Изгубени години (Kaybolan yıllar) - турски сериал по Нова ТВ

• 97 627
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
Пази Боже от такава майка  ooooh!

# 406
  • Атлантис, Галактика Пегас
Пази Боже от такава майка  ooooh!
Нали не й е истинска майка.  Mr. Green

# 407
Пази Боже от такава майка  ooooh!
Нали не й е истинска майка.  Mr. Green
Да де,ама и тя дете е имала,осиновява друго и ...нещо не ми се връзва  Naughty ,иначе си права-не е истинска майка  Peace

# 408
Абе момичета я разяснете, кой е този с очилата дето се среща и с Али и с Есмер на покрива newsm78

# 409
Абе момичета я разяснете, кой е този с очилата дето се среща и с Али и с Есмер на покрива newsm78
И ние не знаем...  Да не би да е някой агент от спец службите... Whistling

# 410
Пази Боже от такава майка  ooooh!
Нали не й е истинска майка.  Mr. Green
Да де,ама и тя дете е имала,осиновява друго и ...нещо не ми се връзва  Naughty ,иначе си права-не е истинска майка  Peace
Че тя има и син, ама осиновява Езел само и единствено че прилича на Айлин за мен е това. Иска да замени умрялата си щерка.  ooooh! ooooh! ooooh!

# 411
Естествено,нали за това й сменя и името  Peace

# 412
Милата...
Езел преживя пореден шок... боже как не умря и не изперка до сега това момиче...  ooooh! ooooh! ooooh!

# 413
  • ... да усещаш мириса на море ...
[tara_lezhka,благодаря за разяснението   bouquet ,но и моето мнение е ,че Бурак има още да учи  Peace
Иначе определено с тази роля май се справя по-добре

А, аз играта въобще не съм я коментирала, само посочих реда на сериалите.  Rolling Eyes Честно казано, аз доколкото гледах Мелодията, трудно му разчитах мимиките - не можех да разбера, кога се усмихва и кога е надменен, но пък как плаче...  Simple Smile

# 414
  • София
Ох, а този Есмер. Защо ни държи в такова напрежение. Само една дума от неговите уста към Айлин и всичко ще си дойде на мястото. Да се обърне към нея с истинското й име  Heart Eyes Вече на два пъти имаше тази възможност, но уви...
Колкото до Бурак... В Мелодията от първата серия ми стана антипатичен, а тук от първата серия ми е много симпатичен. Как става тая работа  Grinning

# 415
Ох, а този Есмер. Защо ни държи в такова напрежение. Само една дума от неговите уста към Айлин и всичко ще си дойде на мястото. Да се обърне към нея с истинското й име  Heart Eyes Вече на два пъти имаше тази възможност, но уви...
Колкото до Бурак... В Мелодията от първата серия ми стана антипатичен, а тук от първата серия ми е много симпатичен. Как става тая работа  Grinning
Е много бързаш!! Сериал да става!  Mr. Green

# 416
tara_lezhka,
И на мен ми беше трудно(да не кажа и невъзможно),иначе не беше точно към теб репликата-нали се обсъждаха актьорските умения и просто свързах нещата  Peace Както виждам обаче сме на едно мнение  Hug
Иначе определено с тази роля(на Али ) се реабилитира малко,ама малко,в моите очи  Peace Корделиа,дано не си права

# 417
  • София
Ааа, не искам латино да става  Wink

# 418
tara_lezhka,
И на мен ми беше трудно(да не кажа и невъзможно),иначе не беше точно към теб репликата-нали се обсъждаха актьорските умения и просто свързах нещата  Peace Както виждам обаче сме на едно мнение  Hug
Иначе определено с тази роля(на Али ) се реабилитира малко,ама малко,в моите очи  Peace Корделиа,дано не си права
за кое да не съм права?  newsm78
Имах предвид че докато се познаят ще мине време.. Сериал да става. Че иначе толкова серии от къде?  Joy

# 419
Ааа, не искам латино да става  Wink
Чак латино едва ли, нали са 50 и няколко серии или не така?  newsm78
Аз и Перла за това не почнах да гледам.. че не обичам много серии.  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт