Септември дойде...циганско лято да ни донесе

• 16 572
  • 289
  •   1
Отговори
# 75
Исе,ще свикне не се притесняваи Hug

# 76
Тъжна мама ,Честит рожден ден,желая ти много щастие и повече усмивки на лицето ти.

Ние вчера навършихме 40 дена.Таничка посреща гости ,направихме погача и изпълнихме целия ритуал.
Снимки ще кача по-късно.

# 77
Е мина първият ден на "ученика" Laughing
Учителката каза,че малко е мрънкал,но не е плакал,не е спал много добре на обяд-ама познайте защо?
Защото не е посмял да си иска  baby_neutral Wink,а тя беше в раничката му.
Иначе си е играл с децата през повечето време
Абе геройче си е  на мама момчето

Глори специални целувки на вас Heart Eyes

# 78
  • София
Честит празник на тъжна мама,да е жива и здрава и скоро щастлива мама!  bouquet

Исе,ще се справите мила,то за мамите май е по-трудно. Hug

Весе,мен хич не ми се започва работа,ще ми се още да си гледам Жоренцето,но няма как трябва да се изкарват пари.Той ще тръгва най-късно на 24-ти,но такава треска ме тресе,много ме е шубе.

# 79
Здравейте, милички! Чета редовно, но не пиша, защото направо не ми остава време да си чуя мислите. Опитваме се да работим и двамата на пълен работен ден, но да не даваме мечката на градина или гледачка още... баби-помагачки не сме викали и се сещате как си предаваме ценния пакет и комплект инструкции с него.

Тъжна мама, честито и от мен с малко закъснение.

Исе, Зори, напълно ви разбирам за градината. Аз също мисля, че е по-тежко за майките...

Рони, спешъл благодарности за мечешкия поздрав. Къде вирее тази посестрима? А овненцето малко не признава ли шезлонг и друскане? Аз така работих за прасец - на левия крак, много добре се разви. Добре, че нямаме съседи отдолу, че вкъщи е предимно паркет и с това почукване можеше да си отнесем оплакването. Друга идея - молове разни, ама там е равно и няма да се получи пълна симулация.

Шерче, снимките от сватбата са страхотни. Аз най-много вас двете харесах  Mr. Green

Пак ще се включа  Heart Eyes

# 80
Добро утро
Както и предполагах,тази сутрин беше кошмар.Още със ставането се започна един рев,едно чудо Sad
Маминия така плака,че направо сърцето ми се скъса Cry

Светле как сте,как е Дари?

# 81
Исе,браво на мъничкото геройче. Кажи на учителката за бибата - така ще могат да реагират адекватно. А той самият какво споделя? Представям си как си се чувствала сутринта. Гуш за мама. Hug

Весе, кога точно се връщаш на работа? Как е Емо днес? Да поздравиш мъжете си от мен. Heart Eyes
Зори, и за теб си мислех, че е рано да се връщаш на работа. И аз смятам, че в известна степен майките по-трудно приемат мисълта за раздялата.

Светле как сте,как е Дари?

Ами и аз не знам вече. Мисля, че по-добре. Ама предното денонощие беше ад за всички ни: тежко разстройство, висока Т - 39 градуса, която  не спадаше въпреки лекарствата, повръщане на АБ, което продължава и сега, щото още като види спринцовката почва да се напъва да повръща. Sad И непрекъснато проплакване, щото вече няма силички за рев. На ръце - 24 часа в денонощието. И познайте - Митко като е по цял ден на работа какво ми е весело. Вчера следобед се сетих, че не съм ходила до тоалетната цял ден. ПРосто няма как, щото и при Вики не ще да стои сега като е кисел. И да споделя, че да ми олекне нещо, дето много емоционално изживях: мия му дупето след поредното дрискане и се разкарвам с него полугол на ръце из къщи, за да взема дрешки. Минавам край огледалото. Продължавам и в следващия момент замръзвам. Връщам се назад и гледам отражението. Това не е моето бебе. Толкова е отслабнал, направо сърцето ми се скъса. Все едно е излязъл от концлагер  - коремчето му е хлътнало, ребрата стърчат отгоре,а крачетата и ръчичките са станали като вейчици.  CryПредполагам се досещате, че рева докато пиша това. Ама много ме заболя. Има невероятни кръгове под очичките. Не иска да пие водичка и не иска да хапва нищо освен кърма. От това поне не се отказва. Явно и това го спаси от обезводняване. Кърмата де.Тази нощ поспа спокойно - за първи път от неделя насам. Сутринта пак си повърна АБ. Ама вече няма сили и да плаче като му го давам. Такава жална картинка е. Сега спи. Явно много го изсмука болестта. Надявам се, че е така сънлив само заради недоспиването,че това не е симптом на нещо. Щото докато се притеснявах че не спи, сега се притесянавм що толкова спи. Стана дълго, но ми се е стегнала душата. Знам,че децата боледуват, просто като съм свикнала да го гледам жизнен и игрив и сега ми е така мъчно. А и външният му вид допълнително ме депресира. Sad Извинявайте за дългия пост.

# 82
Светле Hug миличкия,дано по бързо да се оправи

# 83
  • Варна
Светле, дано по-бързо да се оправяте!

# 84
Светле, дано малки се оправи по бързо че като знам какъв ужас е да гледаш малкото си съкровище как се мъчи и му е лошо... Praynig Hug

Тъжна мама , честит рожден ден с малко закъснение.Пожелавам ти скоро да станеш щастлива мама на пухкаво бебенце.Вярвам че ще е така и то много скоро. Hug

# 85
  • Стара Загора
Светланке чета и рева с тебе Cry Cry Cry милото Даренце. Поне кърма пие /много е добре това..поне не се обезводнява милото/
Дръж ни в течение. Дано се оправи бързо малчо. Heart Eyes Сигурно си поробвала бабешки рецепти но пробвай за дрисъка изцеден лимон /колкото можеш му дай/

# 86
Светле, дано по-бързо се оправя мъника, че представям си какво ти е  Cry

# 87
  Светле, много кофти е ситуацията у вас като чета, представям си на живо какъв ти е кошмар Hug Дано бързо се справи малкия с болестта! Хубаво,че поне на мама млекоцентралата работи, това си е спасение направо...

Ние още сме си хремави, ама слава богу при Бела нещата се локалиризаха в носа и само има сополки. Ама явно диша основно през устата и не преглъща хубаво слюнката, защото непрестанно й текат лиги от устата и става вир вода отпред. Така като малко бебе не е била. Мислех и да не е от зъби това слюноотделяне, ама кътниците пробиха, кучешките ги няма изобщо на хоризонта. А и до сега при зъбен пробив не е имала такъв лиготеч.. верно никога не е късно.
 И тя милата всеки ден се удря, освен синята буза вчера пак се тресна на същото място и сега има ново синьо. Николай вика,че има вид все едно системно я пребиваме Cry Вчера от радост на въртележката пък си удари устничката в дръжката на кончето и доста кръв тече и какви ли още не дребни инциденти имаме. А тя е сравнително кротичка. Та взех да си мисля вече, че нещо аз не се справям, щото все при мен стават инцидентите newsm45 и сърцето ми се къса като ревне,щото се е треснала някъде... Явно така ще се расте, дано само Господ я пази...

# 88
Ох Светле,така ми е мъчно за Даренцето Sad.Дано бързо се оправи Praynig.Но ти не се притеснявай,напълно нормално е да отслабне след такова дрискане и повръщане в комбинация с висока Т

Ники и при нас е така,все при мен пада,ама то като сме повечето време все ние стях е нормално,тъй че не се упреквай излишно

Днес Хриси след ревливата сутрин се е успокоил,но пак не е спал,въпреки дадената му биба.Учителката каза,че почти през цялото време,докато са спали децата,нашият си е бръщолевил нещо-"мама,тати,баба.......... Crazy
Дано утре не плаче толкова много Praynig,че направо умирам от мъка като го гледам Tired

# 89
Светле, много целувки и от нас на Дари!  Heart Eyes На тебе също плюс много гуш!  Hug Hug Hug
Ники, че то при мама ще се случи. Основно тя е с детето. Който най-много време е около малките, той е свидетел на падания, удари ... От падания се расте по-бързичко и се поумнява още по-бързичко.  Wink Целувки и на Бела.  Heart Eyes
Рени докога е в София? Съвсем се изгуби тази жена. От Виена е по-активна.

Общи условия

Активация на акаунт