МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 36: чуй я, виж я ,наслади й се

• 19 438
  • 456
  •   1
Отговори
# 75
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
Аз като добър наблюдател си мисля,че роклята с която бяха барнали Ламия на сватбата на Нимет съм я виждала някъде в началото на самата Нимет.
Отделно гривната, която Ламия подари на Нимет, я подари май Пашата на Гюлай когато се сгодиха с Назъм.

Незнам за гривната,но Нимет и Ламия се различават много по ръст.Нимет е бая по-висока не вярвам да им сложат еднакви рокли.

# 76
Аз като добър наблюдател си мисля,че роклята с която бяха барнали Ламия на сватбата на Нимет съм я виждала някъде в началото на самата Нимет.
Отделно гривната, която Ламия подари на Нимет, я подари май Пашата на Гюлай когато се сгодиха с Назъм.

Май се сещам за една зелена рокля на Нимет,но тя ,мисля беше друг модел.Тогава,когато Назъм току що пристигнал у 4и4о си не можеше да откъсне поглед от деколтето й.
Но тази,с която Ламия беше определено са я показвали ве4е.

Айде де,няма ли кой да каже каквото питах по_горе?  Thinking Аз вижте колко съм добри4ка и разказвам на изпусналите,смилете се. Praynig

# 77
Tин4е,аз същ не харесвам натруфени женоря,не само като булки,а въобще.Но все пак можеха да се постараят пове4е. Peace Нимет не изглеждаше свежа,а подпухнала и бледа някак си.И при4еската имаше сума ти варианти да я направят така,4е да под4ертаят хубавите неща в лицето и физиката й,но с тази тотално я бяха засрали.
Абе според мен изглеждаше като жена,нямала време за нищо друго,освен душ и гребен.

А, не споря.     bouquet   За съжаление с малката бяхме в спалнята и гледах края на филма на малкия телевизор, та да ти кажа, може и да съм пропуснала, че е била подпухнала. На мен ми се стори много хубава, но това може и да е било, защото беше много усмихната и излъчваше щастие.

# 78
Tин4е,аз същ не харесвам натруфени женоря,не само като булки,а въобще.Но все пак можеха да се постараят пове4е. Peace Нимет не изглеждаше свежа,а подпухнала и бледа някак си.И при4еската имаше сума ти варианти да я направят така,4е да под4ертаят хубавите неща в лицето и физиката й,но с тази тотално я бяха засрали.
Абе според мен изглеждаше като жена,нямала време за нищо друго,освен душ и гребен.

А, не споря.     bouquet   За съжаление с малката бяхме в спалнята и гледах края на филма на малкия телевизор, та да ти кажа, може и да съм пропуснала, че е била подпухнала. На мен ми се стори много хубава, но това може и да е било, защото беше много усмихната и излъчваше щастие.
4е е лъ4езарна,така е.И добре изигра вълнението си. Peace

# 79
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Джавата рива щото Кенито я обвини че е издала пиратски копия на албума му и така го е съсипала.

# 80
Семпло, семпло... ама и червилото си бяха спестили за таз булка Нимет.

Марица, Ламия си правеше авторазбор на миналото.

Макбуле я уволни Джавидан, по указ на Намък предполага се - ОН чу как в разговор с Ламия по телефона, Макбуле го нарече глупак.

Джавидан рева щото Кенан я обвини, че пиратското копие на неизлезлия му албум е нейно дело.

# 81
Аз не гледах внимателно.
Ламия със спомените си ли се сбогуваше или все още се лута безстопанствена?
Енисето в някакъв свой ад живее.  Mr. Green
Накрая видях нещо много развълнувана беше,когато видя Джемил.Планината слезна при Мохамед,най_сетне да отиде да го види.

Кой и защо изгони Бурбуле от работата?  Thinking
Джавата що рева като магарица?Какво пак се слу4и?
Гледах ги като картинки,без звук.

Дано говориш за това.

Ламия и аз не разбрах с какво се сбогуваше. Каза на Лейла, че била на същия кръстопът като нея. Та аз го разбрах, че все още не е сигурна кого обича иначе нямаше да си мисли, че е на кръстопът.

Макбулето я изгони Джавидан, заради Намък. Макбулето чу , че е излязъл пиратски диск на Кенан и започна да разпитва (нали си е нетактична), но намък я изгони от стаята. Тя излезе и веднага се обади на Ламия да я информира и по телефона нарече Намък глупак, а той беше на вратата на нейната стая и я чу. Джавидан я извика и й каза да си вземе документите и да си тръгва. Сбогуваха се и това беше.

Джавидан плачеше, защото Кенан я обвини, че тя стои зад излизането на пиратските дискове.

Май това беше.

П.П. Вече са ти писали, но нищо.

# 82
Кой и защо изгони Бурбуле от работата?  Thinking
Джавата що рева като магарица?Какво пак се слу4и?
Гледах ги като картинки,без звук.
Джавидан рева,защото Кенан я попита , да не би тя да е пуснала пиратските дискове.Тогава Намък почна да я упреква защо още се тормози с него.Крещеше като луд и Макбулето ги чу.Обади се на Ламия да и каже за дисковете и в разговора си нарече Намък,глупак или нещо от сорта не си спомням.И Намък я чу.После Джавидан я уволни.

# 83
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
На мен пък ми хареса Нимет,като булка,за разлика от младоженеца,който го беха спретнали като на годяван циганин брат му.

# 84
На мен пък ми хареса Нимет,като булка,за разлика от младоженеца,който го беха спретнали като на годяван циганин брат му.
Joy Joy Joy Joy Joy
Ще ме умориш.

# 85
   Лакунабейб, как ги измисляш тези сравнения.    Joy    Joy    Joy

# 86
Тази серия не ви ли се стори по-дълга?  newsm78

# 87
  • София по рождение

hahaha

# 88
  • СТАНДАРТНО.
Как пък не я дадоха един път тая Ламия да се грижи за това дете. Само го държи в ръце и все едно го няма.
  Как бееее, забрави ли като беше сервитьорка и как`ти Сузан не беше с нея? Нали тя се грижеше за Мелек- оставяше я сама в стаята на леглото м/у две възглавници и с шишето в устата.  ooooh! А, да, и веднъж я храни на плажа  Mr. Green
  В края на серията, като тръгна песента и надписите се хванах как съм се втренчила в телевизора и съм се нахилила като Макбулето  Joy

# 89
 Нова тема и вече на 6-та страница. Бързи сте Grinning
     Да питам има ли я вече качена серията някъде?

Общи условия

Активация на акаунт