Има ли мами учителки по английски език?

• 74 699
  • 148
  •   1
Отговори
# 105
  • у дома
А някой да има примерно входно ниво по АЕ за  пети клас да пробвам знанията на моя бъдещ петокласник  Praynig
svetlaem@abv.bg

# 106
  • Пловдив
Светла, аз в 5 клас давам много елементарно входно ниво, но пък работя с малцинство, за което всичко е много трудно

# 107
Имам приятелка завършила английска филология. Обожава деца.. Пиши на лични ако искаш повече инфо

# 108
  • у дома
Имам приятелка завършила английска филология. Обожава деца.. Пиши на лични ако искаш повече инфо
Това ако е към мен-благодаря за предложението,но ние сме в провинцията...

Светла, аз в 5 клас давам много елементарно входно ниво, но пък работя с малцинство, за което всичко е много трудно

Благодаря,но той ще е в МГ от 5 кл и явно нивото няма да е ниско...
Сега си преговаря от това помагало и се надявам да му е от полза.

# 109
  • Пловдив
Аз специално за 5 клас за входно обикновено давам да превеждат основни думи, но за моите ученици и това да знаят, пак е нещо

# 110
Момичета, някоя от вас разполага ли с учебна програма ЗИП за 1ви клас английски език?

# 111
Момичета, някоя от вас разполага ли с учебна програма ЗИП за 1ви клас английски език?
http://prosveta.bg/Godishni-razpredelenia.htm

# 112
Някоя от вас разполага ли с годишно разпределение за системата Prospects  на Macmillan (нива- Pre-intermediate и Intermediate)? Търсих навсякъде, но не открих. Благодаря предварително за помощта.

# 113
Здравейте търся разпределения по английски език:

2-3-4 Blue skies

5-6 Energy

7 Hello

Благодаря предварително!

# 114
Здравейте.Не знам дали въпросът ми е за тук,но все пак...
Търся частен учител по английски за сина ми.Той сега е в първи клас,учил е английски на доста места и има някаква база.В училище започават да учат немски,но не искам да зарязва английския.
Ако може да ме насочите,ще съм благодарна.

# 115
моля за помощ сина ми има да чете книга ниво 3 и 4  нещо впредвид да имате

Здравейте, мога да Ви пратя няколко, вкл и мр3 формат, кажете само на каква възраст е, да видим какво ще му е интересно

# 116
Момичета, търся тестовете по английски за 5кл по Hello, ако някой може да помогне, много ще съм благодарна Simple Smile))

# 117
Здравейте.Не знам дали въпросът ми е за тук,но все пак...
Търся частен учител по английски за сина ми.Той сега е в първи клас,учил е английски на доста места и има някаква база.В училище започават да учат немски,но не искам да зарязва английския.
Ако може да ме насочите,ще съм благодарна.
Здравейте! Ще Ви изпратя на ЛС координати на много добра преподавателка.
Успешна седмица!

# 118
moje li da snimate za 6 unit test  b
testova tetradka za uchitelq energy for bulgaria za 6ti klas

# 119
Здравейте. Попаднах на страницата търсейки други материали за деца по английски.

Шокиран съм, че си преписвате една от друга разпределенията! И даже ползвате готови от сайта на издателството!

Повечето учебници не са писани специално за България, просто е скалъпен български вариант.
Това че се е наложило да се доработват тетрадки и граматики е замазване на лъжата, защото обемът на материала се е увеличил 2-3 пъти, но часовете и условията на обучение не са.

"Специално разработена граматична тетрадка" в сайтовете на издателствата означава, че поради тежки дефекти и липси в основния учебник, посредстен и слаб като цяло (и без каквато и да било нова методика в него), разработихме допълнителен материал, който трябва да се закупи от потребителите ....Така за по-слабите ученици материалите се удвояват, те спират да учат.

Знам, че така Ви учат в училищата, но в материалната кнога трябва да пишете истината, не е ли редно да не преписвате от разпределенията, които пък сте преписали от сайта на издателството. Това са счетоводни измами Simple Smile Този безумен формализм без да искате предавате на децата.

Има много малко действителен професионализъм в това което е описано като начин на работа и размяна на материали.

Прави впечатление, че има много малко професионални методически разговори, повечето са за това как една учителкада препише нещо чуждо и да го приложи към непознати деца.

Успех.

Общи условия

Активация на акаунт