Той е Царят, а ние..?

• 27 814
  • 386
  •   1
Отговори
# 330
  • Linz
Изумена съм докъде може да стигне женската глупост.

# 331
Ако имаше и позитивни мнения, може би бихме могли да и дадем сили и кураж да повярва, че живота за нея и двете и дечица няма да е толкова черен, драматичен и гротескно описан, колкото звучи и изглежда тук.

# 332
  • София
Хич не я жалете тази пикла,тя и детегледачка си търси!Горкото детенце!
Хей я по-спокойно!
Ако може да си позволи момичето детегледачка търси си,къде е проблемът?
А може и за късмет на авторката,детегледачката да е някоя улегнала и стабилна жена,която да и е опора.

# 333
  • Плевен

Madam Stasita , за какви възможности за детегледачка говорим при такова положение ?
....Този месец пък сме без пари. След повече от седмица молби ми даде 40лв за мен и детето. Откак свършиха също мина повече от седмица.. Добре че майка му намина преди няколко дни и донесе храна, той иначе не купува. Когато съм без пари и с празен хладилник го чакам да се прибере от работа (5 следобед), за да хапна най-после нещо. При един скандал той не се прибра и кърмата ми спря, а може би и слава Богу, защото и без да кърмя съм вече 40кг и как да ги променя с едно хранене на ден?  ...

# 334
  • София
нади_миши ,момичето го познавам.Млади са и двамата,буйнички.Даже си мисля,че темата я е била пуснала в изблик на гняв,а после е съжалявала.
Не мисля,че точно така стоят нещата,както са описани,и се надявам да е така.
Ама времето ще покаже,млади са,кръвта им ври и кипи.
Пък и не съм човекът,който ще ги съди.

# 335
  • Варна
Очевадно е, че я е пуснала в изблик на гняв, а после е съжалила. Ако не беше съжалила, щеше да е взела живота си в ръце, а не да ражда второ дете на тоя. Аз пък мисля, че ситуацията и нищо чудно да е дори по-лоша от описаната. Но и половината от това да е вярно пак е абсурдно да го търпи. Поне на всеки здравомислещ човек ще се стори абсурдно. Млади били, кръвта им кипяла. Що за идиотски оправдания са това?

# 336
  • Linz
Ако и другите провокативни мнения ги е писала в изблик на гняв, значи има друг проблем.

# 337
  • София
Ако и другите провокативни мнения ги е писала в изблик на гняв, значи има друг проблем.
Да РЕНИ,и за това ,ако някой може да й помогне с адекватен съвет,аз го адмирирам.
Но да се плюе луда ли си и пр.,смяташ ли,че е помощ?
Що за идиотски оправдания са това?
За оправдание не мисля,още повече идиотско.

# 338
  • Варна
А какво е? Откога младостта и буйната кръв са извинение и обяснение на действия като описаните от авторката? И аз съм била млада и буйна, но това чудо на чудесата никога не бих приела за нормално.
колкото до помощта, маса хора се опитаха да помогнат - и със съвети и с конкретни предложения. Е, какво постигнаха? Тя като не иска сама да си помогне, друг ли да го направи?

# 339
А какво е? Откога младостта и буйната кръв са извинение и обяснение на действия като описаните от авторката? И аз съм била млада и буйна, но това чудо на чудесата никога не бих приела за нормално.
колкото до помощта, маса хора се опитаха да помогнат - и със съвети и с конкретни предложения. Е, какво постигнаха? Тя като не иска сама да си помогне, друг ли да го направи?

Много си права.

# 340
нади_миши ,момичето го познавам.Млади са и двамата,буйнички.

Е,направо ...да се смееш ли ,да плачеш ли!    #Crazy
Откога младостта е оправдание да заключваш хора,да държиш собственото си дете гладно?!
Разбирам ,да е истерясал и да е из....л нещо чуждо,да кажеш "Пубер  е още,не е дорасъл..."

Ама да тероризираш живи хора и бебета и да се оправдаваш с младостта...
За мен е Наглост,не буйна младост!

# 341
  • София
Не съм много убедена,че нещата са 1:1 ,както са представени.Ама нейсе.

# 342
нади_миши ,момичето го познавам.Млади са и двамата,буйнички.Даже си мисля,че темата я е била пуснала в изблик на гняв,а после е съжалявала.
Не мисля,че точно така стоят нещата,както са описани,и се надявам да е така.
Пък и не съм човекът,който ще ги съди.

Да бе да, и ние сме млади с мъжа ми и какво от това Crazy? Не всички млади семейства се заключват и си оставят детето без храна , вода и т.н  Naughty

# 343
Мдам, горкото дете.

# 344
  • по пътя на светлината
Авторката - отдавна не се интересува от темата,нито пък е в лошо настроение(както се ,,вижда,, от другите форуми),а тук се пише ли, пише... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт