Дървено креватче или мрежесто креватче-кошарка?

• 16 571
  • 244
  •   1
Отговори
# 90
  • Mediterraneo
При първото имаше спукан венец, разбити зъби, заклещени крака и блъскане на главата, благодарение на дървената кошара ...

Еха-а-а!

# 91
Аз мисля че всичко си е до детето и как ще си възприеме леглото.Моята дъщеря се роди 33 г.с. и стоя в кувиоз 2 седмици.Незнам дали от това или от нещо друго но ако щете ми вярвайте спи само там,един път не е спала с нас на леглото(нашето).Докато се сетя племеницата какъв зор беше да я наместим в леглото и ooooh!Заспиваше при мен на моето и с 300 зора едвам да не усети съм я местила на нейното.Ние купихме преносима кошара само и единствено защото пътуваме почти всяка седмица.Реших че е най добре да вземем такава защото където и да отидем периода на адаптация е по малък.Но явно не уцелих марка защото в момента прилича не на легло а на палатка.Едната страна на леглото вече въобще не иска да се разпъне,явно не е толкова преносима колкото ни се иска на нас Mr. GreenНо не смея още да я местя на обикновенно легло защото много се върти.Едни приятели дадоха към 500лв за дървено с шкаф отстрани(като се махне тоя шкаф уж да става на единично легло нормално).Като отидох да я видя като я сглобиха направо ми идеше да се изсмея.Тя за малко дете е супер,но ширината е смешна(мисля че не беше повече от 70см).Уж да може да се ползва повече време,е няма как да стане Joy

# 92
аз купих и двете и сега само дървеното ползвам. мрежестото отдавна е малко и дори и на почивка не може да го ползваме.

# 93
Според мен преносимото е по-удачен вариант...

# 94
  • София
Ние имаме и двете. За вкъщи, за постоянно използваме дървеното, с функция люлка (нея не ползваме често). Определено дървеното е по-стабилно и по-добър избор. Преносимото използваме, когато пътуваме, но не съм особено очарована от него.

# 95
  • София
Ние имаме и двете. За вкъщи, за постоянно използваме дървеното, с функция люлка (нея не ползваме често). Определено дървеното е по-стабилно и по-добър избор. Преносимото използваме, когато пътуваме....
при нас е същото положението.
но така или иначе от известно време спи при нас, та.... Rolling Eyes

# 96
Ние сме с кошарка, преди да реша гледах клипа на една прителка на която бебенцето беше на 6 месеца и се удари около 17 пъти на клипа в дървото и това ми беше достатъчно! Достатъчно стабилни са кошарките и са толкова меки и обезопасени! Няма да съжеляваш ако избереш тях  Peace

# 97
Купихме и двата вида, когато Крис се роди, с тенденцията, че ще пътуваме доста.
След 7м. , когато свалихме дървеното  легълце на долното ниво започнаха редовните му удари в дървото, освен това постоянно сваляше обиколника надолу.
Въртеше се постоянно и определено  търсейки опора и си удряше главата.
Преместихме го в разпъваемата кошара, която използвахме до 2г.5м.

# 98
Купихме и двете, но мисля че кошарката е по-практична от леглото Peace

# 99
дървеното креватче е за предпочитане Peace

# 100
От мен един глас за преносима кошарка  Simple Smile

# 101
  • Под Сините камъни
Със сина ми бяхме купили дървена кошарка ,и два пъти пада от нея по глава и все се удряше в ре шетките ooooh!
Сега взехме сгъваема кошарка и съм много доволна .Много е практична и като махнем второто ниво става много дълбока и няма опасност от падане  Peace

# 102
Дъщеря ми все още си спи на преносима кашарка и то на горното ниво. За мен това е определено най-удачния вариант, защото през деня стои в единия ъгъл на спалнята, а вечер я премествам плътно до нашето легло. Мобилността на кошарката е голямо предимство в нашия случай.

# 103
Имам и двете, но леглото е много по-практично.

# 104
  • София
то доколкото помня има и дървени на колелца...ако ще е само за местене в стаята Wink

Общи условия

Активация на акаунт