Есен златна вън дойде, цопа в локви ФЕВРУАРСКОТО дете!

• 22 314
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
Мяу извинявам се за забавянето.. не бях забелязала, че не си включена..
Радостче - е та само заради този влак бих дошла в Пловдив..

# 661
  • offshore & overseas
Мяу извинявам се за забавянето.. не бях забелязала, че не си включена..
Радостче - е та само заради този влак бих дошла в Пловдив..

bowuu
И аз, и аз...

# 662
Хайде, чакаме ви Simple Smile  Hug

ПП: Много мило ми стана Виктор като му се зарадва така, защото всъщност той е мил спомен и от моето детсво. Не работеше дълги години и много се зарадвах като разбрах ,че пак са го пуснали!

# 663
Ние имаме една еднолинейка в морската.. и тя е спомен от нашетш детство.. така клати, че страх ме хваща, но Ник го обожава.. има и едно като влакче, но се движи по алеите.. но нищо не се сравнява, като пътуване с истински влак.. Мяу не е сименса, но вътре беше по уютно и от сименса.. когато искам да го изненадам го водя на гарата.. може да прекара часове там..

# 664
  • София
Добавих доста хора във Face-а, ама май и доста не открих, та ме търсете при бадемче и уиш Hug Скай Mr. Green?
Борис и Марина са тооолкова прекрасни Heart Eyes
Бях казала, че ми е под въпрос връщането на работа. Вече не е Confused Не ме искат до пролетта. Било мъртъв сезон за туризма, в офиса вече няма места. Ще ме местят в новия, ама там пък нямало компютри за 3те мами, които трябва да се върнат #Cussing out И имало разходи по парно, заплати и 3!!! коли на лизинг (шефски, не служебни).  И сега търся някаква работа на 4 часа, за да не откача от седенето вкъщи (и не само).
А като казах на мъжа ми, че може и така да стане, той ми вика, че можело да заформим братче или сестриче на Алекс Crazy
А аз съм в ужасна дупка. Не само тялото, а и душата ми не се е възстановила от тия две години, които всъщност ми бяха много самотни Sad В личен план нещата са проблемни. Обичаме се, а нещо не намираме общ език... И до някъде знам, че аз съм в дъното на проблема, ама пусто не знам как да изплувам Cry
Сори, че ви занимавам и... благодаря, че ви има Hug

# 665
Мила аз не бих се захванала с бебе в този момент ако бях на твое  место.. трябва ти личен живот и ежедневие различно  от гледането на дете.. след това отношенията сами ще се нормализират.. чувстваш се празно и безсмислено.. намери смисъла и тогава се захвани с бебе..

# 666
Мила, мен си добавила във ФБ - не е sky* Wink ! А тя  е права - имаш нужда от личен живот... Дано да намерите пътя един към друг.
И аз съм изпадала в такива дупки - най-доброто решение е промяната. И без такава съм излизала от дупките , но е трябвало повече време... не се застоявай сама вкъщи - това за сега е най-важното. Вярвам,че ще си намериш нова и още по-добра работа и лека полека ще изпълзиш от дупката  Hug

# 667
  • София
Скай, аз не бих Rolling Eyes А и не мисля, че Алекс на този етап е готова да дели нещо (най-вече внимание) с друго дете. Та така с моите приоритети... Всяко нещо си има цена Crazy Иначе пазя доста нейни дрешки (по повод обсъжданото преди), но защото са ми мили, не за друго дете. И доста неща съм дала или продала. С идеята, че един ден за второто ще искам да са нови, т.е. лични. Сега финансово сме не прекрасно, но поне задоволително, но не се знае занапред как ще е. Ама има и неща дето все пак пазя и с такава цел, де. Но не си признавам Embarassed
Радостче, знам, че си ти Simple Smile Нея не открих Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 28 окт 2009, 14:58 от Мила-мама

# 668
  • София
Мила-мама , едва ли ще успокоя, но такива периоди са нормални, но не бива да са продължителни.
Като човек, който дълго време е агонизирал във  връзка без комуникация, се научих, че ако не най-важното това е едно от най-важните неща за хармонията между двама души. (Другото нещо е сексуалната съвместимост).
Не знам дали сте говорили за начина, по който се чувстваш, но ако не сте сега е времето. Съгласна съм със sky*, че не ти е време за друго бебе точно сега предвид душевното ти състояние, но току виж след месец-два-три, когато усетиш, че си си върнала вътрешната хармония, защо не...

# 669
  • София
Green, хармония често липсва. Компенсира се от безумна обич, която някакси ни е запазила вече 10 години заедно. За мое учудване Confused Просто сега е по-зле заради обстоятелствата.

# 670
  • offshore & overseas
Мила, добавих те и ти предложих приятели от февруарските мами. Поне онези, за които се сетих, че са такива. Laughing

За връзките, хармониите и бебетата, аз оставам безмълвна, всеки си знае как се чувства, а при мен всичко е инерция, вихрушка и в крайна сметка месомелачка. Mr. Green

Звучи чудовищно, обаче това съм аз, колкото и да се опитвам да се променям, стигам все до кота нула.

# 671
  • София
Мяу, мерсииии Simple Smile

# 672
Мила и за друго се сетих - пътувате ли.. създавате ли си нови преживявания и емоции.. това също е чудесен начин за излизане от депресия макар че проблема ще се реши само с промяна на ежедневието

# 673
Радостчеее, предчустваме по един и същ начин. Поста все едно аз съм го писала, а за името...моля, ако повдигна въпроса- напомнете ми  Laughing
Мила, съчуствам ти...пожелавам да хармонизираш себе си, понякога е гадно, като все си казваш- аз съм виновен. Е, да...това е усещане за всеки индивидуално и няма как да излезеш от кожата си, нали? Емоциите са ми познати, в този момент и...не знам какъв съвет да ти дам. Само ти желая, бързо да излизаш от дупката. Аз например съм в търсене на хубави книги  Wink
А бебеправенето ще стане, когато трябва да стане  Peace
Видях, много покани в мейла, ще ги приема всичките само да се добера до домашния комп- тукА е забранен ФБ.

# 674
Цве аз предлагам да вземем Мила в групичката ни за онази 'втора вълна'.. преспективата е хубава идея...обикновенно дава смисъл..
И за да не се окаже, че просто съчувствам -  и аз съм в търсене на работа.. не е лесно защото пазара на труда е свит до минимум.. но аз съм оптимист.. поне докато не ме отрежат на някое интервю.. за сега не мога да намеря подходяща работа въобще..

Общи условия

Активация на акаунт