Чета, че говорите за заспиването. За съжаление моят Христо много рядко през деня успява да заспи сам. Трябва да го подрусам, полюшкам и за предпочитане е да съм права
Днес поне не валеше и се разходихме, но за съжаление не успя да заспи в количката, размрънка се и пак имаше страия филм - с една ръка го нося, а с другата бутам празната количка
Ръцете на вашите бебчета студени ли са? Неговите са направо ледени. А и не иска да ги държи под одеалото. Ръкавици също не търпи.
Нели, бързо оздравявай, мила. За болките пий един нурофен.
Петя, дано и ти и Марти, не се разболеете.
Кате, честито четвъромесечие на Сави и Ники.
Geraldine, дано Моника се оправи бързичко и да разкарате бактериите!
Момичета, а сменихте ли старите биберони-залъгалки с нови, след като децета ви навършиха три месеца? Че нали са от 0-3 месеца, после 3-6 месеца и така. Едната от залъгалките - на Нук имам чувството, че ще я налапа вече цялата
направо не ми се мисли...
в хола.
/включително и такива мисли ме глождат/, естествено и с какво /другият въпрос/.
но от вчера времето много се развали и това спомогна за лесна раздяла с безгрижието, което ни беше налегнало около почивката. Децата се чувстваха много добре, макар че на няколко пъти заспалите им на плажа родители, позволиха на слънцето да се докосне до тия сладки бузки и да им придаде страхотен септемврийски загар
и когато след "години" успея да разопаковам багажа ще се върна да ви изчета, че доста имам май да наваксвам...
, а пък малката Катеринка хич не е толква малка, фина е и много висока, като истинска манекенка

Също така пише, че бебето трябва да е удвоило теглото си от раждането насам