Наситени, ненаситени, Ω-3, Ω-6 и други глупости

• 130 689
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
Ми нали за това агитирам от два месеца и рекламирам  баланс на мазнините + вит.Д, а опонентите ми казват, че ви тровя с химикали...

Исках да го видя синтезирано напсано от специалист.

Имам чувството, че в този момент медицината се обръща с хастара навънка...

# 541
В рая има място за всички, пожелали да влязат.
Начина на живот го определяш ти, а не държавата.
И все пак Пинко, благодаря за темата   bouquet
Ще използвам препоръките за моите близки, които не са фенове на здравословно хранене.

# 542

Здравейте. Поздравления за хубавата тема на Пинк Пантер и останалите. Чета я много внимателно. В момента съм стигнал до половината. Разписвам се, преди да съм я дочел, за да споделя, че вече се зарибих на 100 процента. Решихме в семейството да променим баланса на мазнините, според съветите на Пантерата. Започваме с изхвърляне на олиото. Купих си зехтин и сусамов тахан. А рибено масло засега взех само за синът ми, който е на 7 години. Спрях се на Ескимо на капсули (перли), като в суматохата в аптеката не съм догледал, че не е детско. Е, ще ги изгълтам аз, а за него ще купя други, като този път внимавам. Embarassed Погледнете какво съм взел сега и дали е добро:

http://www.album.bg/plamen.kk/images/18995522/112096/

# 543
e4o_me4o, нали не мислиш, че един човек хранещ се по определен начин днес, от утре ще промени коренно навиците си. Това става бавно и трудно и изисква сериозна мотивация. Някой малки корекции предложени тук от Пинки не са толкова недостижими, но имат ефект. Важното е от някъде да се почне.

# 544

Е, сега вече дочетох цялата тема и видях, че моята приятелка Софсан си е купила абсолютно същия продукт като моя на Ескимо. Разбрах още, че може да се дава и на деца, стига да могат да преглътнат големите капсули. Извинявам се, че повторих нещо, за което вече е било писано, но това беше поради нетърпението ми да пиша, преди да съм изчел всичко.

# 545

О не, съвсем не съм съгласна, но не му е тук темата на този спор. Аз бих живяла по много по-различен начин. Съвършено различен.

veihaivei, благодаря за линка!

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 21:50 от Голямо дете

# 546
Може ли някой да ми каже за дете на 5 год .От капсулите на Ескимо 3 по колко да давам?

# 547
http://www.omega-3.ch/omega-3/articoli_de/studien-uber-omega-3/d … sauren.html#menue

Това е таблица за приема по възраст. Доколкото се сещам за деца се препоръчва течното Ескимо.

# 548
Знам, но той гълта без проблем дражета,хапчета и др. подобни.По лесно ще му ги давам.

# 549

О не, съвсем не съм съгласна, но не му е тук темата на този спор. Аз бих живяла по много по-различен начин. Съвършено различен.

Държавата е отражение на хората. Скапана е, защото са скапани хората. Промяната трябва да започне от тях, в частност от всеки един. Прочети Крион и притчата за катранената яма. Не търси причините около теб, защото everything is inside you.
 Stop

# 550
  • В сънния Люлин, прибулен...
e4o_me4o Хайде да не се впускаме във философски размисли.
Не мисля, че съм скапана и това скапва държавата. Не мисля и че хората са скапани.
Ако ти си скапана, това е твой проблем и проблем на близките ти, но ми е неприятно някой непознат да ме обижда.
И сега да не вземеш да се обясняваш какво всъщност си имала предвид
За мен въпросът е изчерпан, което е и СПАМ

# 551

Държавата е отражение на хората. Скапана е, защото са скапани хората. Промяната трябва да започне от тях, в частност от всеки един. Прочети Крион и притчата за катранената яма. Не търси причините около теб, защото everything is inside you.
 Stop

Малеее  Joy , доживях акъл на тема философия да ми дават,  hahaha точно на мен.

# 552

Момичета, айде малко да укротим топката. Много грубо се отклоняваме от темата.

Naughty мир и любов  Hug

# 553
  • Тука, под липите стари...
И аз моля за съвет, колко капсули от Ескимо -3  да давам на 8 годишния си син - Пинк Пантер май беше писал  по 3 (три) - правилно ли съм разбрала. И още нещо да ви питам - намирате ли по аптеките Ескимо Кидс, в Стара Загора вече на няколко места ми казват, че не им го доставят?

# 554
В Софето го има. Поне в нашате квартална аптека.

Общи условия

Активация на акаунт