дайте ми съвет

• 7 622
  • 98
  •   1
Отговори
# 60
evolis, с тези разсъждения на дребно нищо чудно, че си отблъснала момичето.  потърси грешката в себе си.

Да, бе, пиклата вдига скандал, че са я поканили на обяд, ама пак свекървата е виновна. И какво значи няма да мие чинии и да си оправя леглото - да не е на хотел.

# 61
evolis, с тези разсъждения на дребно нищо чудно, че си отблъснала момичето.  потърси грешката в себе си.

Да, бе, пиклата вдига скандал, че са я поканили на обяд, ама пак свекървата е виновна. И какво значи няма да мие чинии и да си оправя леглото - да не е на хотел.
Направо се видях, как тичам да слугувам на някоя девойка, /дошла ми на гости за няколко месеца или повече/ претендираща, че обича сина ми и очакваща да не я безпокоя с дребни, ежедневни задължения в собствения ми дом.   Mr. Green

# 62
  • София
ами за мен няма значение, да. за мен е важно сина ми е да щастлив, обичан, усмихнат. нямало да мие чинии жена му и да си оправя леглото. чудо голямо! проблемът е в това, че са живеели в къщата на бабата, която явно приема това само при определени условия. ами ето, отишла е в друга къща, където може да не мие чинии и да не оправя легло и пак да бъдат щастливи.
не искала да яде...това да не е нещо под команда, когато свекървището сложи масата тогава, кой ял -ял. айде, аман от допотопни разсъждения!

# 63
Тези, за които е най-важно щастието на синчето , са най-гадните свекърви. Няма да стана подлога дори заради щастието на единствения ми син.

# 64
Здравейте,от колежка знам,че сайта е страхотен.Затова се регистрирах и аз.Моля ви дайте ми съвет как да постъпя с моят син Sad
Той е на 19 години,влюбен е в едно момиче,което аз не харесвам,защото е интригантка,лъжкиня и просто като всяка майка гледам за доброто на детето си.Той е толкова заблуден,че просто нямам думи: кара се с мен заради нея,защитава я,но нещото което ме разтърси е,че ми постави условие:или ще я приема и ще живее в нас или се изнася.И се изнесе newsm45 newsm45.Искам си детето,но не мога да приема момиче интригантка още на 19 год в къщата си,тя го настройва срещу мен още от сега, ами ако ми стане снаха ще го кара да ме бие ли newsm45?Моля ви,дайте ми съвет,как да постъпя Weary

Прав му път бе ! Не се кахъри - като останат без мангизи ще му мине и мерака и всичко - споко !! Peace

# 65
  • София
Браво Трещерица,същото мисля като теб.Няма да се подавам на машинацийте на 19 годишни пикльовци.И то в дома ми,който чаках 20 години с цената на операций на гуша и много нерви.Борих се за това жилище,за да бъде всеки добре,да има стая за всеки и накрая да дойде чужд човек,който още даже не ми е станал роднина и да върти всички на малкото си пръстче.Няма да стане!Аз не съм го изгонила,дадох му да разбере,че вратата за него винаги е отворена,ако иска винаги може да се върне в къщата си.

# 66
Браво Трещерица,същото мисля като теб.Няма да се подавам на машинацийте на 19 годишни пикльовци.И то в дома ми,който чаках 20 години с цената на операций на гуша и много нерви.Борих се за това жилище,за да бъде всеки добре,да има стая за всеки и накрая да дойде чужд човек,който още даже не ми е станал роднина и да върти всички на малкото си пръстче.Няма да стане!Аз не съм го изгонила,дадох му да разбере,че вратата за него винаги е отворена,ако иска винаги може да се върне в къщата си.

То че няма да стане е ясно но ще ти кажа какво ще стане. Това е типично мислене на свекэрва ама от класа. Утре синът ти ще се ожени, за тази или друга мома няма значение. Никоя няма да е добра за него и така ще го отчуждиш от себе си и ще дойде време да пускаш тук тема "Снахата и синът ми не ми дават да видя внучето".
Я се поспри бе жена. Така и не каза какво и е толкова лошото на момичето.

# 67
evolis,  ти изобщо не искаш съвет .Незнам в какъв свят живееш, но на 19 години хората не са " пикльовци ". Имам чувството, че ти няма да оставиш сина ти да взима решения и като стане на 30 години.
Здравейте,от колежка знам,че сайта е страхотен.Затова се регистрирах и аз.Моля ви дайте ми съвет как да постъпя с моят син Sad
Той е на 19 години,влюбен е в едно момиче,което аз не харесвам,защото е интригантка,лъжкиня и просто като всяка майка гледам за доброто на детето си.Той е толкова заблуден,че просто нямам думи: кара се с мен заради нея,защитава я,но нещото което ме разтърси е,че ми постави условие:или ще я приема и ще живее в нас или се изнася.И се изнесе newsm45 newsm45.Искам си детето,но не мога да приема момиче интригантка още на 19 год в къщата си,тя го настройва срещу мен още от сега, ами ако ми стане снаха ще го кара да ме бие ли newsm45?Моля ви,дайте ми съвет,как да постъпя Weary
.... и се кара с теб, заради нея...тцтц - нещо нечувано Shocked. А пък ти си искаш детето - не мога да разбера как точно го искаш и изобщо , че зрял човек може да изрече подобна глупост ? Виждам, че си отгледала самостоятелен младеж, не се опитвай да го държиш до полата си ... и не казвай, че не искаш да е мамино синче, защото  всичките ти постове казват именно това.

От човек, които е минал през подобен проблем ще кажа само, че ако се противопоставяш на всички решения взети от сина ти можеш да очакваш  изолация. Да млади са... но ще вземат живота си в ръце. Това е просто един от вариянтите ... но все пак ако  стане така познай къде ще си ти в тази картинка - заедно с апартамента си  ooooh!

# 68
Браво Трещерица,същото мисля като теб.Няма да се подавам на машинацийте на 19 годишни пикльовци...

Синковеца ли е пикльо или снахичката, че вече съвсем се обърка сюжетната линия?

# 69
Браво Трещерица,същото мисля като теб.Няма да се подавам на машинацийте на 19 годишни пикльовци...

Синковеца ли е пикльо или снахичката, че вече съвсем се обърка сюжетната линия?

И двамата са пикльовци Peace.

# 70
А така! Че аз поизостанах със сериала и имах нужда от преразказ на последните серии.

# 71
Ей,верно в тоя форум много злобни мнения прочетох.Не схващате ли,че щом пише тук,майката е напълно отчаяна?!Не са нужни злобни коментари.
Разбира се,че ще се ядосва на момичето.Цял ден на работа,връща се в къщи и всичко наопъки.Щом живее 3 мес. в тях,поне може да си прибере масата и леглото.Не е нужно да прави основно почистване.Нещата се свеждат до елементарно възпитание.Когато отида в къщата на свеки и за миг не съм си помислила да седна и да чакам да ме обгрижат.Че тя да не е слугиня?!А дали е интригантка или не-въпрос на гледна точка.Може би има защо да го казва,ама как да сподели човек,като го изяждате с парцалите?

# 72
Цитат
Вмъкни Цитат
Ей,верно в тоя форум много злобни мнения прочетох.Не схващате ли,че щом пише тук,майката е напълно отчаяна?!Не са нужни злобни коментари.
Разбира се,че ще се ядосва на момичето.Цял ден на работа,връща се в къщи и всичко наопъки.Щом живее 3 мес. в тях,поне може да си прибере масата и леглото.Не е нужно да прави основно почистване.Нещата се свеждат до елементарно възпитание.Когато отида в къщата на свеки и за миг не съм си помислила да седна и да чакам да ме обгрижат.Че тя да не е слугиня?!А дали е интригантка или не-въпрос на гледна точка.Може би има защо да го казва,ама как да сподели човек,като го изяждате с парцалите?

Не видях нищо злобно в коментиращите,а само в авторката на темата.Такива майки,които не могат да осъзнаят че синът им отдавна вече не е дете са какво да ви кажа меко казано неуки.
Щом младите са били проблем,тогава трябва да се радва,че вече не са при нея нали така?И странно,че не се тревожи майка на момиче,а на момче.  newsm78 Къде останаха времената когато момчетата се учеха на уважение към по-слабия пол.

# 73
  • София
Добре, стаята си е тяхна. Ако искат да не оправят, да не си сменят чаршафите - те живеят така, както им хареса. Бабата защо я кани да яде - то се подразбира, че  като живееш някъде - ако ти се яде си сипваш. Ако не си сипе - нейна работа. Това не е повод за скандал. Просто авторката трябваше да не се меси в личните им отношения. Така нямаше момчето да избяга.
Но ми прави впечатление друго - много деца на по 19 г. се обвързват да живеят заедно.
За какво го правят? Дъщеря ми е на 19 г, от класа и вече 3 са  женени/живеят при момчетата/, други 2 чакат бебета. За къде бързат да се обвързват? Нали докато са млади  има време да си поживеят, да сменят партньори, да избират? Какъв е смисъла да се обвържат, да създадат дете и след 2-3 год. да решат, че не са се наживяли и да зарежат всичко? 

# 74
айде,всичко вече се изясни. Mr. Greenсинчето и момичето си живеят заедно и щастливо,а авторката реши да не се оставя на машинациите на "пикльовците"и си остана сама в хубавия,тристаен апартамент.всичко се нареди чудесно.. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт