За изхождането (ЕБХ) - тема 11

• 38 884
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Появявам се вече с Матей.Роди се на 01.07 и от днес започвам пробите с ЕБХ.Е,не може да не се изфукам  Embarassed,че три пъти го слагах над мивката и имитирах напъните ,когато ака и имаше резултат.Знам,че това е случайност може би,но пък може и да е успех newsm78
Доста се мотивирах от резултатите Simple Smile

# 676

Мисля, че вече приятелките ми ме мислят за лудичка: не стига че кърмя на поискване, спи при нас в леглото, ползвам многократни , ми с'Я и на гърне го слага!  Naughty И се опитват да ме откажат с техния опит. Няма да се отказвам де!  Blush
и аз минах през това не сме малко лудите Laughing Laughing,но има мами които ме питат как съм го научила да пишка защото техните не искали и ги водят да гледат какво прави момчето ми  Wink
Сега обаче имам въпрос,младежа от повече от месец е без пелени(само вечер за сън слагам),но до преди няколко дни на обяд си оставаше сух,сега обаче се изпуска (свързвам го с повечето диня и пъпеш които хапва),дайте идея какво да сложа на матрака единствено си мислех за еднократните чаршафи,но ми се струва че доста ще шумулкат понеже се върти човека.

# 677
J_M_M  - аз ползвам такива чаршафи,заради кървенето още,а и  като тръгне млякото...Не е проблема толкова в шумоленето,колкото че запарват и се събуждаш потен в повечко.
 Kölsches Mädel  - още една сродна душа.А ние нямаме и кошара и майка ми и баща ми направо полудяха.Как така бебе без кошара Shocked. детската е направихме като за голямо дете.
Я кажете 15 дневно бебе ,не е ли нещо вредно да го издържам като по-големите.Не ли не трябва да "сядат".Аз сега го държа полегнал леко,но не ми е много удобно.
 Иначе каката и тя започва да му пъшка като го заведа над мивката Mr. Green

# 678
дайте идея какво да сложа на матрака единствено си мислех за еднократните чаршафи,но ми се струва че доста ще шумулкат понеже се върти човека.
Баткото още ми се напикава. Аз постилам мушама, отгоре хавлиена кърпа или например калъфка за възглавница (имам едни по-дълги, точно ги загъвам добре под матрака). Най-отгоре слагам чаршафа и така не ми се поти.
А дребната отдавна вече спря да пишка през нощта - буди се суха и много ме радва с това. Но все по-рядко успявам да хвана пишкане през деня - проблемът е, че аз не съм системна и настоятелна.

# 679
Аз ще се присъединя към въпроса за позата, в която държите бебетата - аз моята дъщеря започнах пробно да я издържам на около месец, т.е. преди две седмици. Държа я гушната с гръб лепнат на корема ми и придържам крачетата леко през коленцата. Надявам се тази поза да не е потенциално вредна, че и без това е с ортопедични гащи, които спъват желанието ми за по-системни опити с ЕБХ.  Tired

# 680
дайте идея какво да сложа на матрака единствено си мислех за еднократните чаршафи,но ми се струва че доста ще шумулкат понеже се върти човека.
Аз постилам мушама

Мушамите са винилови. Аз не бих сложила такова нещо близо до бебето доброволно. Whistling

J_M_M, можеш да ползваш някакво старо вълнено одеало или парче от него. Вълната задържа влагата и запазва температурата, т.е. няма да изпотява и спарва. И определено не шуми.
Ние имаме протектор за матрак, който е от 100% вълна. Детето не се е напишквало, но аз веднъж бутнах една каничка с вода, матрака остана сух.  Peace

# 681
Мушамите са винилови. Аз не бих сложила такова нещо близо до бебето доброволно. Whistling
Всъщност това, което нарекох мушама, е едно от тези найлонови протекторчета за матрак, които отгоре са с някакъв плат. И на мен не ми харесва да слагам такива материали близо до детето, но за съжаление само с памучен протектор (имам и такива - като плъст са) ми пропуска към матрака, ако стои по-дълго мокро, например ако не вдигна момъка посред нощ да го преобличам. За сметка на това найлонът е отделен от човека с поне 5-6 пласта памучни тъкани.

# 682
Здравейте, момичета, записвам се да чета темата, защото имам голямо желание да опитаме с ЕБХ, когато му дойде времето. Надявам се да имаме успех.

# 683
Ще се окуражаваме взаимно, АлексчеGrinning На мен напоследък не ми се получават опитите, но няма да се отказвам.

# 684
Като гледам, докато дойде нашият ред, вие вече ще сте advanced. Wink

# 685
Ами знам ли, аз засега действам малко по малко, най-вече пробвам да я изпишквам над гърнето при смяна на памперса, не съм започнала full-time.  Rolling Eyes

# 686
Аз постилам мушама

J_M_M, можеш да ползваш някакво старо вълнено одеало или парче от него. Вълната задържа влагата и запазва температурата, т.е. няма да изпотява и спарва. И определено не шуми.
Ние имаме протектор за матрак, който е от 100% вълна. Детето не се е напишквало, но аз веднъж бутнах една каничка с вода, матрака остана сух.  Peace

От къде мога и аз да си намеря подобен протектор. От няколко нощи дъщеря ми се ''завърна'' в нашето легло и ни е нужен! Снощи имахме авария и всичко отиде на матрака  Confused 

# 687
Все още не съм купила,ако не успея да намеря по магазините ще си поръчам  този
http://www.bebcho.bg/bg/details.php?id=2431
или този
http://nani.bg/p902973/%D0%9D%D0%B5%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%B … product_info.html още се двоумя

Последна редакция: сб, 23 юли 2011, 22:54 от J_M_M

# 688
Здравейте. Аз оставям през деня малката без памперс и на около час пишка, ако не забравя  Crazy Притеснява ме друго. Забелязвам, че щом е акала някакси бяга и се страхува... и аз не знам как да го обясня  Confused Вече на 2 пъти ми казва "пиш" точно като и се ака, но не иска да я сложа на тоалетната (по принцип пишка там на седалка). Случи се единия път като е права в банята да и паднат дърдонки от дупето, защото не иска да я сложа, но и като види че се е изакала пак една уплашена става и гледа да бяга. Нито и се карам, нищо, а имам чувството, че се притеснява, че е акала  Thinking Четох някъде, че децата се радвали, когато "произведат" нещо, а моето бяга. Дори да не я сложа на тоалетната, а в гащите да се изака пак е уплашена, хем не го вижда с очите си. На някой случвало ли му се е нещо подобно?

# 689
На някой случвало ли му се е нещо подобно?
На мен с баткото. Беше относително кратък период (може би около седмица), но помня ли как отмина newsm78 просто след време се поуспокоиха нещата.

Общи условия

Активация на акаунт