Петъчна:Ровите ли в колата ,GSM ,чантата , бельото на половинката си?

• 9 974
  • 180
  •   1
Отговори
# 165
  • София
а това тайното ровене е много хубаво така ли?

# 166
Не ровя и мразя да ми ровят. Нямам какво конкретно да крия, но самата мисъл, че той или който и да е друг ще ми чете разговорите по скайп (иначе фактите на 90 процента ще ги споделя) или ще ми рови в чантата... като омърсена ще се чувствам.
Моя мъж е добряк. Моята кола нито веднъж не съм му дала да я кара, а аз неговата ползвам, когато имам нужда. Никога, обаче, не му ровя из нещата. Разбира се, ако ми потрябва нещо от жабката - без да се замисля ще бръкна да го взема. Но няма да се заглеждам по други листченца и сие, ако търся кибрит, например.
Веднъж, обаче, моя лаптоп нещо беше недостъпен и мъжа ми предложи негов за вечерта. Аз ползвах търсачката и докато пишех каквото там търсех и ми се появиха предишните търсения със същата буква. Видях името на бившата му любов. Не му казах, защото не виждам смисъл, явно в определен момент от живота си е търсил начин да се информира или да се свъже с нея.

И накрая само да кажа, че хора, които живеят в съмнение и ровят постоянно са за съжаление. Дори и нищо никога да не открият, тях ги гризе нещо вътре...

# 167
read only, браво ,че не с исе вкарал във филми. Ако беше някой друг щеше да има драми

# 168
Много ми се иска...ама знам, че ако ме набара, че ровя телефона му #2gunfire #2gunfire #2gunfire Той моя го проверява от време на време, ама аз работя с клиенти, така че нищо няма право да каже ooooh!  Колата ми е винаги чиста няма нищо hahaha а колкото до белиото и там няма нищо, нали аз го пера Peace Joy

# 169
Е, ти имаш ли какво да криеш всъщност  Mr. Green

# 170
Е, ти имаш ли какво да криеш всъщност  Mr. Green
Ха е сега....... Embarassed Embarassed Embarassed Crazy

# 171
  • Linz
Много ми се иска...ама знам, че ако ме набара, че ровя телефона му #2gunfire #2gunfire #2gunfire Той моя го проверява от време на време...
Shocked

# 172
Много ми се иска...ама знам, че ако ме набара, че ровя телефона му #2gunfire #2gunfire #2gunfire Той моя го проверява от време на време...
Shocked
Така е, ами аз слушам няма две пет, при него, макар, че и аз съм инат и ако вземе да се караме става #Sniper tantrum Banghead smile3511 Но мие интересно с него, поне има приключение hahaha hahaha hahaha Смятам, че мъжа трябва да се слуша, щом е глава на семейството, но в опредлени граници разбира се Peace

# 173
  • Linz
Shocked
Така е, ами аз слушам няма две пет, при него, макар, че и аз съм инат и ако вземе да се караме става #Sniper tantrum Banghead smile3511 Но мие интересно с него, поне има приключение hahaha hahaha hahaha Смятам, че мъжа трябва да се слуша, щом е глава на семейството, но в опредлени граници разбира се Peace
При нас става същото (преди малко например имеше врява до небето, но всичко утихна и нещата си дойдоха на мястото), но да го оставя да прави каквото си иска, а аз да се подчинявам- абсурд! Или ще е двуглаво семейство, или никакво! Защо му позволяваш да ти рови в телефона, след като той не ти позволява да ровиш в неговия?!... Не мисля, че наистина смяташ така, а той ти го е набил в главата... Уф, чак се ядосах, ама много се дразня на наглостта. И на мен понякога се опитва да ми дава тон в живота и настава лудница, за това се паля и сега. Направо го пращам на майната си като не знае как трябва да се държи Crossing Arms

# 174
Shocked
При нас става същото (преди малко например имеше врява до небето, но всичко утихна и нещата си дойдоха на мястото), но да го оставя да прави каквото си иска, а аз да се подчинявам- абсурд! Или ще е двуглаво семейство, или никакво! Защо му позволяваш да ти рови в телефона, след като той не ти позволява да ровиш в неговия?!... Не мисля, че наистина смяташ така, а той ти го е набил в главата... Уф, чак се ядосах, ама много се дразня на наглостта. И на мен понякога се опитва да ми дава тон в живота и настава лудница, за това се паля и сега. Направо го пращам на майната си като не знае как трябва да се държи Crossing Arms
Ами ние се караме затова, защото той си мисли, че лесно може да ме командва, обаче не става и се почва караницата и...... #2gunfire Rage newsm61 Той ми вика бясната не можел да се оправи с мен, обаче аз като набарам телефона му сам си надзъртам доста нагло Joy
Ние уж се бяхме разбрали, че сме големи хора и няма да се задушаваме във връзката си и ще си даваме свобода уж е така, ама....някой път става  и аз не знам какво box smile3560

# 175
В момента ми се рови в бельото му етъй както си е на него и да си поиграя с големия му пакет... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Embarassed

# 176
В момента ми се рови в бельото му етъй както си е на него и да си поиграя с големия му пакет... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Embarassed
Ко речи  Shocked Shocked Shocked smile3532

# 177
Е, Мариянка сега хвалиш ли се Whistling Hug

# 178

Ние уж се бяхме разбрали, че сме големи хора и няма да се задушаваме във връзката си и ще си даваме свобода уж е така, ама....някой път става  и аз не знам какво box smile3560
Ето я и ключовата дума в това изречение Wink.

Мариянка,провери ли пакета?

# 179
Ровите ли в колата ,GSM ,компа ,чантата , бельото на половинката си и какво "съкровище "открихте?

В колата му ровя всеки път преди да я закарам на мивка и изхвърлям всякакви боклуци Grinning В бельото му също ровя редовно, но бързо намирам каквото ми трябва newsm36 newsm36 newsm36

Общи условия

Активация на акаунт