AVON само за представители - КАМПАНИЯ 13 -Тема 50

• 41 241
  • 761
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна и...духом на Босфора
 HugДнес беше варненската конференция . Разбира се че закъсня както винаги. Изобщо не се впечатлих от гривната и колието. Ако знаете какъв хубав комплект си донесох от Истанбул... ShockedПя Ивайло от Мюзик айдъл-2. Аз се напръсках с Перлите в 17.50 и сега още се чувства аромата. Падна ми се балсамчетоза устни. Да ви кажа този път многовяли аплодисменти и някак си по-умислени лица...

# 556
Аз имам стаж от 11 кампании. Мога да кажа, че ми мина първоначалният ентусиазъм, и все повече се сблъсквам с други представители, които станаха прекалено много. Може би затова има толкова умислени лица.

# 557
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Ммм чудно, знаех си че няма да изтърва нищо..

# 558
  • Варна
И аз се разминах с конференцията във Варна, имах друг ангажимент. Разкажете нещо, което ви е направило впечатление:)

# 559
Аз бях решила да отида утре на конференцията в Бургас, но сега като чета постовете тук и се разколебах. Утре ще реша.
Иначе нямам търпение да видя бг каталог 16! Знам, че чак другата седмица ще го пуснат, но някой тук не качваше ли каталозите по-рано?

# 560
  • София

Мерси, но не се отваря.  Outta Joint

# 561
  • Sofia
Мисля че Димислава качваше каталозите по-рано. Ако тя или някой друг имавъзможност  bouquet

# 562

Мерси, но не се отваря.  Outta Joint

Хммм, при мен се отваря. Я кажи, откъде може да виждаш неща от по-известните хостове, да ти го прехвърля там?

# 563
Момичета сигурно е обсъждано в темата , но искам да Ви попитам за неустойките при плащане на фактурата- след изтичане на крайния срок например 20.09 от другия ден ли имаш неустойка ? Confused

# 564
И мойта дъщеря веднъж я бяха избрали да тегли листчетата от томболата, подаръците бяха много, но нито един не се падна на мен. Беше дори комично, защото зоналната все очакваше следващия подарък да се падне на майката на момиченцето... То също много усърдно четеше имената на спечелилите, но така и не прочете моето... Laughing

# 565
Момичета сигурно е обсъждано в темата , но искам да Ви попитам за неустойките при плащане на фактурата- след изтичане на крайния срок например 20.09 от другия ден ли имаш неустойка ? Confused

До 15 ден от изтичане на срока за плащане на фактурата неустойка няма, в твоят пример, до 04.10 неустойка няма да имаш, от 05.10 ще ти начислят 2 лева неустойка.

Тази информация може да я видиш във всяка фактура, веднага след последният тотал на фактурата ти. Там също пише и сумите и сроковете след 16 ден, не ми се преписва Simple Smile

# 566
Много ти благодаря XuHuH Hug!

# 567
  • Там някъде нейде !!!
Слаба кампания момичета. От 2-3 кампании, все по трудно и трудно ми става. Започнах да поръчвам повече каталози, но така и ми ги връщат. Накупувах мостри на парфюми, моди, кремове и кво ли още не, но не и не и това си е. Днес има конференция в Търново, пратиха ми снощи СМС да отида ако искам, но няма да ходя със сигурност.

# 568
redemi ти тук ли се джанъм Grinning

# 569
Много ти благодаря XuHuH Hug!

Винаги, когато имам време, съм на линия да услужа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт