Падат есенни листа - чакаме новини за растящите деца!

• 38 105
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
Много ти благодаря, златна си! Представа нямах, че има на Ломското лаборатория.
Педиатърката каза да го нахраня в 7 и да отида в 10. Така по-става.

# 601
Орелия,къде живееш?Няма ли нещо близо до вас?

# 602
Има, АнМари току що ме открехна, че има.
Но педиатърката  държи при нея да му вземат кръв.
Ще се справим, щом може да яде  рано сутринта, няма проблем малко да забавим следващото хранене.

# 603
Има, АнМари току що ме открехна, че има.
Но педиатърката  държи при нея да му вземат кръв.
Ще се справим, щом може да яде  рано сутринта, няма проблем малко да забавим следващото хранене.
бих те посъветвала да станеш в 4-5 сутринта и да го нахраниш,за да мине повечме време,но щом са ти казали,че може и в 6....

# 604
  • София
Орелия, и аз случайно видях, че има Цибалаб на Ломско. Вече ще знам Simple Smile
Рамус в случая ми става по-далече, макар, че съм много доволна от тази лаборатория. Има лаборатория и в 8ма, но от тях съм крайно разочарована. Загубиха ми куп изследвания по време на бременността.

# 605
Деси, аз лесно ще стана и ще го нахраня, но човека все още се храни на три часа и няма да издържи от 4-5 до 10  Simple Smile

АнМари, в лабораторията на 8-ма не искам да го водя - големи грешки правят.
За Рамус и аз съм чувала добри неща, а щом имат готовност да взимат кръв на съвсем малки бебета, ми се вдигат още в очите.

# 606
  • София,
Алекси мила дано се оправиш само с лекарства,  Embarassed много ми е мъчно, лекувай се, че Коки има нежда от теб Naughty
Орелийка успех, и дано няма нищо  :peace
:

# 607
  • панагюрище
Орелия дано всичко е наред с малкия.
Алекси , дано се оправиш само с лекарства ,че това операцията си е гадна работа

Кристи няма да ходи на ясла.Лекарите са категорични, че тази зима ще е критична и яслата само ще усложни нещата.Затова се отказах да я пускам, все пак трябва да я пазим от пустите вируси, а в яслата няма как да успеем.С гледането се редуваме с баща й.Той работи на смени и си я гледа когато аз съм на работа.Ако се случи и двамата да ни няма викаме свеки.Досега се е случила само веднъж да я гледа и тя спа през цялото време.Тази седмица пак ще я викаме 2дни  за  по 2 часа.Хубавото е че аз в четвъртък и петък нямам часове, та свеки не се налага много често да е на смяна.

Отивам да я приспивам, че сега ще стане  2 часа и наща ще реши че се е наспала.
Лека нощ!

# 608
Здравейте,мамита.
Вчера изписаха нашето съкровище Стелян и чак сега имам кратка минутка,за да вляза в нета и да ви се похваля. newsm44
Бебо ми е толкова сладък,че не мога да откъсна очи от него.
Галина 86 - малко остана...за най голямата радост на света. Hug
Момичета от вчера незнам коя съм и къде се намирам от радост,моля се да ми е здрав.

Благодаря ви за подкрепата. Laughing  bouquet Hug

# 609
ето я и малката Дария
http://media.snimka.bg/4480/015215720-special.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/4480/015215726-special.jpg?r=0

Последна редакция: нд, 04 окт 2009, 00:09 от kiki-riki

# 610
  • София
Момичета от вчера незнам коя съм и къде се намирам от радост,моля се да ми е здрав.
Познато чувство Simple Smile Нацелувай и гушкай малкият мъж. Да расте здрав, щастлив и с много късмет   bouquet

Кики, буба сладка е Дария. И за нея много целувки и прегръдки  Hug

# 611
  • София
gery_ch, страхотна новина. Да ти е жив и здрав и да не спира да те радва   bouquet

Кики, сладуранка е Дария. А какво стана с преместването в София?

Алекси и аз стискам палци да се оправиш само с лекарства. А предния път как се махна? Мен ми правиха лапароскопия преди да забремения за премахване на една голяма киста и не беше страшно. На следващия ден си бях вкъщи.  Hug за теби за Коки

# 612
Здравейте.
gery_ch , честито ви изписване. Simple Smile
kiki-riki , много е сладка Дария Heart Eyes

Ние ходихме до болницата и вече имам резултатите - не на хартия, но ми се обади лекарката и каза, че всичко е наред. Малко е нисък хемоглобина, но не толкова, че да има нужда от добавяне на железен препарат.
Но така много и силно плака, че ми се скъса сърцето и ревнах и аз.. Едва му взеха кръв, на 5 места е набоден,  само ме питаха давам ли вода, че му била гъста кръвта, същото ме питаха и в следродилно..

Педиатърката започна да ми обяснява ползата от соковете и как ще го закъсаме, ако не започна да му давам. Tired Омръзна ми, отвсякъде ме натискат, а не вземат да попрочетат малко..
Пък в крайна сметка всяка майка сама си решава, имам усещането, че изпитват вътрешно удовлетворение, ако успеят да ме убедят в нещо.

Снощи пък Чефко се успа и се събуди чак към 23 за ядене и къпане и аз се зарадвах, че ще издържи без проблем до стуринта. А той кукна в 5 и нямаше начин да не го нахраня, нито пък да го задържа до 10, та в крайна сметка отидохме с цели две яденета на изследване, но казаха, че няма проблем.

Минах и през Джъмбо и залитнах към едни червени колекции,  сега ще си имам малък червен герой, само ЦСКА Simple Smile

# 613
Aleksi_koko,лекувай се.Дано ,лекарствата помогнат.
Гери Hugрадвам се много за теб HugНацелувай дребчо Heart Eyes
Аз днес заведох Жоро у комшийката, и го оставих там Simple SmileДоста порева за мен .Нека да свиква и с чужди хора  Simple Smile
Уча го да пие с чаша,май по-рано трябваше да го направа EmbarassedСега си държи чашата и пие, но се и поолива де.
Интересно как пие вода newsm78не я гълта направо ,ами първо я дъвче newsm78

# 614
Gery_ch , честито ви изписване. Hug Много се радвам за вас.
Кики много е сладка Дария кукличка малка. Hug
Благодаря за подкрепата момичета. smile3525
Hellche  Hug предният път кистата се махна с лекарства, пих един хормон и противозачатъчни. Но сега противозачатъчните отпадат, защото ми откриха и кистозна мастопатия на гърдите. Изписаха ми други лекарства. Лошото е, че този път кистата е вътре в самия яйчник и може би ако не се разсее ще трябва да го махнат. И аз не знам какво ще стане. Слушам лекарите пък каквото дойде.
При нас и има и една хубава новина, нашият татко се прибра снощи и с Коки сме много щастливи. Коки се чуди как да се радва и как да си покаже всички номера.

Общи условия

Активация на акаунт