СЕПТЕМВРИ-09'47 - Бебе на вратата чука, мама от нетърпение се пука

• 15 602
  • 289
  •   1
Отговори
# 75
Мерси за подкрепата,ще се оправя няма къде да ида,ама нещо не мога да смъкна температурата.Дали беби се мъчи и тя?Аз от сестра ми имам едно много дебело плюшено одеало с копчета,ама не знам на кое викате испанско?Дръпнах тоя филм Бруно,е няма такава гнусотия!
Изгарям! cry yu5

# 76
Честито на Бибси Simple Smile Живо, здраво и спокойно детенце Simple Smile

Киара, много се радвам, че вече сте вкъщи с бебо. Той е голям сладкиш. Дай Боже да е кротък и суче по- активно, а ти да се възстановяваш по- бързо  Hug

Мама-Гаци, искрено ти съчувствам за тези неразположения... дано по- скоро да оздравееш и да се почувстваш по- добре  Praynig

Оф за тапата- задължително ли е на всеки да падне преди да почнат контракциите или това може да се случи и по време на самото раждане.. И аз знам, че дори да падне тапата, не е задължително веднага да почне родилния процес, а може да минат няколко дена и тн... А на мен тапата все още не ми е паднала.... Искам да раждам вече..... smile3514

Dendrina що се отнася до Lusienna,  засега няма никаква информация за нея.. Ако имаше, щеше да е отбелязана на първа страница. Дано всичко с нея да е наред и скоро да се похвали с добри новини..

# 77
  • София; Дружбето
Нищо не съм правил и па кне разбрах кога е минал денят ooooh! Имам чувството, че времето няма да ми стига за нищо скоро
Тапа не ми е падала миналият път. Сигурно  е станало с водите

# 78
не знам за вас ама на мен ми е горещо...егати хем на вън е егати клинча....пффф влизам да се къпя за 10 път днес че се потя като прасе...

# 79
Абе момичета,какво е това писане,бре?Не мога да ви изчета и това е.
Първо да поздравя всички момичета станали мами докато ме нямаше.Да са им живи и здрави слънчицата и много да ги радат Heart Eyes
Ето малко снимки,после ще кача още.
http://arllina.multiply.com/photos/album/51/51
Тъкмо щях да питам бибси дали съм била аз,а тя взела че родила днес. Wink Тук на тази снимка се вижда една мама,която си мисля че е,като се върне ще видим дали ще се познае. Mr. Greenhttp://arllina.multiply.com/photos/album/51/51#photo=7
Малко по-късно ще се включа с подробен разказ за раждането и престоя в болницата,само да кажа че съм страшно доволна от всичко.
Лора много слушка,спи и яде и ака,абе идеалното бебче.Каката е в страшна еуфория има я за жива кукла и много и се рада.Нарежда и разни нейни играчки до леглото,искаше и с шоколад да я черпи вчера.За сега няма ревност,както очаквах поне за това защо я кърмя или защо спи при нас в нейната кошара...Снощи преди да си легне дойде в спалнята да и каже лека нощ и да я помилва по главичката.Много ми е сладка и добричка. Wink
Айде до после.

# 80
здравейте  и от мен Hug
На всички новообебели се мами - Ч Е С Т И Т О !!!! Да са им живи и здрави малките съкровища и много да ги  радват  bouquet  bouquet  bouquet
mama_Gaci - Да се възстановяваш бързо!
Аз в неделя уж отидох на консултация в Сливен и лекарката като ме видя на видеозона ми вика- бебето е много ниско вече , оставаш за задържане.Още ти е рано поне до 10-15 трябва да устискаш.И двамата с мъжо Shocked Shocked Shocked
Останах де - 2 дни на системи и инжекции .....Хубавото беше че се запознах с деси_к34 и в неделя цял ден си бъбрехме и се чудихме колко  бебета ще имаме  Heart Eyes Heart Eyes а тя взе че роди на следващия ден   bouquet Бебка й е много сладка   bouquet
Та сега аз си лежа в къщи и се чудя вече на коя страна да  се обърна - схвана ми се д-то #Crazy
оффф ...много дълго стана
после ако има нещо пак ще се включа   bouquet

# 81
охххх обливат ме горещи вълни и ме е стегнал кръста, много ми е кофти , дори ми се драйфа нещо Crazy

# 82
Arlina аз специлано чакам подробен разказ, а на снимката не е Бибси.
Бебка  много готина, дано с каката да са си дружки   bouquet

# 83
Arlina много е скадка малката бузанка!Пу-пу!
bubole4e и тебе ли някой вирус те хваща или ще ни пращаш смс скоро Hug
Дано е второто! Peace

# 84
# 85
И на мен ми прилича на смс -дано  Peace

Лелеее вече си пишем едни и същи в темичките.

# 86
И на мен ми прилича на смс -дано  Peace

Лелеее вече си пишем едни и същи в темичките.
малко останахме Whistling

# 87
 Joy Ама верно сме в намален състав...
На мен всичко ми мина - и болки и контракции ...
Само кислелините си ми останаха, ей така- да ми е гадно! Mr. Green

# 88
 Здравейте  Hug
 честито на Бибси! Живи и здрави да са мама и бебе   bouquet
 Аз да се отчета - днес бях на тонове, всичко е наред, бебка много рита, не се спря. Сестрата през цялото време ей така  Shocked Shocked Кръвното ниско, желязото малко - 99 и съм се шашнала малко. Изписаха ми да пия 3 пъти по 1 желязо, но се притеснявам, че вече съм в 39 г.с. пък, оф ужас. Хормоните и те хич не са ми в час тези дни, ще лудна, а за капак на всичко като питах днес доктора дали ще раждам скоро, най-спокойно ми заяви "Никви изгледи", ама така го казаааа, без грам внимание сякаш съм в 23 г.с., нямам думи. Ами ще си ходя бременна, не знам докога. С всеки изминал ден се чувствам по-труп, десния ми крак се схваща, ходя като като патица и куцам, че ме боли кръста и така... но ще се търпи, няма начин. Само малките да са добре, нали така  Laughing Laughing Hug
 Изказах си мъката, сега отивам да платя нета, че ще ни резнат кабела всеки момент.   Rolling Eyes Rolling Eyes

Mr. Green Mr. Green

# 89
  • София; Дружбето
Айде пак да се оплача от бате #Cussing out Цял ден ходил по магазините и нищо не купил. нямало паркет никъде Shocked Аз като ходих преди 4 дена имаше нявсякъде, където вляза, той, разбираш ли, не могъл да намери. Е как става тая работа Crossing Arms Ще ме накара утре да отида, да поръчам и да си платя и за доставката. Ама защо мъжете са толкова смотано, ей това не мога да проумея. Извинете, че ви натоварвам, но много се ядосах. Тая детска никога няма да стане, а трябваше да е готов преди 2 месеца. Ни легло има бебето, нито ракла ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт