В корема на нашите НОЕМВРИйки ритат малки лудорийки-39

• 16 249
  • 292
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Здравейте и от мен момичета. Копирам Ви едно линкче, което описва как точно изглежда новороденото бебе...доста е интересно, има неща, за които не съм чувала.
http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?t=2137
Относно кремовете за стрии аз ползвам на Мустела 9 месеца и на L'Occitane Масло от Карите' за майки и бебета, ама все си мисля, че много си зависи от кожата. Иначе и от двете мазила съм доволна, засега стрии нови нямам , ама доколкото знам най-често се появяват в 9 месец, така че има време до заключенията  newsm47

Поздрави на всички

# 151
  • Пловдив Белащица
...
питанка  Mr. Green : Тия дни гледах едни сутиени за кърмачки, много готини, секси даже бих казала, удобни и на добра цена... Обаче... съм в чуденка какъв размер да си взема  newsm78 След раждането да очаквам ли, че ще ми пораснат повече цицорите? И изобщо сутиенът, който ще си взема в болницата, за прибирането вкъщи... с един номер по-голям ли трябва да го взема?... Извинявам се за малоумния въпрос  Blush
... Twisted Evil

Много е относително. На мен ми пораснаха гърдите и сутиените за кърмене, които си бях купила няма и месец преди раждането ми бяха определено малки. Не че не ставаха за носене, но първите седмици с препълването на гърдите и рисковете от запушване на каналчета не са най-добрият момент за носене на тясни сутиени. Може да рискуваш с един номер по-големи. Иначе моя приятелка си изкара цялата бременност и първите месеци на кърмене със сутиените от преди забременяването.

# 152
vess_82   много полезна статия си сложила,поне за мен...  bouquet

# 153
За сутиението след раждането - аз съм сигурна, че ще си ми стават сутиените отпреди забременяването, тях си нося и в момента. Няма правило - на някои много им се уголемяват гърдите, на други - никак. При мен промяна няма почти. С първото раждане пак така - не съм сменяла размера на сутиените.

# 154
За сутиението след раждането - аз съм сигурна, че ще си ми стават сутиените отпреди забременяването, тях си нося и в момента. Няма правило - на някои много им се уголемяват гърдите, на други - никак. При мен промяна няма почти. С първото раждане пак така - не съм сменяла размера на сутиените.

Наистина е индивидуално - аз имам чувството че не с един, а с два номера бях "нарастнала", а и сега натам отиват нещата май...

# 155
 Mr. Green Mr. Green О чуденката е и при мен за тези сутиени ... като си гледам гърдите и тялото не мога да се позная ... откъде извадих толкова кожа за да го покрия  Mr. Green Mr. Green
сега съм все едно надута със силикон от всякъде ... подвижно меченце  Laughing
като отида в магазин незнам кой размер да си поръчам винаги хващам много малки ...
 newsm78 #Crazy
но какво да се прави от 42 , 44 сега сигурно съм 50,52 по българския стандарт  #2gunfire

така че ще ги купувам по-късно ...и май ще е задължително меренето Mr. Green Twisted Evil
Ако ми дадат  Peace

# 156
 КЛОДИЯ , КИКИ благодаря за отговорите.
 Клодия, ти какво им слагаш на гърдите та ти растат толкова?
 Моите при първата бременност бяха пораснали малко , а и сега е така. 

# 157
Направо завиждам на тези с непорасналите цици. По време на първата бременност стартирах с чашка C,  a след като родих бях с Е.  Crazy Сега в момента съм с D.

# 158
Хм, аз пък завиждам за оголемените цици... Аз стартирах с А и сега (след порастването) пак съм с А, само дето махнах подплънките...  Rolling Eyes Мъжото така се надяваше да поналея гръд, ама на - не щат мойте цицори  Crazy

Но, както казват хората, надеждата умира последна, така че като ви попрочетох коментарите относно моята питанка  Hug, реших да си приготвя леко по-голям сутиен за родилното. Пък ще видим какво ще се получи най-накрая..., важното е да съм подготвена за всякакви ситуации...  Flutter

# 159
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Виждам,че коментирате сутиените,моите гърди порастнаха още в началото с 2 номера и спряха.
Така си стоят от няколко месеца.Някой тук беше пуснал един модел мисля на Чико или Триумф newsm78,приличаше на безшевен,видя ми се много удобен.Ако се сетите пуснете линк,да не ровя,че забравих да го запаметя.

# 160
  • София, Борово
Хрисси, аз ги дезинфекцирам, като ги замразявам във фризера за 24 часа.  Преди това пера на ръка Peace

# 161
Здравейте бъдещи мами!
Да се запиша и аз при вас - на 10 ноември - ще бъде мъж Simple Smile
Имам едно питане: има ли някоя, която е на трета ФМ през 34-та седмица или всички сте около 30-та?
Аз ходих при Цонев (там, където е и Балев) и той ме вика пак на 01.10, та се чудя дали да не отида тези дни, може да се е объркал нещо с датите, да е било 01.09  Confused

# 162
  • Пловдив
Хрисси, аз ги дезинфекцирам, като ги замразявам във фризера за 24 часа.  Преди това пера на ръка Peace

a как така  newsm78 ама то замразяването не е дезинфекция

# 163
Добре дошла Яна   bouquet Много щастие и късмет и бебо много да те радва  Hug
Не мога да ти отговоря на този въпрос, защо не звъннеш и да се разбереш с доктора.
Танита Mr. Green Mr. Green незнам откъде ама съм огромна поне за мен си изглеждам все едно всеки момент ще раждам  Mr. Green Mr. Green В маршрутката като видят огромния ми корем ме питат кога ще е събитието, а като им кажа че е в края на ноември ме гледат смаяно  Laughing Laughing
Ако искате да ви дам малко  Wink от моите, че нашето тати нещо им се мръщи ... не обичал големи... Да им се на мъжете ... всеки иска нещо дето го няма  newsm78 Mr. Green Mr. Green

# 164
Хайде добъ вечер Simple Smile

След цял ден висене в Токуда, най-накрая се прибрах....

Откриха ми дупка в ретината и бели петна без очно налягане... Обработиха ми очите с лазер - доста неприятна манпипулация и казаха категорично секцио, ако искам да си видя после детето...

Люлински мами, свиркайте за срещичката!!!

Стига толкова пред компа, че съм само с едно оченце днес....

Общи условия

Активация на акаунт