимка на Дженифър Лопес по бански след раждането на близнаците и изглежда все едно, че не е раждала никога.  Rolling Eyes

Вчера не съм писала, защото е лудница в работата и направо не съм на себе си ...  ooooh!

На мен днес ми дойде - аз се чудех защо не мърдам с килограмите, а то си имало причина за това. Надявам се когато ми свърши да отбележа добър резултат.

Yontcheva , ето това се казва резултат!!!! БРАВО!   bouquet Аз, за сега, съм заковала на -10кг, но да си призная понякога прегрешавам  Embarassed

mimi_msm, много се радвам, че детето ти вече е добре! От приятелки съм чувала за този проблем с детските градини - много неприятно!  Confused Стискам палци да намериш добро място за детето си  Peace

До скоро - днес съм на рибка!  Wink

# 41
  • BG
Ей, днес голямо затишие - никой не пише ....  Rolling Eyes

Вместо риба, реших да хапна тиквички с кисело мляко и по-късно диня. Днес нещо хич не ми се яде ...

# 42
Постижението щеше да е чудесно, ако не ми трябваше още толкова минуси...
Но пък имам инат в изобилие и се надявам да успея Simple Smile
Stephy, и аз понякога прегрешавам, но не много.
Все пак за толкова дни е абсурдно да не се поддаде човек на изкушението  Embarassed
Между другото и твоите 10 минус са страхотен резултат  bouquet

# 43
добро утро дами!

аз имам още -2 кг.!дните на тараторче ми се отразяват супер!
желая на всички лек и отслабващ ден! Hug

Последна редакция: сб, 29 авг 2009, 07:10 от Писето

# 44
Добро утро  Страхотни   Heart Eyes

Писе, Браво Чудесен Резултат  Peace   bouquet  Wink

Стеф, браво  Peace и аз искам да ми помине глада  Crazy уикенда беше за тез,които съботно-неделно не пишат,а стимула за всички  Crazy

Вие как се справяте мъжете като са покрай вас....моят определено не ми помагам,ама хич  Twisted Evil

Наоколо съм  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт