Септември`09 - 42 - Септември наближава, а бебешката ни дружина се увеличава.

• 11 355
  • 273
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Честито на Tami1111!Да ти е жива и здрава малката Гергана и много да слушка и да ви радва!

Добро утро!

Днес отново хуквам по спешност, вчера вечерта от едната ми гърда започна да сълзи кръв имах и болка, обадих се на лекаря при когото ходя и след малко тръгвам към ТК, той там работи. Дано всичко се оправи, че нали го чакаме бебчо в най-скоро време както се изрази лекаря.
За магнезия поне аз знам се пие до 36г.с.
Киара чак ти завидях, че си имала възможност да се видите с момичетата. Аз се надявам в петък да се видя с който дойде на училището.
Цвета ще се повторя отново къде в Дружба има цирк, ние сме големи фенове и не ми се пропуска?

# 91

Цвета ще се повторя отново къде в Дружба има цирк, ние сме големи фенове и не ми се пропуска?
Не искам да се набърквам,но тя ти отговори в старата тема накрая,затова не си обърнала внимание Peace

Последна редакция: ср, 26 авг 2009, 08:45 от bamba

# 92
Добро утро и от мен.
Честито на всички мамчета който вече гушкат бебоците- да съм им живи, здрави и много да ги радват.

# 93
  • София

Не искам да сенабърквам,но тя ти отговори в старата тема накрая,затова не си обърнала внимание Peace

Благодаря сега влезнах и видях, много съм отнесена Embarassed

# 94
Добро утро! Вчера е бил хубав ден за нас - септемврийките, цели три бебчета  Simple Smile

Честита радост на Alex99q Tanni и Tami1111 ! Да са им живи и здрави бебчетата, много радост и усмивки да им носят малките слънца!

Вчера  целият ден го изкарах по улиците и толкова ходене му ударих. Вечерта приключихме на кръчма - хапнахме, пийнахме и се посмяхме. Спали сме като къпани и нормално сега се събуждам в страхотно настроение и тонус!
Bamba, благодаря ти за кафенцето, едни такива мисли морски ми нахлуха  newsm53
Атракция, аз бих отишла поне на един контролен преглед при избрания доктор, хем да си спокойна пък и той не е ли хубаво да е наясно с подробностите около теб ....
maya_4ekelova, моя доктор каза да спра магнерота в 36 седмица. Честно да ти кажа като го спрях много се притеснявах, но от тогава почти нямам контракции. Ако ще раждаш нормално е желателно да го спреш - казват че все пак затруднява ефективността на родилните контракции. Ако си секцио може да си го пиеш /даже мисля е желателно/ до края.
Сега отивам да си изпия кафенцето някъде на въздух и после ще се прибера да се насиля за някакво гнездене  newsm62
Хубав и усмихнат ден на всички и мноооого  Hug

# 95
  • sofia
Здравейте и от мен!Да са живи и здрави новите бебешоци! newsm18От днес съм в 9-тия месец!  261uuЙе-йе!Хубав ден!

# 96
  • София
Здравейте, момичета!
Аз влизам набързо да ви видя, че след 2 часа тръгвам към болницата. Днес ще ме приемат и, живот и здраве, утре ще се хваля Laughing Стискайте ми палци!

Честито на всички нови мами! Да са ви живи и здрави дечицата и само радост да ви носят!
Хайде лек ден от мен и дано в тази жега имаме по-малко неразположения!

# 97
electra стискам ти палци,мила!Всичко да ти мине по вода!Чакаме те утре с добри новини! Hug Hug Hug
Аз си взех почивен ден днес и мисля да погнездя и аз,като вас,ама как ме е мързел Blush,но няма начин,трябва да се стягам Naughty
Момичета, к'во представлява прегледа за разкритие и толкова ли боли? newsm78

# 98
Добро утро и от мен!

Бамба, страхотно кафенце!

Честито бебче на мама Тами1111, да е жива и здрава малката принцеска и много радости да ви носи!

villi, пиши после какво е казал док за това сълзене, много страшно ми прозвуча. Дано всичко е наред и с теб, и с бебчо!  Praynig

bebe6oci, аз съм същата поспалана, колкото и пъти да ставам през нощта до 00, после веднага се отрязвам. А сутрин ако не е детето да ме събуди още в 7.00 часа, щях да спя поне до 9-10 часа. Направо се чудя ако и това бебе ми е ревливо като първото и не спи по цяла нощ, как ще се оправя с безсънието.  ooooh!

