Август 2009 - тема №61

• 15 383
  • 298
  •   1
Отговори
# 210
  • На плажа
Янче, много да се забавлявате.Благородно ви завиждам  Peace

# 211
Аз пак да питам, шишетата дето храните и слагате водичка, преди всяко ядене ли стерилизирате или един път на ден а преди ядене миета със гореща вода?

Тези, в които го храня стерилизирам след всяко хранене  Peace
Шишето с водата, само 1 на ден, тъй като той почти не пие вода. Между другото водата, която не изпива за деня се подменя с нова преварена  Naughty

НИЕ ОТИВАМЕ НА МАДОНААААААААА, ЮХУУУУУУУ!!! До утре! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Весело изкарване на тези, които отиват на концерта  Party Аз не съм й голяма почитателка на Мадона, но все пак е звезда от голяма величина, така че се надявам да останете супер доволни

# 212
  • София
  За зъбчетата при новородените това което съм чела е че се срещат рядко и че трябва да се види от лекар дали не се клатят, защото тогава има опасност от аспириране и проблеми и понякога се вадят.

# 213
Силви, дано всичко тръгне от самосебе си  Praynig Аз все съм се чудела, дали омотана пъпна връв не може да е причина бебето да не слезе на долу  newsm78

Може - поне моята докторка каза така, но уж при мен не било така, също по къса от нормално!

Петя - разбира се, че няма - все пак вие всички сте с много ценен опит - как ще пропусна възможността да се уча наготово! Simple Smile

# 214
Мамчета помагайте. Малкият Ники до сега го кърмих на една гърда за около 15 минути, от който в повечето време кърмата ми тече много. Да кажем първите 5 до 7 минути. Знам това защото той ме пуска от време на време и целия го оливам. От два дни насам обаче взе да седи на гърдата повече време, като си прави почивки, защото на 10 минута вече е заспал. Вдигам го да се оригне и след 2-3 мин отново е буден и пак търси да яде и така правим ядене около 40 минути.Нормално ли е това чудо.
Днес реших да си направя експеримент като се изцедя 30 мин преди храненето и да видя колко кърма ще успея да изцедя. Да ама не малкия се събуди по рано ревящ, заради коликите, а и гладен, та успях да изцедя само 30 мл. след което му дадох да яде от същата гърда сука около 20 минути без почивка за оригването и после му дадох тези 30 мл. Но след като го сложих да спи се размрънка и пак му предложих гърдата и пак сука около 2-3 мин после заспа. Докато го оставя в кошарата пак почна да плаче и този път реших да му дам водичка, но продължава да не спи. Като го гушна заради коликите и право търси да яде, а сме почнали от 6 без 10
И продължава да плаче . newsm45 newsm45 newsm45
да живеят люлеешите столове май се успокоихме. Пу-пу

# 215
Здравейте, мамчета! Ние  вече сме си вкъщи с малката Маги и сме добре!
Благодаря ви за подкрепата и поздравите!   newsm51  Днес ни е първа вечер да сме сами и да видим как ще се справим!

# 216
ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ МАМЧЕТА, МНОГО ДА ГИ РАДВАТ МАЛКИТЕ СЪКРОВИЩА !!!

rumik аз съм с нисък хемоглобинт, изписаха ме със 84, но само съм бледа, нищо друго не усещам, даже и задъхването изчезна. Мисля, че е обратно - при нисък хемоглобин пулса се забързва, затова е и задъхването. Незнам дали ме разбра малко объркано го написах.

jijin ние сме с колики от 7мия ден, макар че доки каза, че нормално се появявали около 15тия. Започнахме със Саб симплекс и сега сме н Инфаколик.

Добре дошли на Фифонка и малката Магдалена.

Аз пак да питам, като не се изцеждам през 3 часа, ами през 6 има ли опасност да намалее кърмата?

# 217
  • София
Мамчета помагайте. Малкият Ники до сега го кърмих на една гърда за около 15 минути, от който в повечето време кърмата ми тече много. Да кажем първите 5 до 7 минути. Знам това защото той ме пуска от време на време и целия го оливам. От два дни насам обаче взе да седи на гърдата повече време, като си прави почивки, защото на 10 минута вече е заспал. Вдигам го да се оригне и след 2-3 мин отново е буден и пак търси да яде и така правим ядене около 40 минути.Нормално ли е това чудо.
Днес реших да си направя експеримент като се изцедя 30 мин преди храненето и да видя колко кърма ще успея да изцедя. Да ама не малкия се събуди по рано ревящ, заради коликите, а и гладен, та успях да изцедя само 30 мл. след което му дадох да яде от същата гърда сука около 20 минути без почивка за оригването и после му дадох тези 30 мл. Но след като го сложих да спи се размрънка и пак му предложих гърдата и пак сука около 2-3 мин после заспа. Докато го оставя в кошарата пак почна да плаче и този път реших да му дам водичка, но продължава да не спи. Като го гушна заради коликите и право търси да яде, а сме почнали от 6 без 10
И продължава да плаче . newsm45 newsm45 newsm45
да живеят люлеешите столове май се успокоихме. Пу-пу
   Повечето бебчета изживяват скок в растежа 3-4 седмица. Тогава са по-неспокойни и търсят по-често да сучат. Просто предлагайте по-често колкото си иска да яде и след време ще отмине. На всяко хранене е хубаво да предлагате и двете гърди, като на следващото започвата от тази която е била втора предния път.

# 218
Имате ли уреди против комари при бебетата newsm78
Aila ,ти какво ще кажеш?

# 219
  • София
  Съжалявам, но ние сме на висок етаж и няма комари, така че не съм се интересувала.

# 220
И ние сме горе-долу на високичко(6 ет.),но гадните комари снощи ухапаха бебчето ми и цял ден му беше червена бузката и още не му е минало Sad
На опаковката не пише,че не е препоръчително да се използва при деца,но все пак да питам.

# 221
Имате ли уреди против комари при бебетата newsm78
Aila ,ти какво ще кажеш?

Задължително - купих на Чико ултразвука  и съм доволна.

# 222
Аз имам на Райд- ден и нощ с пясъка.Не е течен и не би трябвало да има много изпарения .Не се сетих,че може да има детски.

Последна редакция: сб, 29 авг 2009, 20:43 от dolls

# 223
Ей, Петенце, вие в друг град ще се местите. Нали не греша? Ако е така, не е нужно нищо за смяна на педиатъра, щом идваш от друг град, може по всяко време (за възрастните е така, не вярвам за децата да е по-различно).

И моя мъж вчера и днес през деня яде по няколко пъти преди да заспи. А май и коликите почнаха, та дали може да е фазата на растежа и коликите на куп и все на цица да седи  newsm78 Иначе в количката на вън си спинка Simple Smile

# 224
Айла,понеже видях по-горе че си дала съвет на sosmy,би ли ми казала дали този скок в разтежа може да се прояви по-рано?Понеже моят син е на 16 дни,а от 4 дни не е спрял да плаче и не заспива след като го нахраня.Спи по около 9 часа на денонощие,което е крайно недостатъчно и аз чак днес зацепих,че може да гладува и започнах да давам от двете гърди  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт