Отговори
# 330
  • offshore & overseas
И аз от вчера съм с хрема, при това от кихавиците получих контракции -- апчих, следва контракция, апчих -- пак контракция. Чудех се как да не кихам, ама при тая настинка е невъзможно. Thinking

За капак, нощес ми се запуши носа и висях в нета до 2-3 часа, защото в легнало положение не можех да дишам. Спасението дойде отчасти от коризалията, отчасти нямаше спасение -- будех си се по 2 пъти на час, накрая станах в 7 и поне измих натрупаните 1 камара чинии.  1dishes (Искам миялнааа, пък! Crossing Arms)

Хм, равносметката е, че сега трябва да извеждам Калина, а хич не ми е до разходки, искам да си легна, ама нямаааа smile3534, тя вече вилнее из къщи и само навън може да се поозапти малко. А като знам, че и следобед няма да спи, направо ми  се рИве. Laughing

Ми, това е -- днес съм в чудно настроение, но продължавам в същия бодър полузаспал дух. Изпих един лимон с мед, хапнах си баничката, поне апетит имам за милиони, въпреки липсата на обоняние. А сега, да се стягам и да извеждам дзверЪ!

Снощи освен другото зяпах в архивите и си открих писанията от предната бременност, ами че то се оказа, че доста неща съм забравила, ама да не ги споменавам, че ще се окажа голяма лъжкиня. Смятам да си направя дневник, като откопирам постингите в отделен файл. После ще си чета и ще си припомням доброто старо време, когато не знаех какво ме чака. Twisted Evil

# 331
Добро утро и от мен  Hug

Ради, оздравявай бързо! spoko

Аз да се похваля - вече нямам никакви болки  newsm68
Лежането май ще се окаже универсален лек.хехе

Вчера си пуснах концерт на Роби Уилямс и бръмбърчето като се разтанцува в корема.хехе. А се бях притеснила, че не го усещам...
Явно ще е танцувално детето.  Party

Хубав съботен ден на всички!   bouquet
Ние ще хапваме и ще търсим костюм на таткото. Някой има ли идея къде можем да намерим по-евтино някъде?

# 332
  • някъде тук
shomre , Ralipo  благодаря  Hug забърках една голяма чаша с мед и лимони и гаргара с лайка и сода направих  Peace като гледам май повечето сме така с настинка ,дано се оправим по бързо , Мяуче и аз мисля да не се залежавам  ще изляза малко на разходка навън че май е по лошо като легнеш и аз като теб с апетита съм добре от сутринта не спирам да ям Laughing
Радост и аз мисля че ще си страхотна бремена булка  Hug ще чакаме снимки Laughing
Пухтар Hug
Ради знам колко е депресиращо в болница  ,ти къде си? аз още в началото след положителния тест се наложи да вляза в Шейново да ми влеят имуновенин понеже съм на терапия за високи НК клетки, направо не искам да си спомням макър че лежах един ден докато ми изтече сетемата и преспах една нощ  на другия ден си тръгнах по собствено желание  а искаха да ме оставят три дни по ЗК  #Crazy

# 333
Айде добър ден и от мен!!!
От сутринта съм егати вредната булка!Впрегнах брет и изчистихме цялата къща и даже направихме един голяяям пазар!Да ми е жива и здрава миялната,че на нас са ни спрели топлата вода за 10 дни и нали се сещате как се мият мазничките чинии на студенко Confused.
При нас от сутринта се е започнало със сватбите и като слушам клаксоните така ми се приисква и аз да съм булка  Embarassed ,ама айде по-натам.
Подсмърчащите-бързо да се оправяте!!!Настинки преди училище не се приемат!!! Hug
И аз ще се спретна да изляза навън малко.Хубав и слънчев  ден,майчета!!!

# 334
Аз като бях в Шейново за 3-4 дни не ми беше скучно,че се паднахме готини момичета в стаята,но ме измъчиха с тия системи и папаверин в дупето,направо до скоро ми беше синьо и ме болеше,а системите всеки божи ден ,а и първата нощ също не ме пощадоха и си представете как си влачих стойката с мен навсякъде.И аз си тръгнах малко натагадък,понеже вече нямах никакво кървене,но беше събота и ми бяха назначили микробиология,а чак в понеделник можеше да ми я вземат, и за малко да седя до понеделник,но лекарката вика айде ще те изписваме,и реших после в ЖК да ми я взимат

# 335
Здравейте ,майчета !Аз съм на работа ,хич не ми се работи,нервно ми е и ме цепи главата та знае ли се...  Cry
Бела,миличка,аз бях същата като теб на мерето пиех толки чайчета и блъсках парацетамол,само че ползвах и капки!Моя доки ми препоръча Муконазал спрей и Ксилометазолин,аз ползвах Муконазалчето и-ПОМАГАААА!Ако искаш пробвай.Пожелавам ти бързо оздравяване.  bouquet Hug
Мяуче,как така като кихнеш получаваш контракции?Какво точно усещаш,аз нищо не разбирам-получавам ли,не получавам ли?!?!?!

# 336
  • Бургас
Добър ден сладурки !
Аз пак си станах раничко,ама ми беше студено и си гледах телевизия на топло под завивките.
Днеска мисля да пообиколим малко магазините ,после да готвя и чистя и деня пак ще си замине бързо бързо....
Благодаря на Ralipo и Shomire за закуската и кафенцето  Hug
bela * дано да не е нещо сериозно и бързо да отмине.
Radi_ пожелавам ти възможно най-скоро да те изпишат и да си се прибереш вкъщи !:)
plami 10 имаш си един малък фен на Роби Уилямс  Peace
mecanka89 гадничко е в събота на работа,дано да ти е усмихнат деня Simple Smile
Хубав ден от мен  !

# 337
  • Плевен
Добър ден и от мен. Ох, това с болниците е наистина адски неприятно. Не го пожелавам на никой и дано нямаме повече такива престои. Радост, няма грозна булка, само се усмихвай и със сигурност ще си най-красивата. Снимки задължително. Аз от сутринта се добих да чистя, направо се изморих да си призная честно...Мисля да погледам някой филм и да почивам. Ох, момичета, много нерви на работа, направо то и аз съм нетърпима, ама и шефовете ми са ужасни, голямо притискане и пришпорване...Изобщо не ми се ходи вече, но съм много смотана и бъзлива и няма да посмея да си взема болничен...Уффф... Айде стига с оплакването. Лек ден на всички. Настиналите да се оправят бързо! Naughty

# 338
Здравейте на всички! Добре дошли на новите мами!
Аз бях в прованса и преди малко се върнах. Като гледам колко много сте изписали незнам кога ще успея да го изчета. Simple Smile
Ralipo като гледам тази закуска, която си публикувала направо ми се прияжда.

# 339
За кихавиците и аз като кихна ме прерязва корема ама и със Стоян беше така, пък и като се разхиля много пак същата работа, това ли са контракциите newsm78 Аз така и не разбрах какво е това , защото ми изтекоха водите без да получа контракции и айде на масата да ме режат.
 ох и още нещо исках да ви кажа ама забравих, около мен е лудница.

# 340
  • София
Добър ден и от мен!
Времето навън е страхотно, едва го прибрах малкия, чак и на мен ми се оставаше още.  Grinning
Болничките дано бързо оздравеят!  Hug

Контракциите на този етап са точно това - болка и втвърдяване на корема. Вече родилните нямам идея какви са, аз бях с планово секцио.

# 341
  • София
Здравейте момичета   bouquet,

След дълга лятна липса се завръщаме една по една. Едва ли ше мога да изчета всичко, но ще положа усилия.  ooooh!

Приятен уикенд на всички  Hug

# 342
Здравейте,
да се запиша и аз с очаквано бебче на 08.02

# 343
Sunny76,добре дошла Hug

# 344
Съни добре дошла и лека и спокойна бременност!
Аз също като кихна страшно ме прерязва корема ниско долу Confused

Общи условия

Активация на акаунт