Страхотна Диета,Страхотни Тела /Режим на доц.Байкова/ - 25

• 51 652
  • 740
  •   1
Отговори
# 15
МОМИЧЕТАААААА!!
аз се върнах от море! изкарах си страхотно, преживях невероятни мигове и се заредих много! същевременно като се прибрах в стара загора, веднага ме хвана някакво апатично чувство, не ми се мисли какво ще е, когато се върна обратно в Германия..но какво да се прави, затова лятото е винаги толкова уникално Party
Виждам, че всички диетувате! много ви се радвам, на свалилите - честито Mr. Green
аз заминах 66, цяла седмица ядох каквото ми душа поиска и консумирах много алкохол и днес като се претеглих - пак 66. Много съм доволна, защото очевидно няма йо-йо ефект.
Най-вероятно ще започна сериозно да диетувам в края на септември, когато се прибирам в германия, защото ми се очертават още пътувания и поводи. до тогава ще се старая с балансирано хранене и движение да подържам сваленото.
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet на всички и страхотна седмица!

# 16
Stephy да ти е живо и здраво християнчето. Много да ви радва. Аз имам още един минус така че ми останаха само 8 килограма.

# 17
  • BG
Добър ден на всички Страхотни!   bouquet

mimi_msm , честито ново минусче и благодаря за пожеланията!  Peace

Ykk, да ядеш и пиеш каквото пожелаеш и да не напълнееш, също е успех! Къде беше на море?

Да почерпя и днес с кафе:

Аз съм що годе режимна. Днес съм на тараторче. Снимах се за статистиката и освен режимите на Байкова започнах да пия една добавка на Елансил+кремове на Елансил. Пише, че ще има ефект най-рано след 2 седмици и се надявам да си проличи до месец. След месец ще се снимам пак и ще споделя резултатите.
Прочетох листовката за въпросната добавка за отслабване. Пише, че детоксикира и реших да пробвам.

Успешен Страхотен ден с много минуси!  Peace

# 18
  • София
Здравейте, Страхотни!

Стефи, честито християнче!  bouquet

Аз не пиша, защото официално не съм на диета. Просто си се храня по този режим вече 3-та година. Grinning
Ограничила съм въглехидратите, но си ги позволявам. Само не правя по цели дни на таратор.
Резултатът е ту 59, ту 60 кг, но не нагоре. Което е чудесно. Е, иска ми се да стана 57-56 кг, но някак не съм го превърнала във фикс идея и затова си стоя на тези кг. Rolling Eyes 
Трябва да ме навести Музата, иначе не става. Laughing

Ykk, какъв позитивизъм лъха от поста ти! Браво! Личи си ,че си изкарала хубаво! Hug

Kaлa, как я караш? / не съм чела предната тема/

Лидето , а ти?

Хубав ден от мен! Heart Eyes

# 19
Ей ме на и мен  Crazy

Никаква ме няма  Whistling не съм много наоколо  Crazy тези дни ми е доста странно,предполагам съм пред МЦ  ...добро извинение  Mr. Green

Кафенце може....точно такова е моето  Crazy

# 20
  • София
Ей ме...днес се издъних на обяд. Rolling Eyes
Ама мисля довечера режимна, чееее...не може. Peace
Хайде, утре всички тук и страхотни!

# 21
  • BG
Ето ме и мен - нережимна  Embarassed

От утре по-сериозно!  Peace

Лека нощ!   bouquet

# 22
здравейте и от мен!от днес и аэ се включвам,дано имам успех!имам няколко конкретни въпроса!
 за първия вариант от диетата първия ден едно и също ли трябва да е ,в смисъл 1 зеленчук или един вид плод,не се редуват!
когато си правите таратор слагате ли олио и сол?
какъв чай пиете?може ли да се пие кафе?
трябва ли и трите вида диети които са дадени да се изкарат!
лек ден на всички и успех с диетата!

# 23
Добро утро Страхотни. Аз съм си режимна с някой прегрешения. Днеска се качих на кантара и ми отчете още -500гр така че скоро ще достигна заветните 63кг и продължавам с пълна пара надолу. Днеска праскови и млекце а довечера ще видим.
Писето избираш си едн плод или един зеленчук и през целия ден трябва да е един и същ. Аз в таратора слагам малко зехтинче и сол  иначе малко трудно ще го преглъщам. Кафенце пия едно сутринта и чая гледам да е плодов или лайка. Аз отслабвам още с първата диета така че трите никога не съм ги правила тая първата ми е най-присърце. Явно обаче диетата не е за всеки, защото моя приятелка каза че я е спазвала стриктно а нищо не е свалила за 14 дена, което много ме учуди.
Stephy давай мацко не се излагай.
Кала наистина си личи, че не си наоколо.
Лидето и тя изчезна newsm78 newsm78 newsm78

# 24
Ето ме  Rolling Eyes

Хайде стягайте се  smile3540 smile3540 smile3540 добро раздвижване ми осигурявате....трябва да се навъртам по-често насам  newsm66  тя ми е любима newsm29

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

и аз се стягам от днес  Crazy

Писе, и аз съм фен на първата  Peace поне от нея свалих най-много първият път Peace и аз пия кафе даже с мляко и 2 лъж захар.....не се отклонявам много от навиците  Peace
чай не пия  Whistling

Мими, как е дечко?не се учудвай,че има не свалили нищо ....имаше няколко момичета преди известно време...просто монотонността не се отразява на всеки  Peace

Наоколо съм  Crazy

# 25
  • София
Ето ме.
Вчера беше един много нережимен ден, но пък кантара мълчи по въпроса. Mr. Green
Днес тараторче, нося си го от вкъщи.
Успех и наминавайте наоколо. Hug

# 26
  • BG
Добро утро и от мен!   bouquet

Ей, Кала, докато си пусна поста и ти си почерпила с кафе вече  Wink Благодаря! Снощи работих до 100 ч (3.30ч) и определено имах нужда от кафе!

Докато се натуткам и  Klemy се разписа  Rolling Eyes (докато пусна поста и охлюва се шмугна в храстите  hahaha Joy hahaha)

Днес сутринта гледах по Фиеста ТВ, Пилатес - еми не е като този, на който ходех. Определено е по-хубав и си  мисля да започна сутрин с мацките и аз.  Thinking И майка ми ще включа, за да не ме мързи  Joy Joy Joy

mimi_msm, Kaлa, днес съм сериозна!  Naughty

Пожелавам на всички Страхотен ден с мотивиращи минуси!  Peace

# 27
Kaлa изтекоха ми лигите по твоето кафенце. Детенцето е по добре вече спря да вдига температура да чукам на дърво. Сега ще му търся нова градина, че в тая е пълна анархия и само болни деца вътре а сестра не съм виждала от два месеца.
Stephy и аз мисля от понеделник да почвам активно спорт. Изтеглила съм си всички всевъзможни програми от интернет и стоят в компа и ме чакат да ги атакувам. Изтегли си Зумба фитнес много е приятна . Поне на мен много ми харесва.

# 28
благодаря ви за отговорите! Hug аз също се спрях на първия вариант днес съм на тараторче!имам за сваляне много така че ще пиша!

# 29
Аз изкарах и трите режима, а след тях сега съм на осемседмичния режим. Вече към края му. Минус 15 кг, но има още толкова, а режимите постнати в темата привършват и се чудя какъв ще захвана като минат следващите 5 седмици...

Общи условия

Активация на акаунт