Atrakcia и аз мисля, че трябва да се видиш поне веднъж с доктора, отиди на преглед, поговори с него, така ще си по-спокойна.

mim4eto007, стискам палци всичко да мине много леко, значи скоро ще е събитието. За резултатите - според мен днес ще бъдат готови кръвта и урината, а в петък - микробиологията. Ако тръгнеш да раждаш през нощта, аз също не знам къде точно се влиза, но нищо не пречи да отидеш на главния вход, там нали има охрана, той ще знае със сигурност.

maya_4ekelova, аз трябва да си пия магнезия до деня преди секциото, в никакъв случай не трябва да го спирам, че да си изчакам датата на операцията. Сигурно за тези от вас, които ще раждат нормално, важи друг принцип.

Аз вчера си взех последните кръв и урина, които правих и хемоглобина ми беше паднал на 98.  Tired Док направо се побърка като видя, каза ми - Сигурна ли си, че вашата лаборатория е надеждна, че при всичкото желязо, което изпи до момента, не може да имаш толкова нисък хемоглобин. Направо се засрамих да ви кажа, защото аз желязото не го пия, тази Тотема ми дойде в повече. А трябваше да я пия всеки ден по една ампула плюс Малтофер Фол. А аз не пия нищо, сега ме е страх да не стане нещо по време на операцията заради ниския хемоглобин, че нали се губи много кръв. Сега в петък трябва да отида в ТК с докторката, за да ми направи картона за секциото и да ми пусне кръв и урина в самата болница, че нали трябват за раждането, до тогава обаче няма да мога да го вдигна пустия хемоглобин и не знам какво ще става.

electra, стискам палци и с двете ръце мила, дано всичко мине по мед и масло и ще чакаме добри новини. Успех!!!!  Praynig

# 99
  • София
Честито бебче на мама Tanni, Alex и Тами! Да са ви живи и  здрави и много кротки бебчета, а на мамите бързо възстановявавне!   bouquet
Електра, стискам ти палци мила, дано всичко мине бързо и безболезнено!
Аз днес съм на ЖК, после ще пиша, хубав ден на всички!

# 100
Киарра, Hug Hug Hug

# 101
  • Бургас
Здравейте,

Честити нови бебчета на мамите, да са им живи и здрави
 smile3525
Момичета аз да ви кажа въобще не съм пила този магнезии задължително ли трябва да се пие на мен защо не са ми го изписали Thinking
Вече с нетърпение чакам че останаха 10 дни само до термина искам да излиза мъника ама той нещо се ослушва
Поздрави на всички

# 102
  • София
Добро утро и от мен !!

baloniЧЕСТИТО НА МАМА ALEX99, TANNI и TAMI1111. Да са им живи и здрави бебчовците и скорошно възстановяванен на мамите   baloni

Бамба мерси за кафенцето

maya_4ekelovaаз спрях магнезия малко преди да вляза в 36г.с, но както някой друг ти беше писал и при мен се получи същото. Откакто го спрях спряха и контракциите и всичко.

electra, стискам палци

И аз вчера бях цял ден на вън. Ходих до университета, платих си таксата, записах се. Остава ми да взема едно търговско право, но датите са на 10 и 11 септември и се съмнявам ,че изобщо ще успея да се явя сега.

# 103
mim4eto007,значи  наближава моментът PeaceСтискам ти палци и на теб Hug Дано ти е по вода и скоро да гушнеш бебчетата!
villi пиши как е минало.Дано не е нещо сериозно Praynig
kiαrrα ,може би трябва сега да попиеш малко желязо,за да се качи поне тези дни преди операцията newsm78 или не действа толкова бързо?

# 104
Честито на мама Татяна и да и е жив и здрав малкия Янислав!!!
Честито на Tami1111!Да й е жива и здрава малката Гергана !!!

И аз да споделя. На мен ще ми махат серклажа на 01.09 и след това вече чакам, ако не стана преди това "августинка" Simple Smile Предният път стана седмица след като ми махнаха конеца, но сега ми се струва, че ще бързаме и може ден два след махането да тръгне:)

Общи условия

Активация на акаунт