Според мен не се държи нормално, според него аз не съм добре

• 9 678
  • 95
  •   1
Отговори
# 15
Домакини сте и двамата, нека си го набие в главата.
Седни и виж с кои неща можеш да се справиш, примерно с пране, простиране, готвене, другите като чистене, миене, както и част от гледането на детето му ги възложи на него. И не пипвай нищо от тях.
Пък, ако не стане - поне ще гледаш 2 деца, не 3.

Find_NEMO, прав си. Но има и нещо друго - начинът на възпитание на жената. Ако тя е възпитавана, че трябва да го обгрижва за всичко, а той да не пипва, защото така прави истинската жена и домакиня, нищо чудно и сама да го е свикнала на този живот. Сега е осъзнала грешката си и ако той реши, че може да се държи като възрастен и да бъде съпруг и баща, би трябвало да я поправят заедно.

# 16
Разбрахме че освен всичко, авторката няма и никакво желание за секс с него.

Заставам и аз зад Немо. Когато няма любов от страна на жената, за каква да говорим от страна на мъжа?

# 17
Къв секс в напреднала бременност, бре? newsm78

# 18
Find_NEMO, прав си. Но има и нещо друго - начинът на възпитание на жената. Ако тя е възпитавана, че трябва да го обгрижва за всичко, а той да не пипва, защото така прави истинската жена и домакиня, нищо чудно и сама да го е свикнала на този живот. Сега е осъзнала грешката си и ако той реши, че може да се държи като възрастен и да бъде съпруг и баща, би трябвало да я поправят заедно.

Не крия, че аз се осланям повече на собствената си глава и това  което мисля, а не на възпитанието си. Само аз ли съм така бе мама му стара  newsm78 Възпитанието е докато си дете ... после - имаш си глава на раменете - оправяй се ..  Confused

# 19
... Само аз ли съм така бе мама му стара  newsm78 ...

Не си, и аз съм така  Mr. Green но малко са като нас.

# 20
Къв секс в напреднала бременност, бре? newsm78

Нещо пречи ли?

# 21
 Twisted Evil Какъв е този "мъж"!  ooooh! Гледай себе си и мисли за детенцето ти и бебчето което е в теб,бъди егоистка за себе си. Почивай си и просто не му обръщай внимание ,защото така натоварваш себе си и бебенцето ти. На този търтей просто му кажи,че да ще има дрехи когато си ги изпере и ще му е чисто когато си изчисти и че ти си бременна и трябва да си почиваш . На сегашния етап определено ти си много много по-важна от него и трябва да си спокойна   bouquet

# 22
Всяка жена е различна, на някоя не й се прави секс, на друга й се прави 3 пъти повече, трети пък имат здравословни проблеми.
Така че фактор е, определено.
Нищо няма да му стане на господина, то ако се мреше досега, сума ти народ да си е отишъл.

# 23
  • София
Аз пък не мога да разбера наличието на две еднакви теми в два различни подфорума - едната от гост, а другата от потребител. Сигурно е нормално, или аз не съм добре newsm78

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=424228.0

В едната тема женена, в другата - разведена?  newsm78
Зачудих се и аз да ти кажа.

# 24
И аз като повечето мисля,че трябва да уважаваш повече себе си,за да започне и той да те уважава.Не върши всичко-почивай,чети списания,ходи на разходки,глези се-сега имаш нужда от това.Кажи му като човек,че не е нормално ти да вършиш всичко-даже и да не си бременна-че в края на краищата сте равноправни.Помоли го да върши по-тежката работа.Ако не иска-не я върши и ти.Той трябва да разбере,че не е гостенин в тази къща.Ами като се роди бебето-какво ще правиш тогава?Та ти ще луднеш.Дай му ясно да разбере,че няма да му слугуваш.Иначе рискуваш цял живот да си му слугиня.А ние жените също ходим на работа,затова и в къщи трябва да си поделяме задълженията.

# 25
Twisted Evil Какъв е този "мъж"!  ooooh! Гледай себе си и мисли за детенцето ти и бебчето което е в теб,бъди егоистка за себе си. Почивай си и просто не му обръщай внимание ,защото така натоварваш себе си и бебенцето ти. На този търтей просто му кажи,че да ще има дрехи когато си ги изпере и ще му е чисто когато си изчисти и че ти си бременна и трябва да си почиваш . На сегашния етап определено ти си много много по-важна от него и трябва да си спокойна   bouquet

Авторката е зависима финансово от него-търтея ... има го в темата. Така може да говори само ако се издържа сама  Confused

Репликата е и към мари45

# 26
Прав си,но тя най-малко трябва да направи опит да го включи в домакинската работа.Все пак е баща и трябва да е отговорен.

# 27
     Да отговоря първо за темата снощи преди да пиша доста четох и там търсих решението да себе си. Взех  стила на написаното от този потребител уж за да стане сбито и не много разтъкано, а то излязло еднакво съжалявам.

За тези,които казват,че не съм се научила да говоря е напротив говорила съм тоолко много,че сега като реша да го правя директно ми се казва,че тая песен не му се слуша вече и наистина не слуша или напада и той с обиди, защотоаз като му кажа истината той ми заявява,че е обиден и спира да говори.

За секса ми какво да искам от човек,който един диалог не води с мен  по някое врее ляга пред тв-то и захърква няма гуш няма нищо. После не искам е напротив ама няма от кого да искам.

Пробва да нечистя и да си почевам аз и не можех де (незнам дали се усети,че наистина не мога) Ми месеци не пипваше ако аз не го накарам или се развикам,че е мръсно. В един момент за нещо си ми се каза - ми нали не ми казвал нищо за това,че не си върша домакинството какво повече искам от него.

Не съм също от мълчаливите,просто реших да видя и други мнения, но ако има ефект е тридневен и все тая а аз съм строшила сума нерви да говоря и обяснявам кое не е наред.

# 28
Сега трябва да кажеш колко работи той, кога се прибира, и работиш ли ти. Разбрахме че си финансово зависима, така че не се знае кой повече си клати краката.

# 29
А правите ли нещо заедно, ти интересуваш ли се от неговата работа, умеете ли да се забавлявате заедно, когато детето не е с вас. Laughing
Решението за себе си няма да намериш в интернет според мен ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт