Септември дойде...циганско лято да ни донесе

• 16 576
  • 289
  •   1
Отговори
# 195
            Честит рожден ден на малкия юнак Слави!
    Пожелавам ти детенце да растеш здраво, обичливо и щастливо!

Херка ,честит празник и на теб !Нека Слави бъде твоята гордост!-

Margaret,честит рожден ден !
    Желая ти всичко най-добро в живота и бързо да оздравяваш ,за да посрещаш гости Laughing!

# 196
Маргииии, честит рожден ден, душичке! Здравичка да си и да ти се сбъднат лесно всички мечти!     bouquet А за температурата така ми се ще да бъде от онези, които се задържат около тази стойност заради мъничка точка в коремчето. Слави станал на 3!!! Лети времето, когато друг гледа децата. Дали ще  си изпрося бан, ако му пожелая да бъде щур и щастлив. И да бъде щур и здрав. И да бъде щур и батко!
Херка, честит празник! Много целувки за прекрасния повод! 

# 197
  • Разград-София
Благодаря ви много за топлите пожелания  Hug

А за температурата така ми се ще да бъде от онези, които се задържат около тази стойност заради мъничка точка в коремчето.
Рони и на мене ми се иска ама явно и тази година не ми е писано ... А колкото до мойто болестно състояние ...стоях до 5 сутринта с 38 Т ,а днес ми го няма гласа и немога да говоря ... направо ужас.Нямам късмет това е ....
Рони нагушай Мария от мен специално ,много ми е сладка.

Много цунки и гушки на всички и ви желая от сърце един слънчев ден .  Hug

# 198
Честит рожден ден на Слави и Margaret! Да сте живи и здрави, много обичани и щастливи!

Мацки, благодаря ви за пожеланията!  Hug  Съжалявам, че не можах да мина по-рано да почерпя!

# 199
  • Варна
Маргарет, Честит рожден ден! Бъди здрава и нека мечтите си се сбъднат!

Честит рожден ден на Слави! Да расте здраво и палаво дете  Hug

Момичета утре идвам в София, часът ми беше за 23-ти сутринта, но го променят за 24-ти. Ако има желаещи да се видим може или утре по обяд 2-3 ч. или на 23-ти да се срещнем. Ще чакам да пишете.
Снощи видях angel в един репортаж по Мсат, но беше шумно в къщи и не разбрах за какво се говореше.

# 200
  • Варна
Момичета моля ви да стиснете по едни палци за късмет на братовчедка ми и бебето й! Изтекли са и водите, а е в 31 г.с., утре най-вероятно ще вадят бебчето. Дано всичко да е наред  Praynig

# 201
Момичета моля ви да стиснете по едни палци за късмет на братовчедка ми и бебето й! Изтекли са и водите, а е в 31 г.с., утре най-вероятно ще вадят бебчето. Дано всичко да е наред  Praynig

Дано всичко е наред Praynig!

# 202

Дано Praynig Praynig Praynig Praynig

# 203
Честит Рожден Ден, Слави! Жив и здрав да си и все така палав за радост на мама и татко! И за да не им е скучно! Върви смело по житейския си път и носи обич и радост навсякъде със себе си.

Херко,честит ви празник и на вас със Сержа! И вие живи и здрави покрай малчо да сте.  bouquet

Маргарет, детнеце миличко и любимо, честит рожден ден и на теб! Жива и здрава ни бъди! С цялата си душа пожелавам следващия ти рожден ден да посрещнете  в увеличен състав.    bouquet

Марго, ще се моля всичко да се развие по най-благополучния за мама и бебо начин. Praynig В коя болница е майчето? Защото и това си има значение.

Рони, Исе, как са мъничките съкровища днес? Надявам се по-добре.

Весенце, ти докато се наканиш да дойдеш да го видиш, то може да стане време да ви каня за сватбата му. Joy

# 204
Честит рожден ден Слави! Расти здрав, умен и все така чаровен! Heart Eyes
Херич, честит празник  Hug Много да ви радва   bouquet

Маргарет, честит рожден ден  Hug Бъди здрава, усмихната и сбъдни всичките си мечти   bouquet

Марго, дано всичко е наред с мама и бебенцето  Praynig

Болничките мъници да оздравяват  Hug

# 205
  • София
Здравейте, момичета и извинявам се за нахлуването обаче...

Честит празник мила моя Херко! Да ти е жив и здрав Слави, да е все така палаво чаровен, да ти белеят косите, че да станеш по-мъдра  Mr. Green От здраве да не се отървете, да го слушате и много много усмивки във вашия дом!

# 206
Хера, честит празник. Нека Слави расте здрав, чаровен и умерено щур (само колкото да не скучаете). Нека е вашата гордост.

Марго, честит рожден ден и на теб. Бъди здрава и обичана.

Болничетата да оздравяват, а мамите им да се отчитат.....

# 207
Margaret, честит рожден ден! Желая ти много здраве и щастие! Бъди много обичана и не след дълго стискам палци да се похвалиш с хубава вест!
Честит рожден ден и на Слави на Хера! Да е жив и здрав и нека се радва на весело и безгрижно детство! Херка, честит празник!
Светле Hug
Лили и аз все се надявам да се обърне малкия дивак. Днес на една лекция акушерката каза че от 34 до 36-та седмица най-много се въртят. Wink
Весе ами хайде да се организираме! Аз съм на линия 2 в 1! Mr. Green Тъкмо ще нагушкам малкия Бобо!  Hug

# 208
  • Варна
Светле в АГ-болницата във Варна са. Утре ще видим какво ще става.

# 209
  • София
Честит рожден ден на сладуркото Слави!Херка,да ви е жив и здрав! Heart Eyes

Честит празник , Маргарет!Много здраве,щастие и сбъднати мечти!  bouquet

Честит праник на патеричка и на Сладуранчето! Hug

Болничките бързо да се оправят!

Светле,много е сладък Дарко и си изглежда супер на снимките!
Жорко от 6м. не е качвал и грам,но това изобщо не ме притеснява.

Лили,детето трябва да вземе предме,а тези които само пипа,не се броят - трябва 3 предмета да вземе.

Марго,стискам палци за бебчето! Praynig

Ние в петък се върнахме от планинска 5 дневна почивка  + кръщене на Жорко. GrinningИзкарахме си страхотно!Бяхме в една вила (на вуйчото на кума е) до Троян близо - много готина виличка с голям двор ,с каминка вътре.Децата много се забавляваха,играха на полянката пред къщата,вечер като ги сложехме да спрят и сядахме пред каминката на хапване и пийване. Mr. Green
Разходихме се и до Ловеч,Троян,Априлци и Крушунските водопади - много са красиви ,но с малки деца на гръб е ужас там,адски стръмно.
КРъстихме Жорко на 15.09 в Троянският манастир - много съм доволна от ритуала,от преживяното ,от красотата.Жорко се държа много добре и не плака даже като го потопиха,накрая обаче попа започна да го поръсва с мокра китка по главата(той никак не обича да му я мием) и той тогава като ревна... ooooh!Много се смяхме като попа каза на кръстника да плюе на пода и Жоро като му стана смешно и взе с глас да се смее и попа и той покрай него. Grinning
После ходихме в една много хубава механа - страшно вкусна и евтина.

Ето и снимки,но са във Фейсбука само за сега :http://www.facebook.com/home.php#/album.php?aid=2033815&id=1 … 004132&ref=mf ,
а тук са от другите места,на които бяхме :http://www.facebook.com/zornica.todorowa?ref=mf#/album.php?aid=2 … 004132&ref=mf.
Който не ме знае там - аз съм Zornica Todorowa.

Моето диваче в събота глътна едно стъклено топче,но на другият ден го изака. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт